Estate Invest A/S Reviews 38

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Lejede en lejlighed tilbage i december 2023 - fik hjælp til hurtig overtagelse, midt i helligdagene, da jeg skulle være ude af mit hus efter salg ret hurtigt. Trods teknikken drillede ved flytte i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kan kun tilslutte mig de øvrige klager. Vi bor i rækkehus og stort set alle 6 huse i vores nabolag er befængt med skimmelsvampe, som de ikke vil gøre noget ved, andet end lige at sætte noget op for at... See more

Company details

Information provided by various external sources

Estate Invest A/S er et familieejet selskab etableret af Peter og Børge Nielsen i 1989. Siden da er virksomheden forblevet en integreret del af familiens hjerte gennem alle årene. Idéen til selskabet opstod på baggrund af et brændende ønske om at skabe et langsigtet indtjeningsgrundlag baseret på fast ejendom. Med den rette entreprenørånd og godt købmandskab er det lykkedes at skabe en solid virksomhed af betydelig størrelse, og dette trods de til tider store udsving som konjunkturene påvirker denne sektor med. Selskabets kerneforretning består af udvikling og udlejning af klassiske og centralt beliggende by-ejendomme. Ejendommene består primært af detail-, kontor-, og boliglejemål eller en kombination heraf. Herudover udgør køb og salg en ikke uvæsentlig del af virksomhedens indtjening. De fleste opgaver udføres internt, og til at varetage opgaverne har vi et team af kvalificerede og imødekommende medarbejdere alle med professionelle baggrunde. Et bredt kompetencefelt indenfor selskabets forretningsområder sikrer en kontinuerlig optimering af vores ejendomme samt en fokuseret økonomisk og bygningsmæssig aktivpleje. En ejendom er et hjem for nogle, en investering for andre, og somme tider begge dele. Uanset hvad repræsenterer en ejendom en værdi, der er vigtig at bevare både for os som udlejer, for vores långivere og for vores kunder. De vil som lejer hos os opleve en professionel og sober behandling i alle lejemålets forhold. Vores lejemål har generelt en høj standard, og vi bestræber os på, at vi som en professionel aktør kan give Dem en ekstra tryghed i forhold til det private lejemarked.

3.0

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Undgå at leje ved dette firma

Holder ikke aftaler, aner ikke hvad der foregår ved ved deres lejemål, man får ikke noget info, vi har haft indbrud 2 gange på under 3 uger og de anede f.eks. ikke at tidligere lejer i vores lejlighed ikke havde flyttet adresse

September 1, 2025

Reply from Estate Invest A/S

Hej Nanna. Som Udlejer er vi ærgerlig over din dårlige anmeldelse, men som jeg læser din kommentar, er det landets indbrudstyve og forhenværende lejere som du anmelder, ikke Udlejer. Hvis vores personale uheldigvis ikke har holdt en aftale, skal du være velkommen til at kontakte mig, og jeg er sikker på at vi kan sørge for en ny aftale. Mvh Simon

Fantastisk service fra Estate Invest

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Estate Invest Næstved. De har givet en super service hele vejen igennem — Hver gang der har været noget, har de været hurtige til at reagere og få det ordnet med det samme. Derudover har de altid været søde, hjælpsomme og vist stor forståelse, når der har været spørgsmål eller udfordringer.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse — vi kan varmt anbefale Estate Invest

October 29, 2025
Rated 4 out of 5 stars

God hjælp efter skilsmisse

Trods teknikken drillede ved flytte indsynet, var der intet problem ved den efterfølgende behandling da jeg så skulle herfra igen - fået fuldt depositum retur og alt er kørt ganske fint 😊

Tak for hjælpen og god behandling 😊

May 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået en excellent behandling af…

Jeg har fået en excellent behandling af Estate Invests medarbejdere i forbindelse med leje af en lejlighed i Karrebæksminde. Både ved indflytning, ved afklaring af fejl og mangler og udbedringer heraf samt stor fleksibilitet i forbindelse med fraflytning.

