Folkbokföringsgruppen Reviews 144

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Godmorgon. Tjänsterna fungerar alldeles utmärkt och jag är nöjd samt belåten. Jag har ingenting att klaga på. Kan rekommendera Folkbokföringsgruppen. Är det någonstans du ska beställa den... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag vill bara säga den och den här tjänsten är bra för mig och min familj. Vi kommer från Syrien och min fru hade lite problem med språket. Jag har bott i Sverige 13 år men min fru bara 2 år. Det sven... See more

3.9

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Detta var bra

Detta var bra. Gick snabbt och smidigt och det är så företagstjänster ska vara. Ska du anmäla ny adress så gör det hos Folkbokföringsgruppen och Skatteverket. Du kommer att bli lika nöjd som jag. Det är garanterat. Tack för mig idag och ha det fint.

October 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Företaget är en bluff

Företaget är en bluff. Det tar betalt för att hänvisa dig till skatteverkets egna sida, där Adressändring är kostnadsfritt. En dyr mellanhand som inte bidrar med någonting.

September 1, 2025

TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

Stort tack vill jag rikta till Folkbokföringsgruppen för den hjälpa jag har erhållit.

Detta var något som jag blev mycket nöjd med och jag vill igen säga TACK!

September 18, 2025

Godmorgon

Godmorgon.

Kan rekommendera Folkbokföringsgruppen.

Är det någonstans du ska beställa denna typ av tjänster så bör detta göras hos Folkbokföringsgruppen.

Stort tack!

September 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Otydlig tjänst men professionellt bemötande

Jag upplevde tjänsten som otydlig och missvisande i början och kände att den inte motsvarade det jag förväntade mig. Efter att jag kontaktade företaget bemötte de mig dock professionellt och hanterade mitt klagomål snabbt genom att återbetala pengarna. Jag uppskattar att de tog mitt ärende på allvar.

September 11, 2025

100 poäng av 100 poäng

Så som det ska vara. Tydligt. Bra. Uppskattat.

Som så många andra rekommenderar jag detta och vill framhålla att allt fungerat mycket bra och jag återkommer när det blir dags igen.

100 poäng av 100 poäng.

September 7, 2025

En utomordentlig bra tjänst

En utomordentlig bra tjänst. Bara positivt. Rekommenderas och uppskattas.

Går snabbt att beställa tjänsterna och en användarvänlig sajt har Folkbokföringsgruppen.

September 6, 2025

Stort tack

Stort tack. Bra initiativ. Verkligen superfin support och hjälp folkbokföringsgruppen. De ringde upp mig när jag gjorde lite småfel och korrigering skedde omedelbart. Jag vill verkligen tacka för denna superfina support och kan samtidigt passa på att rekommendera detta företag till Sveriges kunder.

September 5, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ingen adressändring

De har väldigt vilseledande information. Man kan få intrycket av att de gör en adressändring. På deras sida står det ”Gör en ordentlig adressändring hos oss på Folkbokföringsgruppen för att inte gå miste om viktiga brev, meddelanden eller annat”.
Men det är en postregistrering man betalar för, vilket är oklart vad det innebär.
Efter lång korrespondens fram och tillbaka fick jag till slut häva köpet och fick pengarna tillbaka.

August 5, 2025

Jättebra

Jättebra. Kan rekommendera Folkbokföringsgruppen starkt och återkommer gärna när jag åter behöver deras tjänster.

September 3, 2025

Toppengrej

Toppengrej. Har absolut inget negativt att säga. Allt positivt. Exakt så som det ska vara. Rekommenderas stort.

August 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Detta var jättebra och uppskattar…

Detta var jättebra och uppskattar tjänsten postregistrering. Jag kommer att beställa tjänsten igen eftersom bl.a ett företag från utlandet som var skyldig mig massor av pengar tog kontakt med mig via folkbokföringsgruppen så att de kunde få mina kontaktuppgifter och detta var riktigt bra. Jag är positivt överraskad

August 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super snabb behandling av mitt ärende!

Av Sara Malm fick jag snabb hjälp när jag av misstag trott att jag var på Skatteverkets hemsida när beställde adressändring åt min far. Jag åberopa de ångerrätten och hon agerade super snabbt. Väldigt tacksam. Tack!

August 25, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look