12 med Stjerne, Uovertruffen service. Martin ordnede alle logistiske vanskeligheder samme dag og jeg har sjældent fået så fantastisk service! Min veninde spurgte faktisk om jeg også fik privat n... See more
See what reviewers are saying
Har været kunde / partner i flere år, hver gang man er i dialog med Fonet bliver man positivt overrasket modsat andre i marked, hvor selv simple problematikker er kæmpe opgaver, hvor hos Fonet er... See more
Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fon... See more
Et fantastisk selskab! Har lige fået et ekstra mobilnummer. Telefonisk henvendelse med et spørgsmål blev besvaret omgående ( ingen ventetid) Henvendelse via mail i samme forbindelse blev besvare... See more
Information provided by various external sources
Hvorfor FONET? Det er enkelt, gennemskueligt og fleksibelt Ingen oprettelsesgebyr og bindinger Gratis flytning af dit nuværende telefonnummer Stort udvalg af services er inkluderet i abonnementet Intuitiv selvbetjening samlet et sted Konkurrencedygtige priser Benyt eget udstyr eller få leveret 'Plug & Play'
Trekronervej 5, Vinderslev, 8620, Kjellerup, Denmark
- salg@fonet.dk
- www.fonet.dk
Super service og super produkt
I forbindelse med overgangen til IP-telefoni og tilkoblingen af
ISDN-telefonerne i vores lille virksomhed, har jeg snakket med dem nogle gange. Og de har altid været supervenlige og afslappede at snakke med. Og der har ingen ventetid været - slå lige den, alle andre teleselskaber!
Kraftig anbefaling herfra!
Seriøs leverandør af IP telefoni.
Mere er der ikke at sige om det:-)
Top service hos Fonet, system godt gennemtænkt
Vi har lige fået installeret en top professionel telefoni løsning
med Fonet som udbyder og det er rigtig som man kan se her på siden -de ved hvad de taler om. Fordelen : er flexibiliteten - faktisk uden grænser, prisen og systemet er meget brugervenlig. Ulempen : Ip kan være ustabel, man kan ikke betale efter forbrug så man skal huske at fylde op (Der er dog et påmindelsessystem hos fonet) - alt i alt et stærkt system.
God og hurtig IP-telefoniløsning
Jeg meldte mig til Fonet i forgårs, udførte mit IP-tlf setup, og var oppe og køre upåklageligt. Udfyldte en porteringsblanket og indsendte denne til Fonet, i går lå der en besked om at porteringen var afsendt til mit nuværende selskab.
Jeg kan dog ikke forstå at telefonsvaren ikke er en selvbetjenings-opsætning, men at man derimod skal skrive en mail til Fonet for at få den oprettet. Dette gjorde jeg så i går aftes, og her til formiddags modtag jeg så en mail retur, da jeg manglede at opgive nogle oplysninger...det går bare stærkt hos Fonet og jeg håber at det det fortsætter således.
Glæder mig til at kigge nærmere på deres selvbetjeningsmuligheder i deres setup på hjemmesiden.
Topkarakterer herfra!
Kompetent support – både website og telefonisk
Har netop skiftet IP-telefon til Fonet – ringede tirsdag, og fredag fungerede alt (opsatte eget udstyr efter vejledning på Fonets webside). Der er ringet og mailet frem og tilbage, og jeg er imponeret over den effektive service og den store know-how.
Glæder mig til at følge abonnementet, hvad angår driftsstabilitet og support fremover.
Hurtig og personlig betjening samt nem tilslutning
Jeg ville ønske at det var lidt billigere (mgl. stjerne) i abonnement, men ellers er alt upåklageligt.
God og BILLIG
Har nu haft Fonet abonnement i flere år, helt uden problemer.
Checkede min opgørelse efter maratonsamtale: 9kr for 1½ time snak.
Billigere findes det da vist ikke, når abonnementet er 0kr!
Hurtig, effektiv og enkelt
Jeg kan kun anbefale Fonet. Alle informationer til opsætning af udstyret var tilgængelig inden for minutter.
Jeg installerede det dog først et par dage senere ud fra opsætningsvejlednigern og det virkede med det samme.
Super oplevelse...
Hurtig og personlig service
Hvis du ønsker Ip telefoni kan jeg kun anbefale Fonet -
her får du det hele og en god personlig betjening. Der er gode tekniske vejledninger til deres produkter.
Henning Søndergaard
IP-telefoni der virker.
Har altid fået hurtig og god service ved Fonet.
Jeg kan varmt anbefale Fonet til folk der selv kan sætte IP telefoni op, og selvfølgelig også til folk uden de store IT kundskber, hvor det kan anbefales at købe en færdig konfigureret telefon, eller IP-telefon boks.
Prisen er super, og der er funktioner som vis nummer og viderestilling med.
Stor ros her fra.
Preben Steffensen
Kompetent
De få gange jeg har haft brug for hjælp, har jeg fået hurtig og kompetent svar.
