fashiongoals.nl Reviews 100

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Best even getwijfeld om te bestellen i.v.m. eerdere tegenvallende reviews. Maar heel blij met mijn bestelling! Gisteravond (22.30 uur) een jurk besteld en nu al binnen (12.30 uur). Track and trace... See more

Rated 1 out of 5 stars

In september een leuke winterjas gekocht. Echter na 4 maanden volledig kapot alle naden laten los. Zeer moeilijk contact tw krijgen 2x gemaild, vis de site contactformulier ingevuld en via instagram b... See more

Rated 1 out of 5 stars

Echt een waardeloze service. Wanneer je een bestelling plaatst zijn ze er direct bij maar zodra je een klacht (kapot geleverd product)hebt dan moet je een week wachten voordat je überhaupt een reactie... See more

Company replied

1-star

Replied to 37% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik zag een advertentie via de socials

Ik zag een advertentie via de socials. Na het lezen van een aantal goede en slechte reviews de gok gewaagd. Maandag om 09.30 een jurkje besteld en de volgende dag om 14.30 bezorgd! Super snelle service en het jurkje is precies als op de foto’s! Super blij mee! Naar mijn mening wel een aanrader dus.

April 14, 2026

Blij mee!

Best even getwijfeld om te bestellen i.v.m. eerdere tegenvallende reviews.
Maar heel blij met mijn bestelling!
Gisteravond (22.30 uur) een jurk besteld en nu al binnen (12.30 uur). Track and trace ontvangen. Jurk ziet er prima uit!
Ik schrijf niet vaak reviews, maar om een eerlijk beeld t.o.v. een webshop te vormen, deel ik deze graag! :)

April 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Op 7 december 2025 een broekpak…

Op 7 december 2025 een broekpak besteld. Deze netjes ontvangen maar voldeed helaas niet aan mijn wensen. Retour gestuurd op 8/9 december maar nog steeds geen geld en/of reactie ontvangen. Al een keer gemaild hierover (op 6 januari 2026) maar ook daar geen reactie op ontvangen. Zou graag nog reactie ontvangen.

January 9, 2026

1 ster is nog teveel..

1 ster is nog teveel...
Kort geleden de jas besteld die ik al heel lang wou. Na binnenkomst blijkt het een andere kleur te zijn.
Na nogmaals checken van de advertentie blijkt dat 4 vd 5 foto's de groene gewilde jas betreft en foto 5 van 5 een grijze andere jas is. Erg misleidend. Gemaild met vraag of het retour mag maar de 14dagen zijn om.. lekkere service!!!! :( dat ik bijna een week heb moeten wachten tot de jas was geleverd is dan wel normaal en gaat dan van je 14dagen retourtijd af. Schandalig

December 19, 2025

Hi Patty,

Wat jammer dat je dit zo ervaart.

De jas die je hebt ontvangen is exact de jas die is besteld en zoals afgebeeld op de productpagina. Grijs kan in verschillend licht inderdaad anders ogen; dit model heeft een groene ondertoon, wat ook zichtbaar is op de foto’s.

Daarnaast betrof dit een pre-order, wat duidelijk vermeld stond bij het product tijdens bestellen. De jas is vervolgens netjes binnen de aangegeven termijn verzonden. De levertijd heeft geen invloed op de retourtermijn; deze gaat in vanaf het moment van ontvangst.

Je geeft zelf aan in jouw mail dat de jas ruim 3 weken in bezit is geweest en gedurende die tijd ongeopend in de doos heeft gelegen. Onze retourtermijn bedraagt 14 dagen na ontvangst en deze hanteren wij eerlijk en gelijk voor al onze klanten, om verwarring te voorkomen. Helaas valt deze bestelling daardoor buiten de retourtermijn. Dit is natuurlijk vervelend en dat begrijpen wij. Onze excuses voor het ongemak.

Slechte kwaliteit en service

2 jassen besteld, een was al Kapot kwam ik achter na dat ik hem 1 keer gedragen had. Andere heb ik terug gestuurd niet mijn kleur. Maar tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug mogen ontvangen.