February 4, 2025

Meget dårligt bolig udlejning

Meget dårlig service da jeg boede i deres lejebolig især efter at der kom en restaurant nedenunder, parkerings forholdende var ikke eksisterende for os der boede i boligen og vi endte med at blive truet for at bede om at få de pladser vi havde ret til ved henvendelse i restaurant. Samt fik en efterregning hvilket er helt hen i vejret da jeg ikke boede der mere end knap 1 1/2 år og havde beviser på at det de mente jeg havde gjort var fra en skorsten så sod løb på bjælkerne og den første uge jeg havde den var der vandskade og der stod en fugter som slugte strøm og det var de ikke meget for at betage for.. Så ærligt ikke nogen jeg skal bo ved nogensinde igen mega dårlig service fra kontoret især efter restaurant åbnede !!! Skal siges det er 8 år siden jeg boede hos dem men ved fra ny lejer at det stadig er et problem

January 30, 2025

Useriøs boligannonce

Vi har i dag været inviteret til åben hus i en lejlighed vi havde forespurgt til og var interesseret i og jf. boligannoncen passede til vores behov.
Vi nåede til adressen kun for at konstaterer at et væsentlig punkt i annoncen ikke var ærligt/seriøst beskrevet. Vi havde søgt en stue lejlighed og det lovede annoncen, men det vat 1. sal.
Det virker meget useriøst.

November 14, 2024

Hej Mette
Vi er kede af, at vi har spildt jeres tid, men der er tale om en tastefejl, hvor "st." ved fejl er tilføjet i overskriften.
Vi har på ingen måde haft nogen intention om at vildlede nogen ved at få en 1. sals lejlighed til at fremstå som en stuelejlighed. Det er ærgerligt, at en tastefejl har medført en negativ anmeldelse, især når billederne tydeligt viser, at lejligheden ligger på 1. sal.
Med venlig hilsen Maja

Rated 1 out of 5 stars

De er ganske forfærdelige til at passe…

De er ganske forfærdelige til at passe deres ejendomme, eller håndhæve det overfor deres lejere… ydermere holder de ikke aftaler, og umulige at komme i kontakt med hvis de ved at man kommer med kritik…

October 16, 2024

Hej Mik,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende og resulterede i denne anmeldelse. Ud fra anmeldelsen kan vi desværre ikke gennemskue, hvad sagen omhandler. Vi vil meget gerne høre nærmere fra dig, så vi kan få en bedre forståelse og tage hånd om sagen. Kontakt os venligst direkte på mail info@estateinvest.dk.

Med venlig hilsen Maja

Hvem er kriminel

Vi skulle leje en bolig ved dem. De satte huslejen til 3450 kr pr md da vi kom for at kigge lejligheden steg huslejen med 4350 kr De kaldte min søn for kriminel og dårligbetaler. Min søn har aldrig været kriminel eller dårlig betaler. Han har boet samme sted i 3 år og betalt hver en krone til tiden. Han er psykisk sårbar og jeg har nu en ulykkelig søn.

June 5, 2024

Reply from Estate Invest A/S

Tak for dit feedback. Vi er meget kede af at høre om din og din søns oplevelse, og vi vil gerne undskylde for jeres oplevelse af situationen.

Vi tager sådanne sager meget alvorligt, og vi vil gerne forsikre dig om, at det ikke er vores hensigt at skabe en ubehagelig oplevelse for vores kunder.

Med hensyn til ændringen i huslejen, vil vi gerne forklare, at det var tastefejl (ombytning af 4 og 3) i vores kommunikation, men vi beklager, hvis dette ikke blev kommunikeret tydeligt nok.

Angående den alvorlige påstand om, at din søn blev kaldt for kriminel og dårlig betaler, er det absolut ikke acceptabelt, men der er tale om en beklagelig misforståelse – eftersom din søn ikke har været lejer hos os har vi selvfølgelig ingen kendskab herom og har ikke kaldt ham sådan. Vi bestræber os på at behandle alle vores kunder med respekt og forståelse, og vi er meget kede af at høre, at din søn har følt sig uretfærdigt behandlet.

