3.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Ekstrem dårlig rådgivning.

Kort før nytår fik vores elvandvarmer HPFI relæet til at slå fra. Falsing skiftede den 29.12.25 varmelegemet i vandvarmeren og vi regnede med at alt var i orden. To timer efter de var kørt, slår relæet igen fra. Falsing blev kontaktet og det blev konstateret, at det i stedet for var vandvarmebeholderen, der skulle udskiftes. Vores gamle vandvarmer var på 160 liter - monteret vandret hvilket reducerer den effektive volumen. Desuagtet at vi bad om en udskiftning af bestående til beholder af samme størrelse, anbefalede overmontøren en 110 liter vandvarmer som værende tilstrækkelig i vores hjem. Jeg spurgte udtrykkelig ind til dette, men montøren forsikrede, at der ville være tilstrækkeligt varmt vand - også selv om beholder lå ned. Jeg stolede på hans anbefaling, og Falsing monterede den mindre beholder. Nu kan vi så konstatere, at Falsings forsikringer om, at der ville være rigeligt med varmt vand, slet ikke holder stik. Har vi brugt varmt vand, er der ikke varmt vand til bad. Da vi har konfronteret Falsing med dette, har de ikke taget ansvar for deres rådgivning, men givet et flabet svar om, at der ikke er andet for end at tilpasse sig, d.v.s. “Lev med det” eller få beholder skiftet igen for egen regning. Vi må stærkt fraråde at bruge Falsing VVS & El-installatør.

January 5, 2026

Kære Kim Tonsberg

Mange tak for din anmeldelse.

Vores overmontør har anbefalet jer den varmtvandsbeholder som anbefales til en husstand på 2 voksne og 2 børn.
Der er normalt 2 voksne i jeres husstand. I har ingen spa eller badekar.
Derfor er 110 liter mere end rigeligt. Også selvom varmtvandsbeholder er monteret vandret.
Der hvor jeres varmtvandsbeholder er placeret, er der næsten ikke fremkommeligt.
Af den grund blev der også anbefalet 110 liter.
Det tager på de nye beholdere ikke særlig lang tid, før vandet igen er varmt.
Vi synes ikke vi har svaret jer flabet.
Vi kan bare ikke se, at vi skulle have vejledt jer forkert.
Med venlig hilsen Beth fra Falsing

Hold jer væk

Hold jer væk! Hvis der fandtes en kvart stjerne, ville jeg også bruge den.

Meget skuffende oplevelse med Falsing VVS. Ved service på vores gasfyr anvendte teknikeren ikke korrekt specialværktøj, hvilket medførte, at en skrue sprang ud og fyret gik i stykker. En efterfølgende tekniker forsøgte at udbedre fejlen, men borede et alt for stort hul, hvilket forværrede skaden markant.

En uafhængig, autoriseret Weishaupt-specialist har efterfølgende vurderet, at arbejdet ikke er udført fagmæssigt korrekt, og at skaden kunne være udbedret langt billigere, hvis korrekt værktøj og metode var anvendt fra starten.

På trods af dette afviser Falsing VVS ethvert ansvar og henviser alene til alder og slitage, selvom fyret ifølge specialisten kunne have fungeret i flere år endnu.
Hold jer væk fra Falsing VVS.

January 8, 2026

Kære Avi.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg ved dog, at OK gasservice som vi kører som underleverandør for, sidder med netop din sag.

Jeg skal pointere, at et gasfyr skal kunne holde til et service.
Jeg kan også se, at der tidligere er knækket bolte på dit gasfyr.

Kan forstå på din anmeldelse, at du har haft Weishaupt ude og efterse og vurdere dit gasfyr efter vi har været der.
Du må meget gerne sende den servicerapport du har fået fra dem til os på falsing@falsing.dk.
Så vil jeg tage den videre derfra.

Beth fra Falsing.

Rated 5 out of 5 stars

Hvem kan - Falsing kan!!

Min cirkulationspumpe døde på mit naturgas fyr.

Jeg ringede kl 08 mandag morgen til mit service selsskab OK som har Falsing vvs som underleverandør.