November 20, 2025

Hi Lisa,

Jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt ervaren. We vinden het vooral spijtig dat je direct een review hebt geplaatst zonder eerst contact met ons op te nemen, want we helpen klanten hier altijd graag bij.

De retourzending is pas recent bij ons binnengekomen en direct na ontvangst verwerkt. De terugbetaling volgt binnen de gebruikelijke verwerkingstermijn.

We hebben daarnaast onze e-mail en DM’s gecontroleerd, maar geen bericht van je kunnen terugvinden over een kapotte jas. Als er iets kapotgaat of niet in orde is, kun je ons altijd mailen of een DM sturen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Hele slechte service

Mijn bestelling op zondag gedaan en pas vrijdag mijn pakket gekregen. Hiervoor heb ik wel twee keer moeten mailen, anders had ik het nog niet gehad. Eenmaal pakket open gedaan, waren er i.p.v. 3 maar 2 jurken verzonden. Ben hier alweer achteraan het gaan, maar tot op heden geen reactie. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.

November 5, 2025

Waardeloos

Iets besteld wat een pre order zou zijn en 31 okt verzonden zou worden. Deze dag niks verstuurd dus een mail gestuurd wanneer het dan verzonden zou worden. Het zou maandag verzonden worden. Helaas weer niet het geval, je word ook verder niet op de hoogte gehouden oid. Heel jammer. zou hier niet nogmaals een bestelling plaatsen.

November 3, 2025

Zo’n slechte klantenservice…

2 jurkjes besteld omdat ik twijfelde tussen 2 maten, beide waren uiteindelijk niet het goede model voor mij. 1 van de jurkjes kwam duidelijk al van iemand anders af, die rook helemaal naar parfum. Toen ik ze retour wilde sturen en het retour systeem op hun site niet werkte, heb ik meteen gemaild dat het niet lukte en ik 2 dagen later op vakantie ging. Na een aantal dragen reactie dat ik er # voor moest zetten (wat ik natuurlijk al gedaan had, anders mailde ik niet). En toen ik terug kwam van vakantie was de retourtermijn verstreken en wilde ze het niet meer terug nemen. Zit nu dus met 2 jurkjes te kijken die me beide niet passen. Echt zo niet klantvriendelijk!!

September 26, 2025

Retour

De verzending is snel. Niks mis mee. Heb al meerdere keren wat besteld en ook meerdere keren wat retour gestuurd. Bij de retourpakketjes gaat het echter mis. Ik heb tot nu toe altijd een reminder moeten sturen om mijn geld terug te krijgen. Op het moment dat dat gebeurt, is er ook snel een reactie terug en wordt het ook snel geregeld. Ik vind het alleen niet de juiste werkwijze dat je hier als klant achteraan moet gaan

August 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een jumpsuit en leuke set besteld

Een jumpsuit en leuke set besteld. De volgende dag al thuisbezorgd. De kleding is precies zoals op de foto en van mooi stof. Ik ga hier zeker vaker bestellen

August 14, 2025

Hii Linda,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zo blij bent met je bestelling en dat alles helemaal naar wens is. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien bij ons!

Liefs, Team FashionGoals"

Voor de 3e keer besteld

Voor de 3e keer besteld. Maar de maten komen totaal niet overeen. Ik heb normaal maat 36/38 (s/m) Nu had ik van de week weer een jurk besteld en aangezien maat s en m er niet meer waren. Toch maar L besteld. Maar zo mega klein dat ik de jurk niet eens over mijn buste heen kreeg. En dit is nu dus al de 3e keer dat de maten (china) veel te klein uitvalt. En by the way, ik kwam dezelfde jurk ergens anders tegen en dan €17,- goedkoper.
En ik wil jullie meegeven, ga ander verpakkings materiaal gebruiken. De dozen van jullie zijn zo vast geplakt en hier door bijna niet open te krijgen zonder de doos te beschadigen.

Voor mij echt geen fashion goals meer, kost me alleen maar verzendkosten voor veel te kleine maten.