Mvh
Charlotte

ADVARSEL!!!!

ADVARSEL: FIND EN ANDEN UDLEJER!!!
Føj for en gang arrongante forretningsfolk, blottet for etik og moral og fuldstændige skrupelløse. Jeg blev lokket i en fælde for 5 år siden mht til acontovarme. Fik afvide at acontobeløbet for varme blev sat højt, 1000 kr pr md. Hellere for højt end for lavt sagde "de"/Simon. Det viser sig imidlertid, at "de" hele tiden var klar over, at forbruget i boligen, som er en almindelig lejlighed på 130 m2 på gågaden i Vordingborg, er på ca 2500,- kr pr md, HELE ÅRET, for fjernvarme! De lod mig leve i troen om, at de ikke vidste noget om dette, selv om sagen havde været i huslejenævnet flere gange med tidl. lejer. Jeg har været i retten med dem, da det viste sig, at tidligere lejer flyttede pga af det samme, men tabte sagen, da der i lejeloven ikke er en lov, der beskytter lejeren mod den slags åbenbar svindel! Sørgeligt! Men værst er, at "de" ikke selv ønsker at råde bod på det på nogen måde. Jeg kan kun advare mod dette usle firma, som på ingen måde er imødekommende, når først man binder sig med en kontrakt!

May 6, 2024

Reply from Estate Invest A/S

Det er ærgerligt at du føler dig uretfærdigt behandlet, men som du selv nævner, har du fået både Huslejenævnets og Boligrettens ord på at du er behandlet korrekt og retfærdigt.
Mvh
Simon

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har idag boet på schacenborgvej i 3…

Jeg har idag boet på schacenborgvej i 3 år men opsagt lejligheden grundet flytning til kbh til kæresten og barnet jeg har aldrig haft de største problemer eller andet og hvis der har været noget har de været hurtige til at komme fixe tingene fraflytning er gået som smurt Johnny er virkelig en gutter mand jeg fik ingen efterregning eller noget da jeg aflevere lejligheden som jeg fik den så er man ordbeligt mod dem er de ordenligt mod dig kan helt klart anbefales og helt sikkert et firma jeg ville kontakte igen hvis jeg enda gik fra konen eller andet opstod ☺️🙏

February 16, 2024

Hej Christoffer

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med dit udflytningssyn og vores service som helhed i din tid som lejer hos os.

Vi håber du er kommet godt videre.

Estate Invest

Rated 1 out of 5 stars

Jeg skal klage over jer begrund af at…

Jeg skal klage over Estate Invest i slagelse schakenborgvej .begrund af at jeg har fire børn .og jeg skulle flytte til et større lejlighed da jeg skulle flytte, så havde de sagt til mig det kan du ikke og jeg får aldrig vide hvorfor .hvad er det jeg har lavet det er forfærdeligt oplevelse, jeg kan mærke jeg har det ikke så godt med de,er undrer mig meget. Jeg elskede den sted fordi jeg har bo i 16 år og min børn er opvokset der og jeg var meget glad . Gamle selskab der hedder dab .og efter det blev privat sted .de Behandler mennesker så dårligt begrundet genhusning og vi skulle ud Det er lige meget hvad , Og nu når jeg har ringet og skulle tilbage så fik jeg bare det ved, Den ene gang siger hun jeg står på rki den anden gang siger hun nej jeg vil ikke have at i skal bo her igen det er så mærkeligt hvorfor .det ved jeg ikke.😢 Det er så uhøfligt og snakker med dem i telefonen.

