Twee nieuwe kwaliteit fietsen gekocht netjes geholpen door verkoper afspraak bij ophalen een honden zitje merk kvips laten plaatsen past op elke fiets . Bij het ophalen kreeg de monteur het niet vo... See more
Company replied

Noordbargerstraat 9, 7811 KE Emmen, Drenthe, NL
Company replied
Prachtige nieuwe fiets gekocht voor onze zoon. 3x in de winkel geweest oriënteren, kopen, ophalen. 3x geholpen door dezelfde persoon. Die ons herkende en alle geduld had om onze zoon alles over de fie... See more
De jonge medewerker van de vestiging in Emmen die ons hielp deed realistisch zijn job. Hulde aan hem. De communicatie na de bestelling was helder en correct.
Wij zijn erg deskundig, respectvol vriendelijk en gezellig geadviseerd en geholpen door Kevin. De Gazelle fiets ben ik erg blij mee, maar pas gisteren opgehaald, dus daar kan ik nog niks over zeggen.... See more
Written by the company
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Noordbargerstraat 9, 7811 KE, Emmen, Drenthe, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer prettige dienstverlening. Paar kleine dingetjes die even misliepen, maar dat maakte de manier van behandelen meer dan goed.
Ik vind het een vreemd als je iets koop en je het niet contant kunt betalen
Wij hebben een fiets gekocht en wilde deze contant betalen er was maar een antwoord het kan niet
Toch vreemd geld is tocheen wettig betaal middel
Ik zal deze winkel dus niet aanraden bij mijn familie en vrienden
Wij heb en er een negatieve ervaringen aan overgehouden

Reply from Fietsvoordeelshop - Emmen
Ontzettend vriendelijk personeel met een goed en vakkundig advies.
Goede uitleg over allerlei fietsen.
Vriendelijk en geduldig personeel.
Bij het ophalen van de fietsen duidelijke uitleg hoe alles werkt. Top
Vriendelijk personeel, behulpzaam, denken mee. Mooie fietsen voor goede prijzen.
Goed geholpen, en de fiets is ook sneller geleverd dan verwacht. Helemaal top!
In de winkel door een deskundige en vriendelijke medewerker uitleg gekregen over wat past bij mijn wensen en welke keuze er dan is. De tijd voor de klant genomen en als de mdw het niet zelf wist, was er wel iemand anders aanwezig die het wel wist.
Aangezien het een leasefiets is, liep de overeenkomst ook de leasemaatschappij. Ook die ging goed naar mijn mening. Goede en tijdige afstemming. Ook weer van de fietsvoordeelshop wanneer die de overeenkomst terug hadden om de fiets te bestellen, kreeg ik daar weer info over; iets besteld, dan en dan is de fiets, de fiets is binnen. Ook bij het ophalen goed geholpen en uitleg over de fiets gekregen.
Konden rustig rondkijken, goed advies
Bij binnenkomst enkel en alleen enthousiaste mensen.
Verkopers die je keurig te woord staan, tips en adviezen meegeven om in alle te kijken of er wat tussen zit wat bij jou past.
De verkoop liep niet altijd soepeltjes. Wij hebben wel een fiets gekocht, maar de communicatie verliep niet altijd even prettig.
Er werd niet altijd geluisterd naar onze wensen en we hebben uiteindelijk toch een fiets bij FVS gekocht vanwege de aanbieding. Het zoekwerk naar e.e.a. heb ik voornamelijk via google gedaan.
Ik vond de gesprekken met de verkoper niet altijd even aangenaam.
Volgens mij is een winkel blij met de klant en moet het niet zo zijn dat je het gevoel krijgt dat je blij mag zijn dat je de fiets mag kopen.

Reply from Fietsvoordeelshop - Emmen
Een goed luisterend oor voor de wensen die wij hadden en daar een passende fietsen bij gezocht.
Bij het ophalen van de fietsen ook goede uitleg bij gekregen.
Toppers.
Goed geholpen, duidelijk verhaal. Prettig personeel. Prijs van de fiets geweldig. Al met al een aanbeveling
Goede service maar je moet ernaar vragen.
Goede prijs.
Van het begin uitstekende en duidelijke communicatie.
Goed geholpen met het zoeken van een fiets. Echter wel met onderhoud afspraken enige moeite gehad