U Fjølner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk service👍🏻 Skulle bestille en lynlås til jakke og har intet forstand på det, men fik råd og vejledning og de bestilte varen for mig og 2 minutter efter mail til betaling og ordren afs... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fint udvalg, især til drenge - kunne dog godt mangle lidt fint stof til pigerne, som ikke bliver alt for poppet og lyserødt. Rigtig god service, de ringede og fortalte, at der var noget rib der ikk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det er blandt andet mig der gennem de sidste 14 år har ydet den gode service. Men nu, efter jeg er stoppet, undlader de at udbetale feriepenge, virkelig ikke et firma og en moral, man bør støtte op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte varen søndag aften, fik øjeblikkelig automatisk bekræftelse på email. Tirsdag fik jeg mail om at varen var sendt, og der var Track&Trace-nummer. Onsdag modtog jeg varen med posten. Den... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurtig forsendelse, fornuftig indpakning

Den var fornuftigt pakket ind - ikke for meget og heller ikke for lidt emballage.
Fjoelner.dk kan jeg klart anbefale, og jeg vil ikke tøve med at handle der igen.

January 24, 2016

SUPER HURTIG LEVERING

Rigtig god webshop med meget overskuelige sider.
Det er meget nemt at handle her.
Jeg vil især fremhæve den hurtige behandling af ordre og ikke mindst den SUPER HURTIGE LEVERING..
Jeg vil meget gerne anbefale andre at handle her.

November 11, 2015

Nemt og effektivt

Meget hurtig behandling af ordre og levering allerede næste dag! Dejlig webshop med god sortiment, kan kun anbefales.

August 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Fine varer og god service

Rigtig god service, de ringede og fortalte, at der var noget rib der ikke passede til stoffet, og spurgte om det var meningen eller om de skulle finde noget der passede bedre. Dejligt, da det kan være svært at skelne nuancerne på billederne!

May 12, 2015

Super Shop!

Kvalitets varer til gode priser, samt et virkelig stort udvalg af alt hvad jeg stod og manglede.

Handler helt sikkert her igen.!

April 30, 2015

Fantastisk service!!!

Helt utrolig service. Jeg ledte efter noget frakkestof på hjemmesiden og ringede til dem og spurgte om, hvor kraftigt stoffet var. Hun ville lige sende nogle forskellige prøver til mig, og da det hastede med at få det rigtige stof inden jul, sendte hun prøverne samme dag - de var i postkassen næste morgen. Her var der både prøver på de stoffer, jeg bad om, men også nogle som var egnede til frakker, som de ikke havde fået på nettet. Det endte med at jeg fik bestilt det frakkestof, som hun havde fundet egnet. Næste dag kom pakken lidt over middag med både stof, foer og mønster.

Jeg kan virkelig anbefale fjoelner.dk

December 19, 2014

Bedste kundeservice!

Mit foretrukne sted at handle stof og sytilbehør. Ejerne er super søde, nemme at komme i kontakt med, og enormt hjælpsomme med at finde det man leder efter. De sender gratis stofprøver, og der er ingen problemer med at bytte varer, hvis der er fejl på dem. Helt igennem perfekt!

December 13, 2014

Hammer god service

Med 5 dage til karneval kan man vist godt skyde en hvid pil efter at få tilsendt noget som helst i en fart.... TROEDE jeg! Jeg kontaktede Fjølner og fik en hammer god service i form af vejledning om stoffet og en skide sød behandling af ekspedienten. Jeg kan klart anbefale denne virksomhed til andre (og ikke mindst til newbees som mig).

May 20, 2014

Farvestrålende og perfekt

Modtog det flotteste multifarvede markisestof, som fik mig til at smile lige så meget, som den hurtige levering gjorde mig glad; bestilte kl. 10.40, bekræftigelse på at varen var afsendt kl. 12.01 og modtog pakken næste dag med Post Danmark.

April 29, 2014

fin og hurtig

Har kun bestilt hos dem 1 gang indtil videre, men sikker på at jeg vil handle med dem igen. Hurtig levering og ingen problemer.

June 4, 2012

Fin og hurtig service

Købte en del bånd hos Fjølner, der lynhurtigt sendte ordren til mig minus et bånd, som ville blive eftersendt. Det blev det allerede næste dag. Båndene er også helt som ønsket.

Sep. 2012
Nu har jeg igen haft brug for Fjølner. Jeg ledte højt og lavt på nettet efter et møbelbånd, som syntes umuligt at skaffe - i hvert fald så lidt, som jeg havde brug for. Så fik jeg den idé at skrive til Fjølner, som altså heller ikke havde det på hjemmesiden - og efter kort tid kom en mail tilbage med billede af lige præcis det, jeg var ude efter, og jeg fik så tilsendt et betalingslink. Utroligt udvalg, den butik har - og utroligt god service!

May 5, 2010

Top

Har handlet i webshoppen siden 2007. Altid Hurtig levering, forsendelsesomkostning svarende til faktisk pris - eller lavere, konkurrencedygtige priser, god søgefunktion på hjemmesiden, gode billeder på hjemmesiden til bedømmelse af stoffer, snitmønstre m.m. - bare helt i top.
Kan varmt anbefales

May 3, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte noget stof. Men det kom ikke dagen efter men efter tre dage ringede de go sagde at de havde fået pakken sendt tilbage. og det var PostDanmarks skyld men så sendte de den igen og skrev på pakken "AT DET ER DEN RIGTIGE ADDRESE!!!" så god kundeservice:

Klart anbefales!!!
Hilsen mig