Elenkelt lever verkligen upp till sitt namn – enkelt och effektivt. Micke levererade professionell service och den seriösa inställningen imponerar. De lyssnar noggrant på kundens behov, vilket skapar... See more
Company replied
Överträffade alla förväntningar, med snabb återkoppling, bra pris, och jobbet var otroligt proffsigt fixat! Mikael är lätt att ha att göra med och gav ett pålitligt intryck. Kommer aldrig vända mig ti... See more
Company replied
Elektrikern var noga och tog sig tid. Lampan blev bra till spegeln i badrummet. Jag kommer att använda dem igen vid behov. //Mikael
Company replied
Min fru och jag var mycket nöjda med det arbete som gjordes. Punktlighet och proffesionellt. Vi rekommenderar Elenkelt till alla som behöver elarbete!
Boka någon av våra duktiga elektriker i Stockholm och Göteborg så hjälper de dig. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer. Snabb hjälp!
Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm, Stockholm , Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fick ett jobb gjort i December i en lägenhet jag renoverade. Bland annat ett trefas uttag som skulle flyttas. Nu är allt färdigrenoverat och ugnen installerat. Då visar det sig att uttaget inte är rätt kopplat. Har utan framgång försökt nå Elenkelt/Håkan på numret vi kommunicerade på i December, men telefon verkar vara avstängd. Har lämnat flera meddelande, men ingen som ringer tillbaka. Detta är precis det beteende som ger hantverkare ett dåligt rykte.
Jag fick istället kontakt med Clas Fixare, de fixade snabbt så nu funkar det. Betalade för jobbet 2 gånger med andra ord
Sämsta service upplevelse jag har haft. Inte med elektrikern - han var bra. Men när jag frågade efter ROT avdrag med elektrikern som uttryckte att det vore inget problem. Sen fick jag en faktura utan ROT avdrag... då skrev jag mitt första mail. Men de ville har massa med ytterligare infos och 500 kr i service avgift för något som borde var en hel vanlig efterfrågan och bara för att jag reagerade inte direkt (det hände något i världen som de hade kanske missat: "Coronakrisen") hade de redan efter en vecka skickat fakturan (utan ROT avdrag) vidare till en inkasso bolag och gjorde mig ansvarig för att följar upp med de trots att jag betalade mina faktura innan jag fick inkasso besket. Jag kan bara rekommendera att inte använda elservicen, men istället att försöker kontakta en elektriker direkt.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.