12 med Stjerne, Uovertruffen service. Martin ordnede alle logistiske vanskeligheder samme dag og jeg har sjældent fået så fantastisk service! Min veninde spurgte faktisk om jeg også fik privat n... See more
See what reviewers are saying
Har været kunde / partner i flere år, hver gang man er i dialog med Fonet bliver man positivt overrasket modsat andre i marked, hvor selv simple problematikker er kæmpe opgaver, hvor hos Fonet er... See more
Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fon... See more
Et fantastisk selskab! Har lige fået et ekstra mobilnummer. Telefonisk henvendelse med et spørgsmål blev besvaret omgående ( ingen ventetid) Henvendelse via mail i samme forbindelse blev besvare... See more
Information provided by various external sources
Hvorfor FONET? Det er enkelt, gennemskueligt og fleksibelt Ingen oprettelsesgebyr og bindinger Gratis flytning af dit nuværende telefonnummer Stort udvalg af services er inkluderet i abonnementet Intuitiv selvbetjening samlet et sted Konkurrencedygtige priser Benyt eget udstyr eller få leveret 'Plug & Play'
Trekronervej 5, Vinderslev, 8620, Kjellerup, Denmark
- salg@fonet.dk
- www.fonet.dk
Hurtigt og nemt.
Fik porteret telefonnummer, ændret lidt på SPA, efter meget forståelig vejledning på hjemmesiden og "Mine sider" og det kører som det skal.
Burde være skiftet tidligere
Ledte efter en ny operatør til fastnet nummer, som vi ikke bruger meget, men alligevel ikke vil lukke.
Hurtig ekspedition, velfungerende service og til billige priser.
Velfungerende og billig fastnet-telefoni
Jeg har i min revisionsvirksomhed nu brugt Fonet´s internettelefoni i mere end 5 år, og jeg har kun positive erfaringer med firmaet.
Simpel og velfungerende brugerflade på Fonet´s hjemmeside med gode vejledninger om opsætning.
Ingen markedsførings-fis og simpel prisstruktur.
Super-lydkvalitet. Så herfra tak for en velfungerende service. Håber at I fortsætter på samme måde. MVH Jens Jørgen Jensen
Overraskende god service
Hvorfor nu bruge tid på at rose et firma? Fordi jeg blev overrasket af serviceniveauet (igen) fra et ganske lille firma.
Hvor mange gange har man oplevet, at et firma - AF EGEN DRIFT - gør opmærksom på, at man måske kunne have fordel af at skifte til et billigere abonnement! Det skete her hos Fonet, og jeg er imponeret igen.
Jeg siger "igen", fordi jeg nu har været IP-telefonkunde hos Fonet i flere år, og der er aldrig bøvl med forbindelsen eller med den store ekstra funktionalitet, man får tilbudt - til små priser.
Serviceniveauet er højt, men på den intelligente måde. Det meste står på hjemmesiden, hvor informationsniveauet er HØJT. Er der alligevel noget, man ikke kan finde ud af, så kan man skrive, og man får et fyldestgørende svar. Prøv det hos et stort telefonselskab!!!
Super god service
Jeg havde bøvl med blokering af udenlandske telefon fuskere...
der var hjælp at hente ved supporten.
Løsning: kun en gruppe pr. viderestilling
MVH
Preben Steffensen
Altid personlig og super kompetent service
Jeg har været kunde hos Fonet 4-5 år, og har ved to lejligheder i særlig høj grad oplevet Fonet som en kompetent udbyder. Første gang hvor jeg ikke kunne få en softwarephone til at fungere på PC. Her fik jeg med et telefonopkald til fonet alle problemer løst, selvom mine spørgsmål var halvkomplicerede. Anden gang for nylig hvor vi skulle flytte 2 telefonnumre fra en anden udbyder. Denne flytning var behandlet og numrene flyttede og fuldt funktionsdygtige efter et par dage. Super service keep it up :).
Billig og smart fastnet + rigtig god service
vi har lige skiftet fra et fulrate abonnement, og dette er et rigtigt fint og billigere alternativ. Da jeg havde læst lovligt overfladisk på hjemmesiden, blev vi ringet op af en rigtig dygtig tekniker, som hjalp med valg og opsætning. God oplevelse, tak mvh Henrik Malmos
Perfekt Portering, og proffesionel afhjælpning
Fik forældrenes (ex) fastnettelefon nummerporteret på mindre end 4 dage. Perfekt.
