Eilandhoppenopmaat Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben 2 jaar geleden al kennis gemaakt met de uitstekende service tijdens onze 1ste kennismaking met Eilandhoppen op Maat. Zij hebben toen een 22daagse reis verzorgt van Athene, Paros, Naxos, Sa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Andros heeft onze huwelijksreis naar Griekenland perfect georganiseerd. 20 dagen eilandhoppen was compleet geregeld waardoor wij zonder zorgen weg konden. De hotels waren met zorg uitgezocht zodat we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Net terug van onze tweede reis georganiseerd door Eilandhoppen op Maat. Dit maal Tenerife, La Gomera en La Palma. Het was wederom geweldig georganiseerd. De vliegreis, de auto's, de hotels, de ferry's... See more

Rated 5 out of 5 stars

In juli 2021 bezochten wij via Eilandhoppen op Maat Athene en drie Griekse eilanden. Best spannend door corona maar we werden tijdig en goed geïnformeerd over de maatregelen. Andros dacht goed mee ove... See more

Company details

1. Travel Agency

Information provided by various external sources

Eilandhoppen op Maat specialiseert zich in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u daarom goed adviseren.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Onze vakantie op de Dodekanesos…

Onze vakantie op de Dodekanesos eilanden is prima bevallen.  De oude stad op Rhodos hebben we van genoten. De overvaarten met de ferry's waren soms wat nattig , door de harde wind . Dat was weer een ervaring op zich, vonden we leuk. Wat een geweldig appartement op Symi en leuke plaats . Wat een leuke en lieve dame 88 jaar ,op  Kalymnos onze hospita 'hele leuke gesprekken mee gehad. Regelmatig  een auto gehuurd, maar heel veel gewandeld. Op Leros  ook een enorm appartement. Op de quad het eiland bekeken en veel gedaan.    Op Patmos hele leuke  en behulpzame mensen  bij de receptie. Het is een religieus eiland ,veel kapelletjes daar houden wij van.Ons laatste eiland ,Samos ,wat een ontzettend leuk plaatsje Kokkarie. Zo lekker gegeten. Hotel Kalidon wat een heerlijk zwembad. Onze 4 weken vlogen voorbij .Er zijn nog meer eilandgroepen, dus we hebben nog meer om naar uit te kijken. Hartelijk dank voor de geweldig verzorgde vakantie.

July 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Eilandhoppenopmaat is een aanrader!

Wat n fantastische ervaring! Met Eilandhoppenopmaat was alles tot in de puntjes geregeld! Mooie appartementen, een auto daar waar wij deze wensten, transfers en ferry’s verliepen soepel.
Het contact per mail is snel en prettig.
Een goede aanbeveling door hen voor een privé tour op Santorini.
We hebben genoten van Athene, Paros, Naxos en Santorini dankzij eilandhoppenopmaat!

June 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische reis via Eilandhoppen op maat!

Andros heeft een reis voor ons samengesteld naar Santorini en Kreta. Daarbij rekening houdend met onze wensen om niet alleen naar de meest toeristische plekjes te willen gaan. We hebben een fantastische reis gehad in prachtige locaties op de verschillende eilanden. Alles was perfect geregeld. Zeker een aanrader om via Eilandhoppen op maat een reis te boeken!

June 30, 2025

Wij 4 personen

Wij 4 personen. van 69,70,71&72 zijn net terug van onze vakantie Eiland hoppen. Het was gewoon in een woord geweldig goed geregend. Alles verliep zoals gepland mooie kleine hotels zoals we het graag hadden.
Het blijft Griekenland maat toch best een verschil met de eilanden onderling Goede Tips gehad van het reisbureau. We werden opgehaald bij de pont en naar het hotel gebracht in een busje dat er speciaal voor ons stond. We voelden ons neer een koning te rijk, busje bracht ons weer terug naar de pont op naar het volgende eiland en daar was precies het zelfde goed geregend Vermoedelijk volgend jaar weer
Als je ook vakplan bent om Eiland te gaan hoppen zoek niet verder misschien wel iets duurder als een groot reisbureau maar krijg ik dan ook deze persoonlijke aandacht en wordt het dan niet te massaal. Wij weten het wel voor ons 4 tjes kon het niet beter

June 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Betaalbare Vakantie op maat!

