Envywhite.dk Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har fået en delvis ordre leveret, og ved henvendelse til support (pr.mail) er der intet svar?! Har nu et “halvt” produkt, som jeg ikke kan bruge, men er trukket for et komplet afblegningssæt?!?

Rated 1 out of 5 stars

køb ikke! Bestilte produktet og fulgte instruktionerne til punkt og prikke. Ikke nok med at minde tænder ikke blev hvidere, så ødelagde det også fuldstændig mit tandkød. Mit tandkød blev helt hv... See more

Rated 1 out of 5 stars

Meget utryg og dårlig oplevelse. De trækker pengene fra dit kort, men afsender aldrig ordren. Har forsøgt at kontakte dem pr. mail, men de svarer ikke. Derudover har de ikke en telefon man kan træffe... See more

Company details

1. Wellness Center
  2. Dental Clinic
  3. Skin Care Clinic

Information provided by various external sources

Envywhite.dk - Få hvide tænder med Danmarks største online forhandler af hjemme tandblegning.

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Flere burde kende til Envywhite.dk

Bestilte min ynglings creme, Elisabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml onsdag aften.
Ankom med posten fredag.
Envywhite er hurtig og de har min creme til den billigste pris af alle på web!
Mine bedste anbefalinger!!!!!

January 26, 2015

Helt igennem fin service

Fantastisk og venlig service, hurtig og præcis levering, meget konkurrencedygtige priser.
Kan varmt anbefale alle andre at gøre det samme.

March 10, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte den 14 august, har stadig intet modtaget. ( 4 sep )

Kan godt være produktet er godt, samt servicen er god. I hvert fald når man læser langt de fleste anmeldelser om Envywhite.dk
Nu har jeg så ikke mulighed for at udtale mig om produktet, eller om servicen, da jeg bliver spist af med det er en fejl fra postdanmark.
Men jeg bestilte et sæt den 14 august, og har intet modtaget endnu. Efter lidt kommunikation via mails, er det åbenbart post danmark som har klokket i det. Men det ændrer ikke på at jeg har betalt for et produkt som jeg har aldrig modtaget.
I burde måske sende det med track and trace fremover!

Opdatering: Envywhite kontaktede mig idag, hvor jeg fik at vide de ville sende et nyt sæt, samt en ekstra mild sprøjte og ekstra mineralgél. Jeg ville være rigelig tilfreds bare at modtage det jeg havde bestilt, men er selvfølgelig taknemmelig for den ekstra "gave"

Hurtig respons fra kundeservice.. Den Ros skal I have :)
5 stjerner for MEGET hurtigt service

September 4, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition, godt produkt. (103 Luxus Tandblegningssæt 299,-)

Jeg modtog tandblegnings sættet allerede dagen efter jeg havde bestilt det. Alt var som beskrevet på hjemmesiden. Det er en nem og overskuelig hjemmeside.

Ang. produktet så var det nemt at forme skinnen rundt om tænderne i overmunden, men grundet lidt skæve tænder var det lidt besværligt for skinnen til undermunden. Men med lidt snilde og en saks til de høje kanter, var den i vinkel.

Jeg startede med tænder mellem 4 og 5 på tandkortet, blegede med gel på 35% én gang og er nu et sted mellem 3 og 4. Jeg kan klart se en forskel, men der skal en gang eller 2 mere til før jeg er tilfreds med resultatet.

Ang. selve blegningen, så havde jeg forventet at det ville være meget ubehageligt og gøre ondt, men det var ikke så slemt. Det prikker og stikker lidt i tandkødet, men det er bestemt til at holde ud. Det var dog lidt besværligt med al det overskydende mundvand man producerer. Jeg opgav køkkenrullen og sad til sidst med hovedet over en tallerken og lod det rende... ikke særlig charmerende, men det handlede jo kun om en halv time, så skidt med det.

Lige efter blegningen havde jeg nogle meget hvide render på tænderne og tandkødet i kanten af tandkødet, men det forsvandt heldigvis efter et par timer.

Jeg syntes at der umiddelbart er for lidt mineralgel med i pakken, da jeg allerede efter en behandling har brugt næsten halvdelen og jeg vil tro der er til 10-15 blegninger i blegegelen.

Jeg vil klart anbefale andre at bruge envywhite.dk!

November 18, 2012

PRØV DET!

Hjemmetandblegning er ofte kritiseret for ikke at skulle virke, men det blev gjort til skamme med dette produkt. Mine tænder er bare blevet kridhvide, efter at have været helt gule. Nu holder jeg bare farven ved lige, ved at tage en tandblegning med 35% hver 2. uge. Jeg kan varmt anbefale folk at smøre gelen ud på tænderne, evt. vha. en vatpind, for derefter at sætte tandskinnen på. Så undgår man at få gelen på tandkødet, hvilket virkelig gør ondt. Gør man dette, har man et produkt, man bliver utrolig glad for!

August 10, 2012

Genialt Produkt ;-)

For år tilbage var jeg så uheldig at slå min fortand ud som nu er erstattet af en stifttand.
Desværre kunne man som tiden gik, se at at de andre tænder i min mund blev mere og mere gule i forhold til stiftanden.
Det bervirkede at jeg begyndte en intensiv søgning på nettet for at finde et produkt der kunne afhjælpe problemet.
Det var her at jeg stødte på Envywhite som i mine øgne sælger det mest GENIALE tandblegningsprodukt til dags dato.
Allerede efter 2 behandlinger med en 35% opløsning er mine tænder lige så flotte og hvide som stifttanden.
Skønt at man ikke længere skammer sig over at blotte sine bisser ;-)
Mvh. Frank M

March 28, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Har handlet hos dette sted en del gange, og jeg er fint tilfreds med deres service :o)

October 17, 2011

Eight Hour Cream

Jeg er super tilfreds med deres service. Købte en Elizabeth Arden eight hour cream skin protectant om dagen og modtag pakken dagen efter. Varen lever fuldt ud til mine forventninger, og handler helt sikket her igen :)

kys kys

June 30, 2011

Fantastisk

Jeg købte sættet til 199 kr med 22 % - og allerede efter 1 gang kunne jeg se forskel - og efter 3 omgange var de som jeg gerne ville have dem.. Og det skal siges at mine tænder var nikotin/kaffe gule.. Og jeg har over halvanden sprøjte tilbage, så der er til lang lang tid :-D
Kan helt sikkert anbefales :-)
Og har ingen bibirkninger oplevet..

April 28, 2011

Take a closer look