Krijg ik bericht terug dat ik nog maar iets voor de 2e keer heb besteld en de laatste heb gehouden. Nou echt niet. Ik heb meerdere account met ook een ander adres maar schijnbaar kan dat niet.

July 12, 2025

Hi Diane,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je laatste bestelling.

We willen graag even iets toelichten. Dit is je tweede bestelling bij ons (niet de 3e). Je vorige bestelling heb je helemaal gehouden, wat ons doet vermoeden dat de maat toen goed zat. Dat is natuurlijk fijn om te zien!

Bij je laatste bestelling heb je gekozen voor een maat L, omdat S en M helaas uitverkocht waren. We begrijpen dat het erg frustrerend is als een item dan alsnog te klein blijkt te vallen. Wat we vooral jammer vinden, is dat we hierover geen bericht of mail van je hebben ontvangen . We kijken altijd graag met je mee als iets niet naar wens is. Het is zelfs mogelijk dat er per ongeluk een verkeerde maat is geleverd, en dat lossen we uiteraard meteen voor je op.

Wat betreft de prijs: we doen er alles aan om mooie items aan te bieden voor scherpe prijzen, en zijn trots op de prijs-kwaliteitverhouding van onze collecties. Natuurlijk kan een soortgelijk item elders goedkoper lijken, maar dat zegt niet altijd iets over pasvorm, materiaal of afwerking.

Ook dankjewel voor je tip over de verpakking. We gebruiken stevige dozen om je bestelling goed te beschermen tijdens verzending, maar nemen je feedback zeker mee.

We vinden het oprecht jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd, maar staan altijd open voor persoonlijk contact om samen tot een oplossing te komen. We hopen je in de toekomst alsnog blij te mogen maken met een item dat helemaal naar wens is.

Elise, Team FashionGoals

Rated 5 out of 5 stars

Snel contact en oplossingsgericht meegedacht

Ik had een set ( broek en top) gekocht. Precies zoals de afbeelding het aangaf. Zat heerlijk. In de was gedaan ( op 30 graden) en enorm gekrompen. Ik baalde hier enorm van. Binnen een week via Instagram en mail contact gehad en werd er mij een nieuw pak toegestuurd. Wat fijn dat er direct meegedacht werd en gehoor werd gegeven aan mijn vraag/ probleem. Dankjewel daarvoor fashiongoals!

May 26, 2025

Hoi Hanneke!

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service daar doen we het voor! 😊 Dankjewel voor je lieve woorden en het delen van je ervaring. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je nieuwe pak!

Rated 5 out of 5 stars

ik heb een jurk besteld en netjes op…

ik heb een jurk besteld en netjes op tijd thuis gekregen
het was deV hals leaf printjurk rose.ik ben er erg blij mee.
Groetjes Nel

May 12, 2025

Hoi Nel,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de V-hals leaf printjurk in het roze — daar worden wij ook blij van! Dankjewel voor je lieve berichtje.

Heel veel plezier met je nieuwe jurk!

Zeker een aanrader!

Ik had vragen over een setje en wilde ik daar nog wat extra informatie over, ik ben toen heel fijn en vlot geholpen door het team van FashionGoals. Gisteren heb ik mijn linnen pak ontvangen én wat een heerlijk maar vooral mooi en leuk pak is het zeg. Jammer te lezen dat mensen zo'n negatieve ervaring hebben; ik geloof dat deze meiden er alles aan zullen doen om dit recht te zetten en te corrigeren. Ik ga zeker vaker bestellen. Bedankt meiden!🤗😘

April 26, 2025

Hi Jiska,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor je lieve woorden! 🤗 We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het is superfijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met je linnen pak en we kijken ernaar uit je snel weer terug te zien bij ons!

Super mooi setje!