En time senere stod teknikeren i døren - fandt en ny pumpe. Prisen blev oplyst på stedet.

Kl 12 kørte alt. Så professionel en service fra Lisbeth og Yossef!! 😎😁💥

January 12, 2026

Kære Just.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med assistancen fra vores gasafdeling.

Beth fra Falsing.

Rated 1 out of 5 stars

Ekstremt dyre reservedel priser og et forløb der trak unødigt ud

Jeg skriver denne anmeldelse, fordi både forløbet og den fremsendte faktura giver anledning til alvorlige spørgsmål – både i forhold til reservedelspriser, tidsforbrug og håndtering af opgaven.

Den 22. oktober bestilte jeg tid og blev bedt om at sende billeder af installationerne, så montøren kunne møde op med de rigtige reservedele. Billederne blev sendt samme dag.

Herefter måtte jeg selv følge op flere gange for at få en tid. Da montøren endelig kom, havde han ikke de nødvendige reservedele med – på trods af at billederne var sendt og godkendt på forhånd.

Vi måtte derefter igen selv kontakte jer for at få en ny tid. Efterfølgende fik vi besked om, at I havde modtaget forkerte dele, og endnu en gang måtte vi selv rykke for at høre, hvornår opgaven kunne færdiggøres.

En mindre opgave endte dermed med at tage ca. en måned, primært som følge af jeres interne håndtering. Det er ikke tilfredsstillende.

Det, der bekymrer mest, er de meget høje reservedelspriser på fakturaen. Ved en gennemgang kunne jeg konstatere, at de fakturerede dele ligger helt op til +683 % over almindelige markedspriser – og dette er endda sammenlignet med priser i fysiske Bauhaus-butikker, ikke engang billigere webpriser. Når prisniveauet ligger så højt, må jeg konstatere, at jeg for en beskeden merpris kunne have fået en helt ny og identisk Damixa bruserløsning installeret, fremfor blot at få udskiftet enkelte reservedele.

Alt i alt efterlader forløbet et indtryk af mangelfuld planlægning og meget høje reservedelspriser, som ikke virker rimelige sammenlignet med markedet.

November 27, 2025

Kære Jesper

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg skal først beklage, at vores montør ikke have delene med som aftalt. Samt at vi derefter har fået de forkerte dele hjem.

Vi kan desværre ikke indkøbe vores reservedele ex. moms til den pris som både Bauhaus samt diverse netbutikker tager for de samme dele inkl. moms.

Vi har jo ikke mulighed for at bestille nok af den samme reservedel hjem som de virksomheder kan.

Vi lægger selvfølgelig procenter på vores materialer men langt fra de over 600% som du omtaler.

Man har som kunde altid muligheden for selv at bestille sine reservedele i Bauhaus eller netbutikker. Så kommer vi gerne og monterer dem. Men så står man selv med ansvaret for, om det er det korrekte der er bestilt hjem.

Jeg kan se, at jeg har lavet en kreditnota til dig på den optalte opgave.
Ikke så meget fordi vores priser skulle være forkerte, men fordi opgaven ikke er blevet løst optimalt før efter flere besøg.
Jeg vil ikke fortælle dig om vores procentsatser på de reservedele du har modtaget her offentligt.
Men du er altid velkommen forbi kontoret. Så kan du se de reelle beløb vedr. din opgave.

Beth fra Falsing

Rated 5 out of 5 stars

Brugt Falsing et par gange

Brugt Falsing et par gange. Hurtig og profesionelle. Fair priser

November 25, 2025

Kære Mikkel.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget, at du har været tilfreds med vores arbejde. Vi ser frem til at arbejde for dig igen.
Hilsen Beth fra Falsing

Hold dig langt væk

En beboer i vores boligblok havde hidkaldt firmaet for at få tilsluttet et nyt el-komfur. De møder op og konstaterer, at der kun er én fase i gruppetavlen og så går de igen og sender de en regning på kr. 1190 for "besøget".
Efterfølgende tilbyder de at udvide tavle og installation - 2 mand i 7 timer.
Ejerforeningens huselektriker klarede det hele på få timer til ca. kr. 5.000 alt i alt.

November 23, 2023

Take a closer look