Fest Diner får 5 stjerner af mig. God mad til en god pris. Vi bestilte mad til et mindre antal gæster end vi var og alligevel var der mad til overs. Næsten alt er blevet ufatteligt dyrt, men jeg sy... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde bestilt Road trip USA buffeten til min søns konfirmation. Maden kom til tiden, den var varm, selvom vi spiste senere end planlagt og der var mere end rigeligt, det hjemmebagte brød var virk... See more
Fik mad til min 40 års fødselsdag, som var en after ski tema fest, alt var “Spitze klasse” små wienerschnitzler og salt kringler😀 Der var kræset lidt for detaljerne, og rigeligt til alle. Festen blev... See more
Fantastisk god mad.! Har fået mad fra Fest Diner flere gange i de sidste 2 år - maden har hver gang været SUPER LÆKKER, og i særdeles rigelige mængder. Er selv erfaren husmor, og sender min uforbeh... See more
Company details
Information provided by various external sources
Fest Diner Diner transportable i Jylland kig ind for inspiration på diner transportable se vores store udvalg af fest buffeter
Denmark
- www.fest-diner.dk
No history of asking for reviews
Slet ikke nok mad.
Slet ikke nok mad.. Der er bestilt til 33 men der var ikke nok til man kun blive mæt.
Lækker lækker :)
Jeg fik mad lørdag d 18-3-17.
Vi fik Crazy Price buffet, den var billig men den var vildt lækker. Alle mine gæster syntes godt om maden og var mætte da de gik hjem.
Der var en masse mad og vi har en masse rester.
Helt sikkert noget jeg gør igen en anden gang.
Super god mad
Super god mad til billige penge.
Det er ikke sidste gang jeg køber mad hos dem igen. ;-)
det dårlist jeg har fået
vi hade jule frokost i AAB. afd 20 den 3/12 2016
jeg jeg / vi har aldrig fået så dårlig og ring mad
DER ER UNDER AL KRITIK
selv et skole bar kunne lave der beder
bjarne sørensen
århus n
Super service!
Vi havde fornøjelensen af at have Daniel ude og grille en hel pattegris for os. Han kom dejligt tidligt, stillede selv grill osv. op. Havde et skønt humør, på trods af at det var minus grader. Da grisen var sat igang, kørte han igen, og kom tilbage cirka 1½ time før vi skulle spise. Daniel og grisen var opsat tæt på indgangen til festlokalet, så han hilste pænt på gæsterne da de ankom (fedt gjort!). Resten af maden som han havde medbragt, sætte han pænt på tag-selv-bordet :) Gæsterne gik hver især ud til Daniel, som skar grisen ud i takt med at de kom, og det fungerede super godt. Da grisen var spist, pakkede Daniel sammen, og gjorde rent efter sig i sådan en stilhed at man ikke opdagede det.
Herfra skal Daniel have stor ros, han gjorde præcis det vi håbede på, så vi ikke selv skulle stå for noget som helst. Ham vil vi rigtigt gerne anbefale til andre!
Maden vi valgte var: Helstegt patte gris med Menu 1. Her var rigeligt med mad, som smagte rigtigt godt :)
Ikke sidste gang vi bruger Fest Diner! :)
nemt, billigt, pålideligt
overholdt alle aftaler, masser af mad. det smagte fint.
Super lækkert
Fået leveret buffet ved en Put and Take fiskesø og det var super lækkert- varm og som det skulle være. Og der var rigeligt af det hele. Ikke sidste gang vi benytter os af Festkongen/Fest-diner
MVH Bente Hasselager
God service og lækker mad
Med tre dages varsel bestilte vi mad til 18 personer. Maden kom lige på slaget - leveret af en flink ung mad, der hjalp med at løfte maden ind.
Maden var rigtig god og der var rigelig af det hele.
Det er ikke sidste gang vi bestiller derfra :)
Dejlig nytårsbuffet
Jeg havde glæden af at gå ind mod 2016 med en nytårsbuffet fra Fest Diner.