Ik was een beetje screptisch om hier te bestellen gezien de reviews. Toch de gok gewaagd.
Ik had een setje besteld in de pre- order. Verzonden op de dag zoals werd aangegeven op de website. Ben super blij met dit setje, voelt van goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

April 23, 2025

Hi Miriam,

Wat superfijn om te horen! We snappen helemaal dat je even twijfelde, dus des te leuker dat je zo blij bent met je bestelling. Dank je wel voor je vertrouwen – en natuurlijk voor je lieve woorden! We kijken ernaar uit je vaker terug te zien 💛

Jurk besteld

Jurk besteld, geen bevestiging van de bestelling.
Voor 23 uur besteld volgende dag geleverd is grote onzin.
Zal wel rechtstreeks uit China komen.
Koop hier niet want je bent je geld kwijt.
Alle positieve reviews zal wel kennissen en vrienden zijn.

April 15, 2025

Beste George,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We vinden het oprecht vervelend dat je het idee hebt gehad dat er iets mis is gegaan met je bestelling — dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Wat we wel jammer vinden, is dat we geen bestelling op jouw naam kunnen terugvinden, en dat we ook geen bericht of e-mail van je hebben ontvangen. Als je contact met ons had opgenomen, hadden we graag meteen met je meegedacht en naar een oplossing gezocht.

Onze verzendbelofte is: vóór 23:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Alleen in uitzonderlijke gevallen — zoals bij een pre-order of een onjuist ingevuld adres — kan er vertraging ontstaan. In zulke situaties nemen we altijd contact op.

Onze items zijn op voorraad en worden niet uit China verzonden. We vinden het dan ook vervelend dat er onjuiste aannames worden gedaan.

Mocht er toch iets aan de hand zijn, neem alsjeblieft alsnog contact met ons op. We helpen je graag verder.

Retour nog niet terugbetaald

In februari een bestelling gedaan, binnen de retourtermijn terug gestuurd omdat het (ontzettend leuke) pak te klein was. Helaas tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen. Door een hectische tijd thuis niet eerder toegekomen om hier achteraan te gaan. Begin april hierover gemaild maar nog geen reactie ontvangen helaas..

April 13, 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je hier een minder goede ervaring mee hebt gehad. We zien dat je dit bericht anoniem hebt geplaatst, dus we kunnen helaas niet meekijken in je bestelling. Als je begin april hebt gemaild, dan hebben we daar sowieso op gereageerd – zou je voor de zekerheid kunnen checken of onze mail misschien in je spamfolder terecht is gekomen?

Wat betreft je retour: die heeft inderdaad wat vertraging opgelopen, maar zou inmiddels verwerkt moeten zijn. Zou je ons anders even een mailtje kunnen sturen of een berichtje via Instagram of WhatsApp? Dan kijken we het direct voor je na en lossen we het graag op!

Rated 1 out of 5 stars

Geen geld terug na retourzending

Ik zit al drie weken te wachten op terugbetaling van een retourzending en dit is tot op heden nog niet gebeurd. Ook er achteraan gemaild, maar nog geen reactie gekregen. Het bestelproces en de levering was prima. Tevens bericht gekregen dat de retourzending is ontvangen (3 weken geleden). Heel jammer, want op deze manier ga ik niet nogmaals iets bestellen hier.

April 7, 2025

Hi Miriam,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is uiteraard niet wat we willen voor onze klanten.

We hebben je retour inderdaad binnen de gebruikelijke termijn van 2 weken verwerkt én ook netjes binnen 24 uur gereageerd op je e-mail. Het kan zijn dat ons bericht per ongeluk in je spamfolder is terechtgekomen – dat gebeurt helaas af en toe.

Wat betreft de terugbetaling: deze is vanuit onze kant tijdig verwerkt, maar het kan soms even duren voordat het daadwerkelijk zichtbaar is op de bankrekening. Mocht dat in jouw geval iets langer hebben geduurd dan normaal, dan bieden we daar uiteraard onze excuses voor aan.

We vinden het ontzettend jammer dat dit je beeld van ons heeft beïnvloed, zeker omdat het bestelproces en de levering wel goed zijn verlopen. Mocht je toch nog vragen hebben of ergens over willen overleggen, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag.

Groetjes,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look