al enkele jaren koop ik producten via elektrokoopjes. 1x gebruik moeten maken van de garantie. Dat werd zeer snel geregeld. Dus zeer tevreden.
Elektrokoopjes
See what reviewers are saying
Toevallig kwam ik Elektrokoopjes tegen op internet. Prijs was concurerent voor deze smart tv dus direct besteld. Levering ging precies zoals werd aangegeven. Alles dus super geregeld! Volgende... See more
Een koelkast gekocht bij Electrokoopjes. Kregen bericht van bezorgen. Omdat ik oppasdag had, was ik door leuke drukte, het tijdstip van bezorgen totaal vergeten!! Briefje in de bus.Telefonisch nieu... See more
Company details
Information provided by various external sources
Elektrokoopjes.nl - Kwaliteitsapparaten tegen zeer scherpe prijzen
Contact info
People also looked at
Duidelijke communicatie en goede levering
Een kleine vriezer gekocht. Ik kon zelf aangeven wanneer ik hem wilde laten bezorgen. De mogelijkheid om oude apparaten mee te geven, vind ik slim! De site is overzichtelijk en duidelijk. Zeer tevreden!
Fantastische service: snel en duidelijk, Panasonic KX-TG8622NLM super toestel
Lang gezocht naar een complete DECT met ruim bereik. Bij Elektrokoopjes was het snel en eenvoudig zoeken opde website. Levering in Belgie: geen probleem! Via Kiala was voor ons het eenvoudigst en inderdaad! Heel snel geleverd, toestel exact zoals beschreven en aan een ongelooflijk scherpe prijs! Een probleempje met de factuur werd onmiddellijk opgelost.
De Panasonic KX-TG8622NLM is een super toestel met fantastisch bereik. Daarnaast hoef je het toestel haast nooit op te laden, blijft maar gaan.
Bosch Filtrino, gebruiksvriendeijk en gemakkelijk te bedienen. Goede en snelle levering!
De Bosch Filtrino is een goede keuze. Water heeft de juiste temperatuur, 90°C is ook 90°C, heb dit zelf nagemeten en het is een gebruiksvriendelijk apparaat en gemakkelijk te bedienen.
snelle service en kwaliteit
na een snel antwoord op mijn vraag via de klantenservice meteen het scheerapparaat bested
en binnen 24 uur in huis, kijk dat is nou eens kwaliteit met een voordelige prijs- klasse
Super snelle service
Super apparaat , erg snelle levering , achteraf betaald met de online acceptgiro , al met al super tevreden en zou hier zeker weer wat bestellen ..! Mvg Tamara
Prachtig apparaat, erg functioneel, snelle service! Absolute aanrader!
Ik heb het broodrooster van Bosch laatst aangeschaft via elektrokoopkes. Precies zoals een broodrooster hoort te zijn. Werkt goed. De ontdooifunctie is ideaal. Prachtige ontwerp met mooie rode kleur. Als ik iets moet aanmerken, zou het de grootte zijn, maar dit is absoluut niet hinderlijk.
Mijn complimenten voor de snelle bezorging. Bij de aanschaf van nieuwe apparaten, kom ik hier absoluut nog een keer terug.
Niet meer nodig om een verder te kijken, Elektrokoopjes is onze thuisleverancier van internetbestellingen voor keukenapparatuur.
Alles wat wij tot nu toe vernieuwd hebben aan keukenapparatuur hebben wij via Elektrokoopjes besteld. Levering binnen 3 dagen, oude apparatuur wordt mee teruggenomen door de bezorgdienst. Je kunt het ook door hen laten installeren, maar wij hebben het zelf gedaan. Bij problemen kun je hen uitstekend telefonisch bereiken en krijg je de benodigde uitleg. Ontzettend vriendelijke mensen. Dus voor ons geen ander! Tot nu toe hebben we bij hen onze inbouwoven, inbouwmagnetron en inbouwkoelkast besteld. Een aanrader!!
Altijd goede service!!
Je wordt netjes en correct te woord gestaan als je telefonische informatie wil!