Det var rigtig dejlig mad, i fornuftig mængde.
Skulle jeg pege på noget dog, så var kalkunbrystet nok lige i den tørre ende af skalaen, men havde der fulgt en smule sauce med, så ville det ha været en ren bagatel.
Men som helhed var der glæde og tilfredshed fra mine nytårsgæster, så det var en dejlig succes.
Slet ikke mad nok
Vi fik leveret julefrokost, og der var slet ikke mad nok. Allerede efter fisken måtte vi sende en til nærmeste dagligvare forretning og købe mere rugbrød. Ud over det, så var det det ringeste mad jeg nogensinde har fået leveret.
Aldrig mere fest-diner!
Rigtig lækkert mad.
Tak for dejlig mad og god betjening. Jeg havde dog glemt at læse det med småt, så maden kom 45 min før en forventet, men det må man jo ikke klage over.
Vi havde bestilt en julefrokostbuffet, og de lune retter holdte sig fint varmt i varmekasserne.
Eneste minus: Det var meget afmålt!!! 24 tarteletter til 25 personer, det er ikke helt nok.
Men på plussiden, der var ingen rester. 😉
Det var rigtigt lækkert og indnbydende ellers, og god service. Kun 👍👍👍 herfra.
Langt fra mad nok
Bestilte sommer buffet med pulled pork og oksesteg, men der var SLET IKKE kød nok - og dét endda til trods for, at der blandt de 19 kuverter både var 2 vegetarer og 2 børn på 10 og 11 år "uden appetit". Desuden var der cirka ét lillebitte stykke brød pr. person.
Ved udpakning fandt i maden vi 2 lange lyse hår, som ikke passede på nogen af gæsterne.
Det var både min første og sidste bestilling her!
Super lækkert
Super lækker mad. Bestilt til 25 gæster med stor ros. Kødet var perfekt.
Leveret til tiden.
Alt ok ikke sidste gang vi vil benytte Fest-Dinner.dk
Rigtig god mad med masser af den
Virkelig god mad og nyder stadig resterne på 2. dagen. Let med levering og afhentning af lånt service. Klart et sted jeg bestiller fra igen :)
En symfoni af lækkerhed :D
Tak for mad må man da nok have lov og sige :D Det er helt bestemt ikke sidste gang jeg bruger jer, til mad ud af huset :D
Rigtigt god service, super nem måde og bestille mad på telefonisk, god rådgivningen og super fin sammensætningen af menuer. samt en overskuelig vejledning. Det var og også rigeligt med mad, alle munde blev mætte og der var masser og mad tilbage.
Jeg vil klart anbefale jer til mad ud af huset til festlige lejligheder.
Top kvalitet og service
Bestemt ikke sidste gang vi køber mad herfra!
Alt stod klar til tiden, flot anrettet og i rigelige mængder, og til en pris der bestemt modsvarer kvaliteten.
Vi kommer helt sikkert tilbage, og kan varmt anbefale virksomheden!!!
Vi ses igen!
Fest diner levede bestemt op til vores krav. Det kom til tiden og blev leveret med et smil. Der var rigeligt mad på trods af 21 sultne fyre. Og så smagte det bare vildt godt.
Stort tak og vi ses igen👍
Super mad 😄
fået mad fra fest-diner til familiefest 😄super nemt ,kom på fade ,masser af det 😄og smagte super godt 😄😄vil helt sikkert bruge dem igen 😄
Havde bestilt 7 menuer, men vi blev ikke mætte (virkelig små potioner)
Første og sidste gang jeg bruger jer. Forstår slet ikke man kan finde på at lave en "æg og rejer menu"hvor man serverer 4 rejer og et kvart æg Per person.
Ok mad - men ikke rigtig nok til alle
Maden var fin, men der var ikke meget af det. Vi havde bestilt julefrokost buffet, og der var beregnet et halvt æg, en enkelt fiskefillet, et par sild osv. pr. mand. Det er ikke meget og det passede kun lige med at der var mad nok. Brødet rigtig lækkert.
Bragt lige til døren - til tiden.