December 7, 2023

Kære Faten.
En lejeaftale er en samarbejdsaftale, hvor udlejer og lejer skal arbejde sammen om en bolig i mange år. Når vi som udlejer på forhånd ser at det ikke bliver et godt samarbejde, f.eks. pga. af vores telefonsamtaler, siger vi pænt nej tak til samarbejdet - for alles skyld. Jeg forstår at et afslag kan give anledning til en dårlig anmeldelse her på Trustpilot, selvom du faktisk ikke har været vores kunde, men vores afslag er truffet på sagligt grundlag og ud fra parametre man generelt beslutter om man ønsker at indgå i et samarbejde, uanset om det er en bolig eller ethvert andet samarbejde. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med en bolig hos os, og ønsker dig al held og lykke i din videre boligsøgning.

Totalt Scam!! Tag jer i agt

Min søn flyttede ud af sin lejlighed i Vordingborg og da han efter 2 måneder spurgte om depositummet tilbage, fik en regning på næsten 90.000kr for maling, ordning af gulve og rengøring. Rengøringen alene var over 8000kr. Totalt scam. Jeg, mor, havde brugt en hel dag på at gøre lejligheden totalt ren. Køleskab, own, skabe, gulve, paneler mm var totalt skuret og skrubbet.
Væggene havde ingen sømhuller og de trængte ikke til ny maling efter kun 1 1/2 år. I rapporten de lavede inden indflytning stod der at gulvet var ridset i stuen alligevel er det en del af regningen.
Under lejemålet var der altid problemer. Tingene blev aldrig fikset. Radiatoren på min søns værelse virkede ikke da han flyttede ind og den blev aldrig fisket efter adskillige henvendelser. Hold her langt væk fra Estate Invest

August 22, 2023

Reply from Estate Invest A/S

Hej Helle. Jeg beklager din oplevelse, der har give anledning til denne anmeldelse. Der er altid to sider til en sag, og jeg kan selvfølgelig ikke kommentere sagen i offentlighed, men som aftalt indgår jeg i sagen og forventer at vi kommer til enighed. Ellers kan man som lejer altid indbringe tvist om istandsættelse efter fraflytning for Huslejenævnet. Mvh Simon

Bedste udlejning virksomhed

Det bedste udlejnings virksomhed jeg har oplevet. Søde og venlig personale. Aldrig nogle problemer og vil til hver en tid anbefale estate invest. Har kun godt at sige. Hilsen fra en glad lejer.

November 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Til Poul Henning D.15/4 skriver jeg til…

Næstved D.1/5 -22
Indre Vordingborgvej 5 st.
Til Poul Henning D.15/4 skriver jeg til dig omkring lampen i badeværelse der er faldet ned som de ikke ordnede elektriske forhold der ikke er ordnede som:
1. Ventilatoren i badeværelset. Jeg skriver at det var pga. Simone R. og hendes paks skyld set i den svinesti de havde leveret - et misligholdt - skadet lejemål.
2. Lyset der der slukker vilkårligt i badeværelset, bl.a. når kølefryseskabet slukker. Og Når jeg har lys i entréen og tænder lyset i køkkenet. Som en boremaskine kan få musikken i høretelefonerne til slukke, interessant at tænke sig...
3. Kølefryseskabet der er defekt.
D.22/4 skriver jeg pænt til dig at det ikke var for at være påtrængende at jeg ringede dig D.19/4., men pga. et opkald jeg havde fået, derfor.
D.22/4 svarer du, "jeg kan se at Jonas Gnist Service har skrevet til dig."
D.23/4 svarer jeg nej, det kan jeg ikke se at han har.
D.23/4 svarer du mig umoden uartig, "Som du kan se har han skrevet til dig. Du skal IKKE skive mener til mig du må sende et brev hvis do vil noget."
D.25/4 svarer jeg, 1. nej, jeg kan ikke se at han har skrevet til mig. 2. Og iht. lejekontrakten §11 er kommunikationen digital, hvorfor ikke jeg ville skrive breve til dig. Og det vil jeg stadig ikke. Blot er at sige HR. Poul H., DU gør dig til stadighed (nu boet her siden D.1/6 -21 desværre...) I brud på vedligeholdelsesforpligtigelsen §19.

