Femilet - Slagelse Reviews 3

3. Lingerie Wholesaler
  4. Swimwear Store
  5. Underwear Store

Written by the company

Femilet kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-J og et stort udvalg af BH-modeller. Vi designer med den dybeste respekt for kvindekroppens mangfoldighed og forstår, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov. Femilet familien omfatter seks brands med hver sin personlighed, hver sine karakteristika – og hver sine kollektioner. Uanset om du er til blødt lingeri fra Chantelle EasyFeel, uldundertøj fra Femilet, franske pikanterier i eksklusive håndsyede kvaliteter fra Chantelle, det mere ungdommelige og sensuelle udtryk i Passionatas styles, det farvefulde univers fra Livera eller mere sexede styles fra Chantelle X, så finder du det her. Vi guider dig sikkert på vej og finder det bedste match til dig.

• Nytorv 15, 4200, Slagelse, Denmark

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte 2 bh-er i foråret i den…

Jeg købte 2 bh-er i foråret i den rigtige størrelse den ene i bøjle og den anden uden og de er allerede gået i stykker i stoffet fortil og i siden.

February 11, 2026
Unprompted review
Femilet - Slagelse logo

Reply from Femilet - Slagelse

Hej Charlotte. Det lyder ikke godt. Men generelt har vi meget få reklamationer på vores produkter. Vi har meget kvalitetskontrol på vores varer, men der kan selvfølgelig være enkelte produktionsfejl. Men det lyder som om du har været meget uheldig, eller måske er kommet til at vaske dem forkert? Du er meget velkommen til at tage bh´erne med i en af vores butikker, og hvis der er tale om reklamationer, så bytter vi varerne

Rated 1 out of 5 stars

Ubeskrivelig dårlig kundeservice.

Femilet i Slagelse har ubeskrivelig dårlig kundeservice. Man bliver ikke mødt med smil eller særlig imødekommenhed. Og når man så får hjælp, virker det ærlig talt som om, de ikke har tid. De hjælper med at finde varen og så smutter de igen. Ærgerligt når man står i prøverummet og gerne vil prøve mere, for så gider man ikke tage tøjet på for at gå ud og så ind igen.
Varen jeg var på udkig efter ikke, var på lager i min størrelse, men blev jeg ikke mødt med særlig stor ihærdighed efter at finde den eks. online eller en anden vare.
Man føler sig ikke særlig velkommen ej eller tryg. Og jeg vil gerne påpege hvor vigtigt det er at man føler sig tryg og mødt med et smil, når man skal prøve noget så privat som undertøj.
Jeg er meget glad for varerne, men jeg kommer til at handle på hjemmesiden fremadrettet.
Oplevelsen er fra idag d 19/12. Og jeg har desværre tidligere oplevet lignende i samme butik og med samme personale.

December 19, 2024
Unprompted review