Wat de "grote" reisorganisaties" niet kunnen leveren of waar kunnen maken stapt eilanhoppenopmaat groots in. Ook in prijs werden we positief verrast.
Onze ervaring is zeker 5 sterren waard. Er wordt gekeken naar onze wensen en de mogelijkheden en alternatieven worden gedeeld. Heel fijn contact met Andros en voor een volgende eilandhop vakantie zullen we deze zeker weer via Andros/eilandhoppenopmaat regelen 😉

June 9, 2025

Topvakantie via Eilandhoppen Nl

Beste Andros en medewerkers
Voor het tweede jaar op rij mochten we genieten van een perfect georganiseerde vakantie.
Elk bezocht eiland heeft zijn eigen karakteristieken en wetenswaardigheden.
De overtochten verliepen vlekkeloos, de autoverhuur was goed geregeld ( kleine opmerking voor het verhuurkantoor Escape in Andros dat we pas vonden na telefonische hulp van een lokale horeca uitbater)
De hotels waren prima zowel qua ligging, uitzicht, kamers en service.
Kortom terug voor 100% tevreden, waarvoor een dikke proficiat.
Met dankbare groeten

Ignace Govaert

June 16, 2025

Topvakantie op Kreta van 26 mei t/m 11 juni 2025

Dit jaar voor de 3e keer geboekt bij Eilandhoppen op Maat. Nu een rondreis op Kreta. Alles was weer tot in de puntjes geregeld door Andros. Op het vliegveld stond de man van de autoverhuur al op ons te wachten. De locatie waar wij verbleven waren prima locaties. En omdat het vanaf onze laatste locatie, Paleochora, een flinke tijd rijden wasnaar het vliegveld in Heraklion,raadde Andros ons aan om een dagin Heraklion te overnachten, dan hoefden we ons niet te haasten konden we ook nog iets anders Heraklion zien.

June 13, 2025

Supervakantie Griekse eilanden

Beste Andros,

We zijn inmiddels weer enkele weken thuis en we willen graag doorgeven dat we wederom terugkijken op een heel geslaagde vakantie in Griekenland.

Helemaal super geregeld. Wij zijn bijzonder tevreden over de hotels en transfers op Symi en Rhodos.

Dankjewel hiervoor.

May 4, 2025

Topreisorganisatie

Topreisorganisatie. We verbleven op 3 eilanden in Griekenland (Naxos, Paros, Santorini) en alles (vliegtickets, ferry's, autohuur, hotels) was perfect geregeld door Andros. Aan niks moesten we denken. En de kleinschalige hotels waren alle 3 top. Mooi gelegen met een goed ontbijt, goed zwembad...Eilandhoppenopmaat.nl...een echte aanrader !

May 27, 2025

Rondreis Griekenland

Wij hebben een prachtige reis gehad via Eilandhoppen op maat. In de voorbereiding van de rondreis werd er goed meegedacht, snelle reacties op vragen. Alles was perfect geregeld, het afleveren van de huurauto, de keuze van de hotels. Wij hebben genoten van de reis, van het land en het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij zullen Eilandhoppen op Maat zeker aanbevelen bij anderen.

April 20, 2025

Eind oktober naar Santorini

Eind oktober naar Santorini, Paros en Athene geweest
Alle bestemmingen waren top.
Santorini het mooiste eiland met luxe shopping mogelijkheden (alles was nog open) en pittoreske plekken. Veel restaurants met prijzen op Nederlands niveau.
Het appartement was wat klein maar voldoende. Er was een zwembad(je) voldoende relax ruimte en de staf was heel vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het appartement is ook prima. Op loopafstand van alles. Vanwege de (te lange) wachtrijen en chaos bij de busterminal hebben we toch maar een auto gehuurd om naar Oia te gaan. Huur was slechts € 40 en de reis was de moeite waard! Vanwege de drukte op de busterminal zou ik reizen per bus afraden (echt een gekkenhuis!)
Paros was een beetje uit het seizoen maar er was nog voldoende open. Vanwege de harde wind op die dagen was strand geen fijne optie. Restaurantprijzen zijn lager dan op Santorini.
Het appartement was ook wat klein maar voldoende en de beheerster is een heel vriendelijke perfectionist en dat zie je in alles terug (in positieve zin). De ligging is ook oke.
We hebben wel gesnorkeld en gedoken op respectievelijk het rode strand en vanaf de duikschool aan het golden beach. Paros divers is wel een aanbeveling waard. Buitengewoon goede en vriendelijke divemaster die mijn kleindochters goed gerust wist te stellen.
Athene was de kers op de taart. Prachtig ruim appartement met een groot balkon. Veel te zien en te doen en restaurants op alle niveaus. Uitstekend openbaar vervoer, leuke stadswijkjes en de Acropolis was natuurlijk indrukwekkend!
De organisatie door Eiland hoppen was heel goed. Transfers verliepen vlekkeloos, inchecken verliep overal vriendelijk en soepel, en toen we de contactpersoon nodig hadden vanwege een wijziging van de vertrektijd uit Athene, had die vriendelijk en snel de transfer aangepast.
Kortom op een schaal van 1-10 geven we het geheel een 9 (omdat we nooit een 10 geven 😉)
We zouden Eiland hoppen op maat durven aanbevelen aan vrienden. Dank voor jouw geregel en tips!

