Jeg har været meget glad for at bruge eWire i min egen webshop. Det fik dog en brat ende, da de helt uvarslet lukkede tjenesten. Ingen information af nogen art, hverken om hvornår vi handlende m... See more
Ewire
See what reviewers are saying
Meget positivt overrasket over Ewire idag. Skulle bruge hjælp til oprettelse samt validering og må give en stor ros til kundeservice og medarbejderen Robert. Det kunne mange andre firmaer lære noget... See more
Efter en masse søgen på nettet fandt jeg Ewire. Det er utroligt så let det er, og det virker med det samme. Ingen åndsvage ventetider pga. NETS også videre. Her skal man heller ikke betale et s... See more
Jeg modtog en mail fra ewire om en annulleret betalingstransaktion som jeg var i tvivl om var rigtig eller et forsøg på at franarre mig personlige oplysninger. Jeg kontaktede ewire via deres hj... See more
Information provided by various external sources
Ewire er en elektronisk pung. Du kan bruge til at sende og modtage betalinger med. Vi tilbyder også betalingsløsninger til erhvervskunder. Kontakt os hvis du har behov for yderligere information.
Voldbjergvej 12 A 2, 8240, Risskov, Denmark
- support@ewire.dk
- www.ewire.dk
People also looked at
Ewire lever fedt på folks glemsomhed...!
Synes at ewire har været et meget dyrt og meget ugennemsigtigt(tangerende uærligt) bekendskab!
08-08-2013 10:54:39 E-wire G&G -40,43 DKK 0,00 DKK
31-01-2013 13:27:16 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 100,43 DKK
04-01-2012 16:13:29 Bogsalg 110,43 DKK 110,43 DKK
23-09-2011 03:00:36 betalt m. Dankort 55,00 DKK 0,00 DKK
23-09-2011 03:00:32 Benskinner til børn -55,00 DKK -55,00 DKK
Det kostede 5kr for at få overført pengene til min bank, så jeg endte ud med 34,43kr i hånden …ud af 110kr, som jeg troede de for længst havde overført til min konto(derfor viste jeg ikke, at de stadig lå der ..og langsomt forsvandt – de gir jo ingen besked! ..selvom de trækker 10kr pr. md)
Ca. 1. års tid senere(d.d.) har jeg igen solgt nogle bøger på G&G, hvor jeg som tidligere og nu igen(i uvidenhed) bruger "G-handel"(som så foregår gennem Ewire Danmark A/S).
Men som man siger.. "af skade blir man klog, men sjældent rig" ..eller noget ..så jeg valgte straks at få dem udbetalt..
Men her slipper man heller ikke uden bokserier...
08-08-2013 11:23:35 Udbetaling af Ewire (RR) -116,40 DKK 0,00 DKK
08-08-2013 11:21:39 Bank kompensation (RR) 5,00 DKK 116,40 DKK
08-08-2013 11:18:54 Ringenes Herre 1,2,3 111,40 DKK 111,40 DKK
Det skal så lige nævnes, at køber rent faktisk betalte 120kr, men at Ewire allerede her, havde taget sin del af kagen i handelsgebyrer, for bagefter at kompensere mig 5 kr, for den meget mangelfulde håndtering(måtte udrede handlen via. Supporten)
Supporten skal dog roses og får 2 * for anerkendelsen af ewires ansvar(5kr i kompensation) ..men resten af selskabet(ewire), oplever jeg som et pengegrisk foretagende, der lever højt på på folks glemsomhed(ingen advarsler via. e-mail, imens de kontinuerligt tapper din konto for penge – 10 pr. måned) og ewire får derfor kun 1 *.
For den ”sjat”(10kr pr. mdr.) kunne man jo godt forvente, at de havde sendt folk ..bare 1. advarsel – måske efter 3. måneder?!? ..om at ”vi altså tapper din konto, fordi du er inaktiv”!!.
Men det har de så valgt, IKKE at gøre!(jeg tænker, at årsagen nok findes i størrelsen på den mistede indtægt! - med andre ord.. de tjener styrtende på den finte!)
Vil jeg anbefale dem til andre...?!? ..Måske til de små virksomheder, der har en rimelig/månedlig indkomst(aktivitet).
Men for alm. mennesker, der engang imellem sælger lidt ud af deres "samlede overskud", kan jeg ikke anbefale dem - der findes simpelt hen andre, større og billigere alternativer.
(For handler i Norden, koster Paypal KUN DET HALVE!! ..og der er intet "inaktivitetsgebyr", der kontinuerligt stresser dig eller tømmer din konto!!!)
Fantastisk kundeservice!
