Bestilte flyttehjelp, får bekreftet tidspunkt dagen før. Får samme dag mail og telefon om at oppdraget avlyses, grunnet problem med flyttebil. De har ingen annen løsning. Får beskjed om at de skal prø... See more
See what reviewers are saying
Vi trengte hjelp til bæring og transport av en bordplate i marmor på 250 (!) kg. Tok kontakt med Flyttegutta som kunne stille opp allerede dagen etter. Det kom to menn som alene fikk bordplata... See more
Dårlig helhetsinntrykk. Flyttefolkene klaget over at det var langt å kjøre flyttelasset (to timer, som de tar godt betalt for). Snudde esker merket «denne side opp» opp-ned. Hadde ikke med nødvendig u... See more
Company details
Written by the company
(Flyttebyrå Oslo) Vi utfører alle typer flyttetjenester for private og bedrifter i Oslo og omegn. Vår spesialitet er tunge løft som pianoflytting, flytting av safer, arkivskap, ovner, o.l.
Contact info
Eikenga 13, 0579, Oslo, Norway
- +47 22717711
- post@flyttegutta.no
- www.flyttegutta.no
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vi er veldig fornøyde med Flyttegutta
Vi er veldig fornøyde med Flyttegutta! De kom til avtalt tid, jobbet godt og effektivt. Fornuftig pris.
Aldri mer..useriøst, dårlig utført arbeid og lite imøtekommenhet.
Har hatt to svært positive opplevelser med samme firma på få år. Men da jeg benyttet dem i juni 2022 var det en helt annen opplevelse og kommer ikke til å benytte dem igjen.
Flyttebyrået var forsinket og meldte ikke i fra. Jeg kontaktet dem og de svarte at de kom til å være forsinket med 2,5 time. Dette gjorde at både 50% tillegg og etterhvert 100% tillegg ble utløst. Dette gikk jeg ikke med på å betale pga. forsinkelser fra deres hold og pga den elendige jobben som ble gjort.
Ingen plastring av verdifulle møbler/gjenstander ble gjort, selv da jeg etterspurte. Plast hadde dem ikke. Ikke ble det benyttet bæreseler for tunge møbler, som gjorde at vi måtte hjelpe flyttefolka med å bære ned til annen etasje. Fryseskap ble snudd totalt opp ned på vei ned trappa. Veggene fikk stygge skader. Møbler som ble bedt om å bære på spesielle måter, ble ikke overholdt.
Sivilt politi stod og ventet på flyttebyrået da de ankom ny bolig, og flyttefolka ble oppholdt i 45 minutter.
Vi endte opp med å måtte tømme lager selv og bidra til å bære møbler inn og rundt i huset.
Han som skulle motta betaling var lite hyggelig og samarbeidsvillig. Dette var svært uryddig og useriøst!
Jeg tror nok at ikke det var de unge flyttegutta som bare hadde vært få måneder i Norge som var problemet. Det var nok heller manko på opplæring av både utstyr, pakking og bæring som dette skyldes.
Anbefales ikke!
Styr unna
Styr unna! Ser at flere har skrevet de følte seg svindlet etter å ha brukt Flyttegutta, og jeg sitter igjen med akkurat samme følelse. Verste servicen jeg noen gang har vært borti. Jeg flytter faktisk heller et helt sirkus alene, enn å bruke dette byrået igjen.
Elendig
Vi sendte inn forespørsel om en dato, men sendte mail og spurte om det var mulig å endre dette før vi hadde fått svar. Vi ble fortalt over telefon at det var i orden og at de skulle sende oss bekreftelse på e-post. Dagene gikk og det kom ikke noe bekreftelse selv om vi etterlyste det tre ganger da. Da vi ringte fjerde gang svarte de på e-posten med "passer tirsdag 0830?" som var en annen dato enn vi hadde blitt lovet på telefon alle gangene vi hadde ringt. Vi svarte igjen med en utfyllende mail om alle gangene vi hadde blitt lovet denne datoen. Daglig leder svarte "som sagt har vi bare ledig tirsdag 0830" uten noen form for beklagelse. Vi som hadde tatt fri fra jobbene våre på den gitte dagen vi hadde fått bekreftet måtte kaste oss rundt og finne et annet byrå på kort varsel. Vi forsøkte igjen å ringe dem, men da ble ikke anropene våre besvart noen av gangene vi ringte. Styr unna!
Ikke veldig imponert.
Det kom to veldig hyggelige flyttefolk, men med en for liten bil til flytting. Det til tross for at jeg beskrev i detalj volum og at de burde komme med en stor bil. For å ha sjans til å bli ferdig endte vi selv med å flytte en del av møblene. Flyttefirmaet var uforsiktig med møblene. Jeg kan dessverre ikke anbefale og vil ikke bruke dem igjen. Sitter igjen med et inntrykk av at aktøren bak er useriøs, fordi man rett og slett mangler ordentlig utstyr til å gjennomføre en seriøs flyttejobb. De som møtte for å gjøre jobben etter beste evne var veldig hyggelige.
Svindlere
Møtte ikke til avtalt tid, flyttemannskapet var uerfarne studenter som jobbet sakte, ødela et kostbart stuebord, nektet å betale for skadene, fikk ikke kvittering, alle henvendelser i etterkant ignorert. STYR. UNNA.
FORNØYD!
Har brukt flyttegutta 2 ganger, og kan virkelig anbefale dette firmaet. Trivelige og blide gutter som møter opp, og som gjør flytteprosessen god og trygg. 100% fornøyd!
