See what reviewers are saying
God kommunikation fra start til slut. Alle aftaler overholdt. Professionelt, servicemindet og kreativt personale til selve flytningen. Både flyttegods og kunde bliver trygt og godt behandlet.
Vi skulle flytte fra et stort hus i 3 etager og flyttefolkene ankom til det aftalte tidspunkt og gik med det samme igang med opgaven. De var venlige og effektive og fik fyldt en stor lastbil, kørt... See more
Professionel og serviceminded fra start til slut! Jeg havde et mindre kontor som skulle flyttes til en anden lokation. Først og fremmest var prisen skarp og alle detaljer var der taget højde for.... See more
Information provided by various external sources
Hos Flyttefirma Danmark får ALLE råd til en kvalitetsflytning. Professionelle flyttefolk, GRATIS flyttekasser, GRATIS uforpligtende tilbud og en service helt i top. Privat og firmaflytninger samt opbevaring udføres med høj service.
Faaborgvej 1, 5250, Odense, Denmark
- www.flyttefirmadanmark.dk
Topprofessionelt firma fra start til slut.
God kommunikation fra start til slut.
Alle aftaler overholdt.
Professionelt, servicemindet og kreativt personale til selve flytningen.
Både flyttegods og kunde bliver trygt og godt behandlet.
Super effektive, venlige og professionelle fra a-z
Jeg blev mødt af Simon og Jakob, som begge var super effektive, venlige og professionelle fra a-z under hele flytningen. Alt blevet taget hånd om med påpasselighed og stort overblik. Jeg er meget imponeret og vil vælge Flyttefirmadanmark igen. De var samtidig opfindsomme og kreative i forhold til at løse diverse udfordringer med en lyskæde der hang i vejen for flyttebilen ved ankomst. Kæmpe stor anbefaling herfra og tusind tak for den smukke hjælp
Hurtige og venlige flyttefolk
De var venlige og effektive og fik fyldt en stor lastbil, kørt til det nye hus, læsset af og flyttet kasser og møbler ind i de rum vi angav, alt sammen på 4,5 timer.
Næste gang vi skal flytte, ringer vi også til Flyttefirmadanmark.
Tak for en god flytning
Tak for en god flytning, utrolig flinke og høflige stærke flyttemænd. Bestilte flytning uden tilbud, på timebasis, en meget fair og regulær prisberegning, ingen grund til at spilde tid på tilbudsberegning, flytning fra Odense sv til Munkebo, alt gik som aftalt.
Mvh Preben Christiansen
Super professional
Venlige og professionelle flyttemænd!
Virkelig god kommunikation.
Det gik helt fint!
Hej flyttefirma Danmark.
Hej flyttefirma Danmark.
Vi har igen valgt jer til flytning pga det gode arbejde og utrolig professionelle arbejde.
Basim, sami og Jacob i gjorde et mega godt stykke arbejde og i fortjener 5 stjerner herfra.
Kan kun anbefale jer og firmaet.
Mvh
Christina og Brian
imødekommende og gør deres bedste for…
imødekommende og gør deres bedste for at få flytningen til at glide uproblematisk. selv når trapperne er stejle :-) meget stejle.
Flyttefirma Danmark kom til aftalt tid…
Flyttefirma Danmark kom til aftalt tid , flyttefolkene var hurtige, effektive, omhyggelige, de passer ordentligt på ens møbler og andre ejendele og til en rimelige priser. Så jeg kan kun anbefale Flyttefirma Danmark
Jon Tølbøll og Flyttefirma Danmark leverer førsteklasses flytninger
Jon Tølbøll og hans firma, Flyttefirma Danmark, er det mest troværdige flyttefirma på Fyn, ja sikkert i hele Danmark. De kommer altid til tiden, flyttefolkene er hurtige, effektive, omhyggelige, de passer ordentligt på ens møbler og andre ejendele. Det er kvalitetsflytninger, Flyttefirma Danmark leverer, samtidig er de meget konkurrencedygtige på prisen. De tilbyder også opbevaring i containere, hvis man har brug for det, igen er det til yderst rimelige priser. Jeg kan simpelthen ikke anbefale Flyttefirma Danmark varmt nok.
Udflytning af indbo midt november 2024
Udflytning af indbo midt november 2024, små 6 måneder på deres lager og retur til ny bolig dags dato... Alt gik lige efter bogen, hurtigt og effektivt, samt til en god pris... Nemt at lave en aftale med dem og høflige folk både ude i marken og på kontoret... Hvis jeg får brug for en flytteforretning igen, så bliver det helt sikkert dem som får opgaven...
Så de 5 stjerner herfra er helt sikkert fortjent...
Godt arbejde til god pris
Nemt at lave aftale med, kom til tiden og var super effektive og med godt humør. Kan virkelig anbefales.
Virkelig gode og arbejdssomme folk.
Virkelig gode og arbejdssomme folk.
Kom til en flytning der var noget større end de regnede med, løste alligevel tingene til UG
Et professionelt Team. Kan anbefales.
Et professionelt og effektivt flytte team.
Deres gode humør og energi gjorde flytningen nemmere og man følte sig tryg ved at overlade alle sine ejendele i deres hænder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget hjælpsomt personale
Meget hjælpsomt personale! En effektiv flytning uden problemer.
Det var en fornøjelse at bruge…
Det var en fornøjelse at bruge Flyttefirmadanmark.dk og Bassam og Bassem var meget hensynsfulde, dygtige og skønne at arbejde sammen med. Jeg giver de bedste anbefalinger.
God oplevelse med jer
God oplevelse med jer. I har flyttet for os 2 gange det sidste halve år. Stor ROS til Bassim og Basam (tror vi var navne), de gjorde det godt, nænsomt og effektivt. Søde folk!
Effetiv flytning
Stor ros og tak til Jon's flyttehold. De var præsice, effektive og meget nemme at arbejde sammen med.
Flytning forløb gnidningsfrit og de kan kun anbefales til andre.
De er effektive
De er effektive, forsigtige og meget rare at være sammen med
Stor ros og tak til Jon og hans…
Stor ros og tak til Jon og hans flyttehold. De har fra start overholdt aftaler, deadlines og været imødekommende i al dialog.
Flytning var med stor respekt for inventar og forløb gnidningsfrit.
Jeg kommer igen.
Jeg skulle have min mor flyttet på plejehjem, så jeg ringer til flyttefirmaet, uden at tænke over det, jo jeg tjekkede da lige om deres priser var steget siden sidst for det er ikke første gang jeg benytter dette firma og heller ikke sidste alle de gange jeg har benyttet dette firma er jeg altid blevet behandlet godt lige fra kontor personale til de flytte folk der kommer og flytter for mig, denne gang var nu meget sjov for en af medarbejderne var også med på mit sidste flyt hvor det var mig selv der skulle flyttes fra A-B, så vi kom hurtigt i snak om sidste gang og han kunne huske at jeg havde en lille hund "Buller" med i en transportkasse så han fik lige se nogle billeder da vi var færdige med flytningen.
Jeg kommer igen hvis jeg skal have noget flyttet og anbefaler dem til alle jeg kender.
Peter Bjerregaard & Buller :-)