Jeg skulle ha 2 stk fortelt og tok kontakt med fortelt.dk og ba om et tilbud på desse. Fekk tilbud tilsendt med link til hjemmesiden deres der alt var klargjordt for betaling. Jeg overså tekste... See more
See what reviewers are saying
Sendte en forespørsel etter et telt som jeg ikke fant på fortelt.dk. Svaret kom raskt og teltet var nå lagt ut på nettsiden. Bestilte og betalte teltet tirsdag. Onsdag fikk jeg mail om at teltet v... See more
Jeg bestilte 2 stk Isabella fortelt, 3 stk Shadow, 2 stk sidevegger, 2 stk forteltmatter og 2 stk hekules. God info og service ved ordren, forhåndsbetalte via SWIFT bankoverf. (+50,- NOK), og levert... See more
Bestilte fortelt og teppe til min campingvogn men jeg gjorde feil og bestilte feil teppe ble da oppringt fra en hos fortelt.dk om at jeg hadde bestilt feil og men dem kunne sende meg riktig teppe o... See more
Company details
Information provided by various external sources
Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.
Contact info
Falkevej 1, 6920, Videbæk, Denmark
- +45 61 70 50 15
- info@fortelt.dk
- www.fortelt.dk
Rigtig god betjening
Fik god hjælp da vi skulle have nyt fortelt. Vi fik teltet som aftalt. Rigtig god service.
Jeg fik en rigtig god behandling, hurtig og effektiv.
Fint sted at handle, de ved hvad de taler om, og man får hurtig og effektiv behandling.
Rigtig god service når jeg har haft brug for hjælp
Jeg har lige installeret Fortelt dk. Jeg tror man kan få meget ud af det når jeg kommer i gang med camping her til foråret
Cumulis High förtält husbil
Bra och enkelt att beställa på er hemsida och snabb leverans direkt hem. Det vi saknade i leveransen var uppdragaren till markpinnarna.
SUPER
Købte vores fine fortelt på Fortelt.dk super dejlige hjemmeside , meget hurtig levering til hjemmeadressen , gode priser , vel gerne anbefale Fortelt.dk.
VH
Annelene
Sønderjylland
God service og trygg levering!!
Veldig enkelt for oss å maile dere og få det levert til avtalt sted til rett tid. Vi bruker dere igjen v en senere anledning :-)
Jättebra service all fungerade perfekt
Allt var helt okey tältet kanonbra och bra service! Bra pris!!
Utmärkt service och jag är mycket nöjd.
Fortelt levererade tältet enligt uppgift. Jag fick bra och snabb hjälp med gardinuppsättningen. Jag är mycket nöjd med Fortelts handhavande och kvaliteten på mitt Uni360-tält och kan rekommendera dem.
Dejligt nyt telt
Helt enkelt og uden problemer. Anbefaler gerne til andre.
Super god service og hurtig leverance
Vi har oplevet rigtig god service og hurtig levering af nyt fortelt på vores bopæl. Efter første opsætning af teltet var der en lille defekt ved en syning. Fortelt.dk hentede den med det samme, fik syningen lavet og leverede den tilbage samme dag. Super god service.
Det var alt ok hele vejen igennem
Gik fuldstændig problemfrit og teltet var ok
Enestående service og oppfølging
Teltet kom til avtalt tid, dog med en misforståelse ang fortolling, som dere ordnet aldeles profesjonelt. I brosjyren står det at teltet passer vognhøyder mellom 235 og 250 cm men det går utmerket med høyde ned til 230 cm. Jeg er meget fornøyd med handelen.
Fotelt.dk bra kundservice, snabb leverans, bra varor.
Efter några skriftväxlingar om leveransdag via e-mail fungerade allt smärtfritt. Vänligt bemötande och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera fortelt.dk.
Penta 1015- Holm,Sverige
Hej !
Jag är mycket nöjd, jag har inte packat upp o sett i detalj att tältet är vad det borde men jag har tillit.
Det enda jag skulle vilja som kund är att det skulle finnas en möjlighet all text på era sidor och även denna enkät genom ett val skulle kunna översättas till svenska eftersom ni vänder er till den marknaden.
Jag upplever det inte som ett problem men det skulle inte bli några tveksamheter
Med vänlig hälsning
Lennart
Ett Ambassador-förtält med A-mått 1100
De kontakter jag hade per mail var helt förträffliga. Personalen (Thomas K) var mycket tillmötesgående.
Priset var efter svenska förhållande lågt.
Leveransen till Sverige gick på 2 dagar. Super!
Har inte satt upp tältet ännu, men förmodar det inte ska vara några problem. Det är bara 2,5 m djupt. Har haft liknande Isabella-tält tidigare och de var lätta att sätta upp, trots att de var rätt långa.
Rekommenderar Fortelt.dk på det varmaste.
Ventura fortelt!
Hei.
Vil anbelfale fortelt.dk til alle!
Kjapp og god service på mine spørsmål vedrørende min kjøp av ventura fortelt!
Kommer nok til og handle her igjen!
Bestilling uden problemer
Jeg fik lige præcis den rådgivning jeg skulle ha' - svarene faldt hurtigt og jeg kunne nemt bestille vores nye fortelt, så vi er klar til endnu en dejlig sæson. Penge sparet og super service - så kan man vist ikke forvente mere… Nu regner jeg ikke med jeg skal bestille fortelt igen lige forløbigt, men jeg ville ikke tøve med at anbefale til andre.
Jeg fik god vejledning over telefonen. På hjemmesiden var det nemt og overskueligt at finde de varer jeg skulle have. Varerne blev leveret hurtigt. Jeg vil bestemt anbefale fortelt.dk til andre.
Fantastisk hurtige
Super handel. Varerne kommer lynhurtigt - kan kun anbefale.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.