Følte meg svindlet
Bestilte bil og 3 mann til ca. 1900kr timen. De ringte 5minutter før de skulle komme, og sa de ble 10minutter forsinket. De ble ca. 30 minutter forsinket. Arbeidet med å flytte tingene inn i bilen gikk raskt frem til jeg reiste til ny adresse for å være der før de ankom. Det skulle jeg ikke ha gjort. Når jeg reiste var det bare noe småplukk igjen (én tørketrommel og noen bilder), men jeg ble allikevel stående på ny adresse å vente i TO TIMER! (flyttet til adresse som ifølge gps er 12minutter unna med bil). Jeg ringte flere ganger å spurte hvor det ble av dem, og hver gang svarte de at de var der straks. Etter de omsider hadde ankommet jobbet de forholdsvis effektivt igjen. Iallefall ca. innenfor hva man bør kunne forvente. Når det kom til betalingen kunne jeg bare glemme å få noe som helst avslag. Orket ikke krangle mer, så bare betalte.. Men følte meg svindlet.
Kom på kort varsel og 2 blide
Kom på kort varsel og 2 blide, hyggelige og sterke « gutter « utførte flytte jobben supert!
Anbefaler flyttegutta😊

Reply from Flyttebyrå Oslo
Verdens sterkeste og hyggeligste flyttegutter?
Tok kontakt med Flyttegutta som kunne stille opp allerede dagen etter.
Det kom to menn som alene fikk bordplata ut av leiligheten, ned en trapp, inn i bil, et par kilometer i bil og deretter inn i en annen leilighet på kort tid.
All honnør for kjapp respons, forsiktig håndtering og hyggelige flyttemenn!
Ingen tvil om at vi ringer Flyttegutta neste gang.
Hold deg unna
Angrer på at jeg ikke leste anmeldelsene. De kom aaaltfor sent, uten å gi noe beskjed, ringte inn for å høre hvor de var. Hørte ikke noe fra de før de dukket opp 40 min senere. Tok i tillegg betalt for tiden de var sene?? Snakka med leder på Mail og han mente de var tidsnok men fikk ikke tak i meg (sto til og med ute å ventet på de i kulden). Sendt mer Mail, ikke noe svar. Hold deg unna! Eneste grunnen til to stjerner var at de var rask å svare på Mail når man skulle booke tid.. lurer på hvorfor. Føler meg lurt.
Takk gud for Namsfogden.
Takk gud for at Norge har et velfungerene innkrevingssystem. Dette har vært en forferdelig krevende prosess...
Det hele begynte med at jeg og samboeren flyttet inn i et nybygd hus og hadde behov for å flytte et piano opp en etasje. Søkte litt rundt på nett og fant Flyttegutta. Jeg så flere videoer og innlegg hvor de viste til tidligere erfaring med dette, og jeg følte meg trygg på at det var et bra valg å benytte dem. Jeg så dog ikke på anmeldelsene av dem, noe jeg i ettertid angrer stort på. Hvertfall.... Jeg sendte de en forespørsel og til fikk svar at de kunne komme dagen derpå. Tipp topp, tenkte jeg. De forsikret meg også at om det oppsto skade under flyttingen, så hadde de en firmaforsikring som dekket dette. Dette gjorde meg trygg på at alt kom til å gå bra, og det ga meg en følelse av at de var seriøse folk. Dagen kom, og de flyttet pianoet som avtalt, men uheldigvis kom det 2 stygge skader på trappen vår. De forsikret meg igjen om at firmaforsikringen deres ville dekke kostnaden for utbedringen. Jeg skulle bare få noen til å fikse det og sende de en faktura. Etter jobben pakket de sammen i full hast og dro... og her begynte jeg å ane ugler i mosen... Vi fikk aldri kvittering fra de heller, og betalte privat til daglig leder..
For å gjøre den lange historien litt kortere så betalte de ikke fakturaen jeg sende dem. De sluttet å svare, la på hver gang jeg ringte de til og med når jeg ringte fra andre mobilnumre, og det hele endte med at jeg måtte sende saken til Namsfogden. Jeg ga de flere advarsler og muligheter til å gjøre opp for seg slik at de slapp ekstra belastning med rettslige gebyr etc, men jeg forsto at jeg aldri kom til å få betalt. Jeg fikk også vite av Namsfogden at Flyttegutta aldri svarte på henvendelsene fra dem heller.. Dette bekrefter også hvor useriøse de er...
Det hele endte med at Namsfogden måtte gå inn å ta penger fra kontoen deres slik at jeg fikk det jeg skulle ha. Dette kunne vært unngått bare Flyttegutta hadde vært fornuftige og seriøse fra start..
Vel, da er jeg en erfaring rikere... Skulle gjerne ha vært foruten.
Betaler ikke for skader de påførte under flytting.
Vi flyttet inn i et nybygd hus og hadde behov for å flytte et piano opp en etasje. Valgte flyttegutta da de så profesjonelle ut og virket som at de hadde erfaring. Sendte de en mail for å høre om de hadde forsikring dersom det oppsto skader under flyttingen, noe de forsikret meg om at de hadde. Det oppsto en stygg skade på trappen og de forsikret meg igjen på at dette ville de dekke med forsikringen sin. Det hele ender med at de ikke betaler faktura for reparasjon av skade og legger på hver gang jeg ringer de. Veldig uheldig og jeg angrer STORT på at jeg valgte disse gutta...
De møtte ikke opp.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.