Tilføjelse 1.
D.10/5 -22 Ser at jeg stadig ikke har hørt fra dig, Niels H. Ser jeg stadig ikke har hørt fra Jonas, Gnist Elservice. Har Du...?
Jonas Elservice/ Ladbyvej 8, Næstved.
Et PS. Umiddelbart efter D.12/1 -22 hvor Maja Forop Olson sammen med Sandra Popovic/ Plan og Miljø - Byggesag Næstved Kommune i skrivelse dateret D.10/2 -22 skriver at de har taget beslutning om adresseændring på baggrund af (læs bevidst tilbageholdt) men klart fra min side af angivet Mogens Allerup/ NK Forsyning Næstveds henvendelse hos mig op til jul (og havde misbrugt sit embede og indhentet oplysninger på mig som person med navne/adressebeskyttelse). Også de, Gnist Elservice var her umiddelbart efter denne afgørelse. Interessant at tænke sig at både: 1. At man indgiver høringssvar på en ikke oplyst baggrund om, at afgørelsen var taget. 2. Det at Gnist Elservice (også med medarbejdere) der havde været her tidligere, og nu ikke kunne se døren de stod og bankede på og, at de spurgte til Sandra P.. At de ville være sig selv så tarvelige og kompromittere sig selv med et sådan uartigt umodent nummer. Og end ikke give lyd fra sig nu. Føj til dem(...)!

Ingeborg - B. P.

April 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Min datter modtog en lejekontrakt og…

Min datter modtog en lejekontrakt og skulle søge kommunen om indskudslån, og den stod herved reserveret til hende. Hun fik afslag og jeg ringede ind til ESTATE INVEST A/S og sagde som det var, og da der var lang tid til indflytning om vi så kunne skubbe indskudslånet. Jeg modtog at det skulle ikke være et problem, og jeg ville blive ringet op, i mellem tiden får vi fundet pengene, ringer igen og meddeler dette og underskriver lejekontrakten, og de vil holde øje med pengene. Så modtager jeg en mail at lejemålet er videregivet til en anden, nu er pengene så også på vej, og vi havde ikke modtaget besked om den var videregivet, eftersom de havde lovet at holde den til min datter. Jeg syntes det er under al kritik, at man kan behandle folk på den måde.

March 18, 2022
Rated 5 out of 5 stars

I knap to år har jeg boet til leje hos…

I knap to år har jeg boet til leje hos Estate Invest i en ejendom i Nykøbing Falser. Ejendommen ligger i smukke omgivelser og lejlighederne er i god stand. De gange jeg har rettet henvendelse til udlejer, er jeg altid blevet kontaktet hurtigt, og der er blevet handlet på problemet. Jeg har været godt tilfreds som lejer, og jeg ville ikke tøve med at søge lejlighed hos Estate Invest igen på et senere tidspunkt, hvis det blev aktuelt.

September 23, 2021

Trist

(Anmeldelse nr. 2, det lykkedes Estate at få fjernet den første, sandheden er åbenbart ilde hørt)

Trist, men ikke overraskende, at kunne nikke genkendende til så mange dårlige anmeldelser.
Det er nu over et år siden jeg boede til leje i Præstø, og den oplevelser glemmer jeg nok aldrig. Enorme rotter både på loftet, i væggene og under gulvbrædderne. Estate Invest formåede at trække sig op til så meget som at sætte et par fælder på loftet og ellers henvise til kommunen.
Bygningen i Adelgade er derudover slet ikke egnet til at indeholde så mange boliger som den gør. Du kan høre hvert ord din nabo siger hvis han taler i telefon, hvilket bliver et issue når Estate Invest somehow formår at tiltrække de mest larmende lejere jeg nogensinde har oplevet.
Jeg sagde boligen op uden at have noget på hånden i ren desperation over forholdene. Jeg endte med at bo resten af vinteren i et dårligt isoleret sommerhus, men jeg havde ærligt foretrukket et telt i skoven over lejligheden i Præstø.
Estate Invest A/S - lige til tur i DR's "Kontant".

March 28, 2021

Take a closer look