Jeg er ny i faget og skulle sætte mit første betalingsmodul op i en prestashopløsning - Ewire var meget behjælpelige på telefon og email, før under og efter! Jeg er meget tilfreds med både deres løsning og kundeservice so far! Det kan varmt anbefales!:)
Super service for nystartede og iværksættere
Det er en en super måde at få en betalingsgateway til sin webshop.
Vi har valgt Ewire fordi det var hurtigt at komme igang med og nemt at implementere i vores webshop. Det koster kun 395,- at komme igang, og ellers skal man kun betale end hvis procent af omsætningen. Det er klart nemmere end at skulle ud og lave sin egen indløsningsaftale, og man skal ikke btale noget månedligt gebyr.
Hvis der har været de mindste problemer har supporten altid været hurtige til at svare, og løse problemet.
5 Stjerner fra en super tilfreds, som til hver en tid vil anbefale ewire til andre.
betaling for ikke at bruges deres service ?
har lige i dag været logget ind på deres side efter ikke have været derinde et år eller to, og opdagede til min store overraskelse at de simpelhen har tømt min konto for penge fordi at jeg IKKE har brugt deres service, og dermed heller ikke har belastet deres system..... det var så sidste gang der kom penge ind på den konto.. paypal længe leve.....
30-09-2009 11:57:02 Inaktivitetsgebyr -10,00 DKK 0,00 DKK
31-03-2009 11:40:56 Inaktivitets gebyr -10,00 DKK 60,00 DKK
27-02-2009 14:19:56 Inaktivitets gebyr -10,00 DKK 70,00 DKK
30-01-2009 10:52:40 Inaktivitets gebyr -10,00 DKK 80,00 DKK
30-12-2008 12:28:09 Inaktivitets gebyr -10,00 DKK 90,00 DKK
Kunderservice i høj klasse med langt mere end tilstrækkelig viden!
Jeg sad her tirsdag aften kl 22 og skulle lave en webshop for en kunde, hvor deadline'en var i morgen. Kunden ville gerne have sin side sat sammen med Ewire, men jeg har altid brugt PayPal, da de er så "store", og jeg tænkte ikke, at et så lille firma som Ewire kunne gøre det bedre end PayPal, men jeg må være bundærlig og sige, at det har de. De har en fantastisk nem, enkel og flot betalingsløsning som webudviklere virkelig bør smage på.
Og ikke nok med at deres system er i orden, så havde de samtidig en høj klasse kundeservice, som svarede grundigt tilbage og virkelig vidste hvad han snakkede om! Det er RIGTIG vigtigt for mig som webudvikler, at mine hostingselskaber og, i dette tilfælde, payment gateways' kundeservice ved hvad det er de arbejder med.
Generelt fantastisk arbejde, og 5 fuldt fortjente stjerner for en fantastisk oplevelse og førstehåndsindtryk.
DERFOR vælger jeg Ewire fremover.
Ærgerligt med dårlige anmeldelser
Jeg synes det er meget ærgerligt, at systemet i deres kundeservice er så mangelfuld. Jeg skulle have refunderet et beløb, hvor de skulle sende mig mail med et link til at klare overførslen selv. Jeg modtog dog aldrig mailen og prøvede efterfølgende at ringe og skrive til dem ad flere omgange, uden held.
Når man ringer til deres kundeservice og den har lukket, er der Ingen telefonsvarer, men blot en stemme der siger "alle linjer er desværre optaget, prøv igen senere". Det er ret misvisende.
Jeg søgte på trust pilot og blev helt bekymret ved at læse alle disse anmeldelser.. Så jeg kontaktede firmaet jeg havde købt produkt af, som benytter ewire, og de sagde at de altså aldrig har været ude for at folk ikke kunne komme igennem til kundeservice, og at jeg nok skulle prøve igen.
Da jeg ringede til kundeservice igen, fik jeg faktisk fat i en venlig ung herre, som så overførte det fulde beløb til mig, uden gebyr, fordi det ikke var gået som det skulle.
Men som sagt, super ærgerligt, godt, men mangelfuldt.
bekymrende usikkert
bestilte nogle kloakrør og oprettede mig på ewire, men stoppede det da de forlangte oplysninger som de påstår at skulle bruge til identifikation. Det drejer sig om pas bankkonto og fødselsdag. Hvad i alverden skal de med de oplysninger? Som jeg ser det kan de misbruges, håber at jeg tager fejl.
Hvis man har afgivet disse oplysninger til ewire er det sikkert en god ide at tjekke bankkontoen meget omhyggeligt
skriver ikke noget om gebyr
det virker ikke som et særligt seriøst foretagene
FUSK FIRMA - OPRET JER IKKE PÅ EWIRE
Det er et værre svindel foretagende, har haft konto der men pludselig var nogle penge forsvundet fra min konto, og deres support svarer ikke. Jeg vil advare enhver der overvejer at oprette sig der om IKKE at gøre det hvis man ellers vil ha tryghed for sine penge
Virker perfekt - Dog et stort ønske om udenlandske betalingskort.