October 27, 2024

Super geregeld

Wij deden de reis Rhodos Symi Kos. Alles was super geregeld. Bij het eerste hotel lagen de vouchers klaar en al het vervoer was zoals afgesproken. Netjes op tijd opgehaald en afgezet. Hotels op goede locaties op loopafstand van alles. Wij boeken hier zeker nog een keer.

September 29, 2024

Eilandhoppen Cycladen september/oktober 2024

Perfect georganiseerde vakantie in Griekenland (Cycladen). Alles was tot in de puntjes verzorgd; vliegen, transfers, hotels, ferries en auto's. Ook ter plekke verzochte wijzigingen werden vlekkeloos uitgevoerd. Andros en organisatie is altijd bereikbaar.
Dit soort professionele organisatie maakt je vakantie extra leuk.

October 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Eilandhoppenopmaat als je naar Griekenland gaat!

We gaven aan dat we naar Zakynthos en Kefalonia zouden willen en we gaven onze wensen voor 'onze' vakantie door.
Andros heeft daarmee voor ons een mooie reis samengesteld met ook een bezoek aan Olympia. We hebben genoten van de reis: het sloot uitstekend aan met onze voorkeuren. We waren vooraf uitstekend geïnformeerd over de vliegreis, de (uitstekende) accommodaties en ferry overtochten alsmede info over de highlights.
Dikke plus voor Andros: geen voorbeeld reis of zo, maar het was met recht eilandhoppenopmaat!

October 7, 2024

Een goed geregelde vakantie

We hebben een geweldige reis gehad: Athene, Paros, Naxos en Santorini. Alle transfers, hotels en de boottochten waren goed geregeld. Wat wel zo fijn was want bij aankomst in de havens was het iedere keer een mierennest van mensen, auto's, bussen en scooters. Dan is het fijn dat er iemand op je staat te wachten en je meeneemt naar je hotel. Eilanden zijn prachtig om te bezoeken. Wij hebben dit veelal gedaan met de locale bussen. Dit is prima te doen.
Santorini was erg druk met bezoekers van cruiseschepen maar wel de moeite waard om een keer gezien te hebben.
Andros, Dank voor de organisatie, dit smaakt naar meer Griekenland.

September 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en prettige ervaring gehad…

Hele fijne en prettige ervaring gehad met eiland hoppen op maat. Vooraf alle informatie heel duidelijk ontvangen en alles in goed overleg. Reis zelf was prima geregeld en kwam overeen met wat er afgesproken was. Zeker voor herhaling vatbaar!

September 12, 2024

Geweldig genoten!

We zijn net terug van onze reis naar Naxos, Paros en Santorini. We hebben het heerlijk gehad met mooie accommodaties op Naxos en Paros. Santorini was drukker en minder speciaal, maar daar waren we maar drie nachten en dus precies goed! Heel fijn dat alles geregeld was en we hebben een heerlijke ontzorgde vakantie gehad! Hele aardige service van Eilandhoppen op Maat. Zeker een aanrader!!

September 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Alleen maar lof en complimenten!

In augustus hebben wij, 2 vriendinnen, 20 dagen eilanden gehopt op de Cycladen (Mykonos, Syros, Paros, Naxos en Santorini).
Wat hebben wij genoten!
Het was zo ongelofelijk fijn om zelf helemaal nergens bij stil te hoeven staan, dit versterkte het vakantiegevoel alleen maar meer. Alles was tot in de puntjes geregeld en verliep probleemloos.
De communicatie vooraf verliep soepel, snel en was duidelijk, de accommodaties liggen top qua locatie en waren allemaal heerlijk, de transfers en overtochten verliepen allemaal volgens afspraak en de uitleg van de agenten ter plaatse was erg waardevol. Ook de vriendelijkheid van alle betrokken medewerkers viel op. En dan zaten de weergoden ook nog eens mee de hele reis, bofkonten zijn we!
We hebben helemaal geen op- of aanmerkingen, alleen maar lof en complimenten en we gaan jullie zeker aanbevelen.

August 22, 2024

zorgeloze vakantie

Wens je een vakantie waar je je niets moet aantrekken, enkel valiezen vullen en weg, dan moet je bij eilandhoppen op maat zijn. Alles was super goed geregeld voor mijn reis naar het het eiland Andros. Van de afhaling aan luchthaven in Athene, van haven Andros en omgekeerd, zeer goed georganiseerd. Geen enkele keer hebben we moeten zoeken wie ons zou komen afhalen. De locatie van de apartementen/studio's was super, alles was zo dichtbij. Eilandhoppen op maat luistert ook naar hetgeen je wenst en ze vullen het heel goed in. Een dikke 5/5 voor alles.

August 17, 2024

The Trustpilot Experience