Wir hatten schon sehr oft im Fiskehuset gegessen und waren immer sehr zufrieden. Bestellt wie immer Fish and ships, doch es wurde eine große Portion billiger, trockener Pommes geliefert. Der Fisch war... See more
See what reviewers are saying
Jeg forventede mig ikke det store, men fik den flotteste fileterede lakseside 2,1 kg, varmrøget kulmule og en blæksprutte. Det er så lækre og kurante stykker fisk. Laksen er færøsk og er den h... See more
Vi har handlet med Fiskehus i Thisted, via netbutikken, gennem en del år nu, og jeg vil hermed sende min allerstørste ros til Jer, I har serviceret os på bedste vis, både ved personlig henvendelse s... See more
Bestilte en forsendelse røgede fisk til fars dag. Super kvalitet fisk, meget bedre end supermarkedskvalitet. Bestilte fiskene sent på aftenen. Ordren blev sendt 13:42 dag derpå, og blev modtaget 07:... See more
Company details
Written by the company
Fiskehuset Thisted er en stolt lokal virksomhed, hvor den personlige service og den gode kundeoplevelse altid er i centrum. Vi er kendt for vores unikke udvalg af frisk fisk, røget fisk fra vores eget røgeri, og ikke mindst vores THY-Sild og andre håndlavede specialiteter. Vores hjerte banker for kvalitet, og derfor producerer vi selv lækre salater og dressinger som vores cremede reje- og skaldyrssalat, smagfulde lakserillette og vores populære grove remoulade. Alt laves med omhu og en forkærlighed for de bedste råvarer. Vi tilbyder levering af fisk og specialiteter i hele Danmark (til brofaste adresser) fra tirsdag til fredag, så du nemt kan få friskhed og smag leveret direkte til din dør. Med daglig afhentning af fisk fra Hanstholm Fiskeauktion sikrer vi den højeste kvalitet – både til private og til virksomheder. Bæredygtighed er en hjørnesten i vores forretning, og vi stræber altid efter at skåne miljøet, både i vores produktion og i vores transport. Vi tror på ærlig kvalitet, og det er noget, du kan smage i hvert eneste produkt fra vores butik i Thisted. Men vi stopper ikke der! Vi driver også restauranten 'Sydvendt', som ligger med den smukkeste udsigt over lystbådehavnen og Limfjorden. Her serverer vi alt fra fiskeretter lavet med råvarer fra Fiskehuset til velsmagende kødretter som saftige burgere og grillmad. Vores store buffet, der byder på noget for hele familien, er altid populær – og vi kan næsten garantere, at du ikke går sulten derfra. Uanset om du handler online på fiskehuset.dk eller besøger os i butikken eller restauranten, er du sikker på at få en oplevelse, der kombinerer det bedste fra havet med lokal stolthed og håndværk i særklasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i Thisted!
Contact info
Havnen 31, 7700, Thisted, Denmark
- 97920986
- mail@fiskehuset.com
- www.fiskehuset.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
den absolut bedste fiskebutik
Masser af roser til fiskehuset , helt afgjort værd at fremhæve, som den allerbedste fiskebutik på nettet, altid super service, altid fine friske fisk, så afgjort et sted jeg fortsætter med at handle, anbefales til alle der ønsker at købe fisk på nettet.
Edith
Det bedste sted på nettet at købe fisk
Jeg har prøvet flere stedet at købe fisk på nettet, og hos Fiskehuset.dk fås det absolut bedste. De køber først fisken på auktionen, når men har afgivet sin ordre, så ordrer de fisken og sender den med egen fragtmand. Så er man sikker på at få frisk fisk, og det kan smages.
Dejlig helt frisk fisk
man modtager rigtig lækker frisk fisk i en termoboks fyldt med is, så selv om du ikke er hjemme kan de stille den uden for din dør. Samge af fiskene er helt i top og de er meget hjælpsomme hvis du har nogle spørgsmål kan klart anbefale dem
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.