Super nem betaling på danske og nordiske sider, og nem måde at tage i mod betaling på.
Ville dog ønske at man snart kunne bruge kort som er udstedt udenfor Danmark, Norge Sverige.
Mystisk bruger oprettelse!
Da jeg for et stykke tid siden skulle betale et tæppe over internettet blev jeg bedt om at oprette en brugerprofil på ewire. Jeg kunne se at der også kunne betales med PayPal hvor jeg allerede har en brugerprofil, men som jeg kort forinden havde en dårlig oplevelse med ved et køb over ebay.co.uk med en fusker der havde snydt rigtig mange købere og skulle indgive indsigelse for overhovedet at få mine penge tilbage og havde stadigvæk den sag kørende. (PS - Har fået mine penge fra dem) Blev så enig med mig selv om at betale igennem ewire i stedet for.
Da jeg skulle oprette bruger på ewire bedte de om 3 billeder fra mig! Billedet af mig på mit pas, billede af mit betalingskort og et billede af min bank konto med konto nummer. (sendte dem en scanning af et udsnit af mit kontoudtog med reg.nr, konto nr. samt bank logo)
Faktisk røg alle 3 i scanneren. Det var lidt besværligt og jeg tænkte over om det overhovedet er lovligt og bede om disse personfølsomme dokumenter!? Er der andre der har skulle gå igennem samme procedure for en almindelig bruger(køber) oprettelse på ewire.dk? Det er ihvertfald ikke noget jeg har oplevet med PayPal som jeg ser som en ligestillet konkurrent.
En god match for mindre webshops
Har benyttet mig af Ewire til en række webshop-løsninger i omtrent 2 år nu.
Det har vist sig, at være en god match til webshops, der har brug for en nem og overskuelig betalingsløsning, og jeg har haft nogle rigtig gode dialoger med supporten.
De er ret fleksible og det at opstartsudgifter er holdt i bund har virkelig været en fordel.
Kan varmt anbefales for de fleste!
Troværdigt og gennemskueligt
Har brugt ewire et halvt år nu, har stort set ikke haft problemer.
Alt hvad jeg har henvendt mig er blevet besvaret og rettet indenfor 24 timer. Deres system er nemt og overskueligt. Alt i alt meget tilfreds :-)
Nem og troværdig
Jeg har gennemført et par transaktioner med ewire uden problemer. Meget brugervenlig hjemmeside og gebyrerne har været gennemskuelige. Priserne er måske lidt høje, men hvis man ikke ønsker at betale dem, kan man vel bare handle andetsteds. Der bliver ikke lagt skjul på dem så vidt jeg har oplevet, så jeg er tilfreds.
Ewire har tømt min konto
Uden at advare med emails eller lignende, har Ewire tømt min konto for 129kr pga. inaktivitet !!!
Supporten svare ikke
Man høre intet fra supporten selvom man skriver .. Der er hele tiden problemer.
Specielt logon problemer
Skjulte gebyrer
Dårlig oplevelse med eWire.
De oplyser ikke klart hvor der er gebyrer (Fx koster det 3% af beløbet at overføre med GARANTI), og det koster penge at sætte penge ind med dankort.
Det har nu medført at jeg har været nødsaget til at indsætte penge af 2 omgange (Anden gang 8 kr.!) for at kunne overføre penge med GARANTI, da jeg første gang naturligvis kun overførte de penge jeg skulle betale videre.
Dvs. at jeg er kommet af med 2 x dankortgebyr.
Konceptet er sikkert udemærket, men tag jer i agt for de skjulte gebyrer!
Super god
Jeg har aldrig haft problemer med Ewire, og jeg synes det er et super koncept de har! Pengene kommer altid frem, om jeg selv overfører til andre eller min bank, og jeg får altid pengene når folk sender til mig.
Tue
Når man skal betale med Ewire i en webshop skal man enten benytte NEM ID eller gå igennem en SMS verificering.
Fjern dette og konceptet holder!
Hurtig support og fin service
Jeg er ved at integrere ewire i min webshop og har ingen problemer haft angående oprettelse som Erhvervskunde eller support når jeg har haft spørgsmål. Der svares altid samme dag på mail henvendelser.
Jeg var lidt i tvivl om det var bøvlet for kunderne men det er ret simpelt og jeg finder det nemmere end f.eks. PayPal da ewire har et bedre og mere overskueligt design for brugeren.
Jeg giver af princip aldrig topkarakter da der altid er plads til forbedringer.