Bij deze internet winkel kan je met een gerust hart kopen,
heb er al meerdere keren gekocht!
Uitstekende webshop, goede service voor een goede prijs
Mijn bestelling op vrijdag om 21:11 geplaatst en de volgende dag geleverd en dat tegen de scherpste prijs, wat wil je nog meer.
Een super snelle bezorging !!!
Wij hebben nu sinds ca. 2 weken de Siemens, Sensor for Senses, koffie apparaat in ons bezit en wij mogen zeggen het ziet er gelikt uit en de koffie smaakt ook nog eens perfect.
Het apparaat werkt prima en is makkelijk te bedienen.
En !!! Het is ook nog energie zuinig ( kan men handmatig instellen )
De service van elektrokoopjes was ook zeer snel.
Groet ,
Een tevreden koffie drinker.
Perfecte Koffiezetter van Siemens met Timer + Thermoskan.
Graag willen wij u laten weten dat het Koffiezet apparaat van Siemens Sensor for Senses een heerlijke kop koffie maakt.
Het werkt snel en is eenvoudig te bedienen ,en ook nog energie zuinig ( kan men zelf in of uit schakelen )
Verder is het ook een juweel in de keuken.
goede service en oplossingsgerichte winkel
Een hele snelle levering. Jammer genoeg zat er een klein foutje in de bestelling, maar dit is zeer goed opgepakt en heel snel opgelost. Dezelfde dag nog ging het goede artikel op de post en ik kon op een later tijdstip het verkeerde artikel retourneren naar een antwoordnummer.
Ik hoefde dus niet te wachten totdat de retour door hun terug ontvangen was.
Zeer goede, snelle em correcte service en levering
De website is overzichtelijke en alle nodige informatie is er gemakkelijk terug te vinden. De afhandeling van de bestelling en betaling verliep vlot, alsook de levering.
Helemaal niets op aan te merken, en dit is al mijn 3de bestelling geweest!
Fijne service!!
Een koelkast gekocht bij Electrokoopjes. Kregen bericht van bezorgen.
Omdat ik oppasdag had, was ik door leuke drukte, het tijdstip van bezorgen totaal vergeten!! Briefje in de bus.Telefonisch nieuwe afspraak gemaakt en opnieuw keurig op tijd bestelling bezorgd. Chapeau! En wij zijn ook tevreden over de koelkast! Die ook een steentje bijdraagt aan een verantwoord verbruik van onze belangrijke energiebronnen.
aftersale perfect...
vacumeerapparaat gekocht, helaas bleek niet goed te sealen... één belletje en kon apparaat aanbieden ter reparatie... tot zover goede serivce..
FANTASTISCH!!!!!
Heb een broodmachine van Moulinex gekocht. Nog nooit een brood gebakken. Ben er nu helemaal aan verslaafd en bak er van alles in. Koop ook nooit geen brood meer.
Bak, sinds ik deze fantastische vriend heb, alles zelf en het is heeeeerlijk. Kan hem beslist iedereen aanraden! Heb hem via Electrokoopjes. Vlug geleverd, goed ingepakt, voor een goede prijs. En hij staat ook zooooo gezellig in de keuken. Ben er verschrikkelijk blij mee.
Snel en probleemloos
Mijn bestelling bij Elektrokoopjes liep zoals je het als klant zou wensen: snel en probleemloos. Per e-mail en via de site werd ik goed op de hoogte gehouden, en binnen een dag, rond de voorspelde tijd, stond een bezorger met het bestelde product op de stoep. Verliep elke internet-bestelling maar zo eenvoudig.
Perfecte service en levering
Leveren volgens afspraak en op tijd,ze maken waar wat ze beloven en voor de beste prijs
Betrouwbaar, snel, goede prijzen, wat wil je nog meer?
Een heel gezin met de griep! Dat vroeg snel om een goede thermometer met als voornaamste eis, een oorthermometer! Bij elektrokoopjes gevonden, betaald en snel geleverd. Wij zijn fan!
The Trustpilot Experience