Desværre viser det sig at der ingen opkaldstone var ved vidrestillingsfunktion. Dette løste Fonet hurtig med Flemmings support.
/Per
God og billig IP-telefonileverandør
Skiftede for nylig IP-telefonileverandør til Fonet, og har indtil videre ikke haft noget at klage over.
Priserne er OK og kvaliteten i orden. Det er absolut ikke den mest avancerede hjemme- og selvbetjeningsside som Fonet tilbyder. Men udover det, så fungerer det som det skal.
Skulle have valgt dem for mange år siden
Gode produkter
Billige priser
Super support
Godt koncept
Gennemført godt :-)
SUPER FIRMA AT HANDLE ...............
Jeg kan kun give Fonet.dk mine bedste anbefalinger..
Jeg kontaktede dem i weekenden med spørgsmål, da jeg er ny kunde hos Fonet.dk, og jeg fik svar på min mail indenfor en time.............Fantastisk.........
Klart Danmarks billigste og bedste IP-telefoni..........Prøv det selv.......
Lynhurtig telefoni
Bestilte et nyt mobilabonnement om Onsdagen, og ønskede at flytte mit nummer fra en anden teleudbyder. Fik flytte formularen lige efter bestilling, udfyldte og sendte den ind efter en time. Dagen efter modtog jeg mit simkort, og Fredag var mit nummer flyttet og aktivt.
Fra start til mål på under 48 timer. Sammenlignet brugte Oister 3 måneder på at flytte mit nummer fra Telia.
Meget venlig og hurtig service.
God og stabil IP-telfoni, supergod support, flinke mennesker, og så er det billigt!!! :o)
Stabil IP-telefoni, som sparer os for ca. 1000 kr om måneden - sammenlignet med den ISDN-løsning, vi før havde hos TDC.
Og hvornår har min sidst oplevet et teleselskab, hvor der næsten aldrig er ventetid på at komme igennem, og hvor supporterne virkelig er eksperter ... som tilmed giver sig al den tid, man har brug for?
Anbefales max!!!
hurtig og effektiv
det er hurtig behandling og hurtig service og mand skal ikke vente flere minutter for at traf nogen telefon support ikke som skyline
Hurtig respons på henvendelse
Jeg har i flere tilfælde rettet henvendelse til Fonet og altid fået en hurtig og imødekommende behandling.
Giver support på udstyr som er købt for mere end 2år siden
Har for snart 5 år siden købt router og telefoni. Det har bare kørt på skinner. Nu gør de også opmærksom på st min gaamle router skal opdateres - fin service.
Det virker bare
Har selv haft FONET i nogle år og tror kun det har været nede i kort tid en eneste gang.
Min mor skulle flytte midlertidigt og istedet for at få hendes TDC nedtaget/flyttet/parkeret, så skiftede vi til FONET.
Bestilte boksen og Basis abb, og boksen kom et par dage efter, konfigureret og virkede med det samme med det midlertidige FONET nummer indtil nummeret blev overført fra TDC.
Eneste lille anke er måske at vi skulle selv ind og ændre opsætningen så der blev vist det rigtige nummer ved opkald, og det kræver lidt viden at finde det rigtige sted.
Men dejligt at man har alle options med, uden at skulle betale særskilt vis nummer, omstilling osv, og der er 2 numre i et abonnement med en mindstepris på 10 kr om måneden, og så er det helt gratis at ringe til andre FONET kunder.
Hurtig levering - sæt sik i og det virker
God hjemmeside
Gode priser
Telefonen er klar til brug, når jeg modtager den
Helt Unikt
Jeg har for første gang været i kontakt med FONET og det kan man kun beskrive med et ord FANTASTISK. Kundeservice er helt unik og meget venlig og professionel. Kan varmt anbefales.
Genialt
Dejligt når man bruger sin fastnet så lidt at TDC ville være alt for dyrt, men samtidig har behov for at kunne ringe til fastnet takster samt at andre kan ringe til os uden at det koster dem dyr mobiltakst.