See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super!! Mailcontact gehad over broekje wat niet paste, erg vriendelijk! Ze hebben werkelijk prachtige kleding! Foto’s op site ook erg mooi en helpen bij het samenstellen van mooie setjes.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb al meerdere keren hier iets besteld, en elke keer op tijd binnen, kwaliteit/prijs verhouding is top en communicatie ook. Vanwege een set via leverancier die helaas eigenlijk al kapot was, m... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

💖 Elle Voudrait 💖 is de webshop met de leukste fashion items voor jou 👚 We hebben 2x per week een nieuwe collectie 😍 Op werkdagen voor 15:30 uur besteld = volgende dag in huis 🎁 Achteraf betalen via Billink mogelijk 💸

Contact info

1-star

Replied to 14% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super!

April 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nu al twee keer slechte ervaringen…

Nu al twee keer slechte ervaringen gehad met Elle Voudrait. Er wordt aangegeven vandaag besteld, morgen in huis. Dit is echter geen van de twee keren het geval geweest. 1 keer erover gemaild waarna er werd aangegeven dat ik een pre-order had besteld. Dit stond echter nergens aangegeven. Verder is de kwaliteit van de kleren erg slecht. Tevens, als je de kleren terug zendt kan je heel lang op je geld terug wachten. Ik heb het pakket 1 keer op de dag van ontvangst direct terug gebracht naar de winkel in de hoop dat ik dan snel mijn geld terug zou hebben, maar nu 2.5 week later nog steeds niks terug ontvangen. Ook geen mail dat ze mijn pakket hebben ontvangen.

March 17, 2026

Maandag besteld en betaald

Maandag besteld en betaald. Direct een mail dat mijn pakket verzonden is.
Inmiddels is het vrijdag. DHL heeft nog niks ontvangen en er is geen contact te krijgen met het bedrijf.
Hier bestel ik dus nooit meer.

December 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lijkt wel van Alieexpress te komen!

Het lijkt wel van Alieexpress te komen! De foto van de trui op de site komt niet overeen met het werkelijke product. De trui op de foto ziet er chique uit, in het echt lijkt het wel een schaap. De pasvorm is totaal anders dan de foto en hij ruikt niet erg fris. Het andere product schijnt door, deze zat wel verpakt in plastic. Maar toen ik het truitje uit het plastic haalde stonk het enorm! En dat voor een redelijk hoge prijs.

December 1, 2025

Schandalig

Schandalig! Mijn pakje zou 31 oktober geleverd worden. We zijn maandag 3 nov als je naar de track and trace gaat zou het hier moeten zijn. Ik heb niks ontvangen en heb al 5 keer gemaild en ze negeren mij gewoon. Het is net een duur pak met jassen. Dit zal de laatste keer geweest zijn! En ik moet mijn geld weer. Het is via post NL en dat is al om misserie vragen.

October 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben opgelicht mensen dus pas op voor…

Ik ben opgelicht mensen dus pas op voor deze website. Kleding besteld en nooit binnengekregen. Als ik een mailtje stuur krijg ik geen reactie en er is ook geen telefoonnummer om ze te bellen

October 16, 2025

Reply from Elle Voudrait

Hi! We hebben dit even nagekeken maar wij kunnen geen enkele bestelling of e-mail onder deze naam vinden. Als je onder een andere naam hebt besteld, horen we dat graag zodat we het kunnen nakijken.

Daarnaast willen we even benadrukken dat we geen oplichters zijn. Waarschijnlijk gaat het hier om een pre order item, deze populaire items hebben een wat langere levertijd. Dit staat altijd duidelijk bij het product vermeld.

Nogmaals, laat ons weten onder welke naam of via welk e-mailadres je hebt besteld, dan kijken we het direct voor je na.

Liefs,

Top kwaliteit

Top kwaliteit, spullen komen altijd op tijd binnen. Als er wat is, staan ze voor je klaar om je te helpen. Bedankt!

October 16, 2025

Top bedrijf

Vanwege een set via leverancier die helaas eigenlijk al kapot was, meteen gecontacteerd via de mail en Rosan (een werkneemster daar) belt mij meteen op, legt alles uit en is super aardig en meedenkend.
Retour was dus dan ook gratis en ik ga zeer zeker, vaker en meer, hier bestellen.

Groetjes uit Deurne!!