Ringe support
Undrer mig over de mange roser til Fonets support.
Jeg valgte firmaet i eftersommeren 2011 pga. deres rimelige takster ved opkald til mobiltelefoner, men havde problemer med indgående opkald til min telefon. Der skulle flere mails og rykkere til for at råbe supporten op - men i den lange ventetid (en uges tid) lykkedes det heldigvis for mig selv at løse problemet (som skyldtes at Fonets opsætningsvejledning til min adapter ikke duede....!)
Senere henvendelser til Fonet er blevet besvaret i et lige så sendrægtigt tempo.
I modsætning til ovenstående er man fra Fonet meget hurtige til at besvare min dårlige anmeldelse her på siden. Godt. Men det ændrer ikke på min oplevelse af meget langsommelig respons på henvendelser.
Min første henvendelse om problemer var i øvrigt d. 29.8. - samme dag som porteringen af mit nummer var gennemført (og naturligvis ikke før), men hvor der viste sig at være store problemer med at ringe til min telefon.
Det problem endte jeg så med at løse selv - uden Fonets support, som jeg efter et par dage opgav.
D. 19.9. henvendte jeg mig så igen med et par spørgsmål - og konstaterede endnu en gang at tempoet er voldsomt afslappet....

Reply from FONET - IP-telefoni - Mobiltelefoni
Perfekt service uden digidare
Har netop overført 2 abb. til Fonet uden problener, der har kun været super service fra supporte under hele forløbet kan kun anbefale Fonet til alle andre der ønsker sig et teleselskab uden bavl, så er det bare at komme igang med at portere. :-)
Legende let - og fantastisk service
Havde længe gået og tænkt på at droppe mit tdc fastnet abonnement, til fordel for en billigere løsning. Jeg bruger stor set ikke fastnet, og havde også overvejet at droppe den helt.
Besluttede mig dog for IP-telefoni, da det kan gøres let og billigt, og så kan man jo beholde sin "gode gamle telefon" - samt have de økonomiske fordele der følger med (billige opkald til udlandet, billigt abonnement m.m.).
Valget faldt på fonet.dk - og det må siges at være et perfekt vælg. Jeg blev vejledt godt og leveringen gik hurtigt. Opsætningen var legende let, og alt var sat op på forhånd, så det var bare at løfte røret og ringe :)
Havde ikke regnet med at få meget for kr. 29,- pr. måned, men til min store overraskelse var der alt hvad jeg skulle bruge, og hurtig adgang til få svar på spørgsmål, fra en meget kyndig medarbejder hos fonet.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale fonet.dk og har intet dårligt at sige om dem :)
Meget hurtig leverandør
Tilmeldte mig og bestilte PAPT2 analog telefonadapter plus portering af telefonnummer onsdag aften og fik svar fra Fonet samme aften. Fredag eftermiddag ankom boksen med posten og da var porteringen allerede på plads. Det har nu fungeret fint i en uges tid, og jeg har lige modtaget en e-mail med en deltaljeret opgørelse over forbruget indtil nu. Dejligt når tingene bare fungerer.
Næsten perfekt - og super billigt
Har nu haft Fonet abonnement i næsten 3½ år uden større problemer.
Kun lidt ekko i den anden ende, men det kan jeg godt leve med til den pris!! (Der var i øvrigt mindre ekko, inden vi skiftede fra Cybercity til TDC som ADSL udbyder).
Vi sparede MANGE penge i den periode, hvor vores søn var i Australien og kun kunne nås på en australsk mobiltelefon!
Har haft lidt problemer med opsætningen af en ekstra adapter i vores sommerhus. Jeg troede, at det var min gamle telefon, der var dårlig, så jeg skiftede den ud, uden at det hjalp. Da jeg spurgte Fonet om hjælp, kom svaret samme dag! Super service!
Varme anbefalinger herfra!
Fantastisk hurtig oprettelse og tilbagemelding
Har lige oprettet mig og sat en porttering i gang af mit fastnet nummer, og der er super hurtig oprettelse, service og tilbagemelding.
IP telefoni der bare virker!
Jeg flyttede til Fonet for snart 9 måneder siden og har kun haft gode erfaringer.
Processen med flytning af fastnummer fra TDC var smertefri, køb og opsætning af router var nem, vejledningerne på fonet.dk er gode og forståelige og i sommerferien var jeg i USA hvor jeg dels brugte SIP til at foretage opkald og dels brugte viderestillingen til et amerikansk mobilnummer til Fonets lave takster.
5 stjerner fra mig samt stor ros for et godt produkt og god service
Fonet, det er bare noget der duer.
Jeg har kun rosende ord om Fonet, kan ikke ikke huske hvor lang tid vi har brugt Fonet, måske t et par år. Og jeg kan også tilslutte mig det med at Fonet har en super god kundeservice der er altid hurtig svar.
Ja og så er det billig, og det er jo ikke så ringe.