August 12, 2025

Slecht kwaliteit

Slecht kwaliteit

Jurkje besteld voor €40. Na 1x wassen al gekrompen en niet meer draagbaar. Bieden geen garantie, omdat ze weten dat ze troep verkopen.

July 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling werdt veel te laat geleverd

Bestelling werdt veel te laat geleverd, bij navraag pre order? Terwijl op site staat bestel nu wordt morgen geleverd bij dit artikel. Retour gestuurd, na 1 maand pas bericht dat ze het hebben ontvangen en wacht nu op terug betaling . Klantenservice reageerd wel snel .

April 30, 2025

Alles super verlopen

Alles super verlopen. Besteld vanuit België en binnen de 3 werkdagen de bestelling ontvangen. Supermooie kwaliteit en prijselijk.
Vriendelijke personeel bij het stellen van een vraag per mail. Kortom Top en was ongerust door de negatieve reviews maar als het positief is, mag het ook gezegd worden. DANKJEWEL! Zo blij met de jas!

December 12, 2024

“Dropshippers”

dit ‘bedrijf’ koopt blijkbaar veel kleding in bij Alieexpress. Dit merk je dan ook aan de kwaliteit. Ze vragen er vervolgens het 3dubbele voor. Je ziet op Ali exact dezelfde fotos staan maar ze photoshoppen het watermerk weg. Bij sommige items zelfs €70 verschil. Schandalig. En dan heb ik het nog niet eens over de beroerde service.

August 14, 2024

Retourbeleid slecht

Altijd groot fan van hun kleiding en service geweest maar de laatste 2 retouren gaan goed mis. De eerste was wekenlang kwijt in hun warehouse, de 2e is verstuurd netjes geupload naar Billink en vervolgens heel de retour kwijt maar wel aanmaningen ontvangen door Billink en uitendelijk moeten betalen

August 30, 2024

Beste N.N.,

Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met ons retourbeleid. Echter kunnen we jouw verhaal niet helemaal plaatsen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@elle-voudrait.nl zodat dit uitgezocht kan worden? Wij raken geen retouren kwijt, en mocht dit gebeuren dan zouden wij het aankoopbedrag vergoeden, zeker als je een verzendbewijs hebt (wat hetgeen is wat je naar Billink hebt geüpload nemen wij aan?). Stuur dit verzendbewijs alsjeblieft ook in je mail mee, zodat we kunnen zien dat het pakket is afgeleverd. Ik hoop dat je begrijpt dat als een pakketdienst jouw retourpakket is kwijtgeraakt, dat wij daar niets aan kunnen doen en je het aankoopbedrag bij de pakketdienst moet verhalen.

Veel liefs,

Rated 1 out of 5 stars

Heb een jumpsuit geroutineerd zij…

Heb een jumpsuit geroutineerd zij hebben het pakket op 19-7-2024 ontvangen. Nu 12-08-2024 nog steeds geen terugbetaling ontvangen

August 12, 2024

Beste David,

Wat vervelend om te lezen, zeker aangezien alle retouren van die periode inmiddels al een tijdje verwerkt zijn. Kun je ons een mail sturen op info@elle-voudrait.nl met je ordernummer en verzendbewijs? Dan kunnen wij uitzoeken wat er mis is gegaan.

Veel liefs,

Geen terugbetaling ontvangen

Tot op heden geen problemen gehad alleen vind ik de kwaliteit steeds minder. Ik ben al ruim een maand aan het wachten op meer als € 100,- van een retourzending. Gewoon geen terugkoppeling. Daar koop ik nooit meer iets.

July 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Elle Voudrait verkoopt alleen maar…

Elle Voudrait verkoopt alleen maar producten van Ali express voor een veelste hoge prijs. Wanneer je iets retour doet moet je achter je eigen geld aan en je eigen retourkosten betalen (terwijl ze wettelijk verplicht zijn binnen 14 werkdagen het retourbedrag + verzendkosten terug te betalen). Al met al slechte zaak…

July 8, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Kwaliteit laat te wensen over

Jurk besteld. De service is prima, bestelling was binnen een paar dagen binnen. Mooi ingepakt.
De kwaliteit laat wel te wensen over. Het jurkje is enorm dun en schijnt door, het label met kaartje viel er direct bij het passen vanaf. Pasvorm is ook verschrikkelijk en lijkt in de verste verte niet op de foto op de website. Helaas was het een afgeprijsd artikel, deze mogen niet retour. Jammer, had meer gehoopt/verwacht!

July 16, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look