Fortelt.dk Reviews 166

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle ha 2 stk fortelt og tok kontakt med fortelt.dk og ba om et tilbud på desse. Fekk tilbud tilsendt med link til hjemmesiden deres der alt var klargjordt for betaling. Jeg overså tekste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sendte en forespørsel etter et telt som jeg ikke fant på fortelt.dk. Svaret kom raskt og teltet var nå lagt ut på nettsiden. Bestilte og betalte teltet tirsdag. Onsdag fikk jeg mail om at teltet v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte fortelt og teppe til min campingvogn men jeg gjorde feil og bestilte feil teppe ble da oppringt fra en hos fortelt.dk om at jeg hadde bestilt feil og men dem kunne sende meg riktig teppe o... See more

Company details

1. Camping Store

Information provided by various external sources

Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Bra och snabb service.

Jag fick all den info jag ville ha på mail innan jag beställde. Det var bra. Trevligt bemötande.
Leveransen kom snabbare än ni hade lovat. !!
De extra avgifterna som kommer på är ju inte erat fel men irriterar när man väl bestämmt sig och skall beställa. Då blir det dyrare än man räknat med.

August 15, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Är mycket nöjd med mitt isabella snowboy

När jag köpte tältet och vintersäkring hittade jag inte termotak i era listor.
Jag behöver ett sådant inför nästa vinter, tacksam om det är möjligt att köpa ett termotak av er under hösten.

mvh

Per Olov Welde
Gunnars väg 11
804 26 Gävle
Sverige

July 1, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Mycket bra

Allt med beställningen fungerade mycket bra.
Vid leveransen krävde de att vi skulle vara hemma hela dagen eftersom de inte visste när de skulle komma. Det måste gå att planera så att kunden får en ungefärlig tid.
Det var en bit av tältduken som inte var ihopsydd (c:a 15 cm).

June 10, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Det er bare en super servise

Det er bare en god servise man får for jeg stod og manglede et fortelt til min campingvogn og jeg fik aftalt at jeg kunne hente den på isabella i vejle dagen efter så kunne jeg få det sat op samme dag venlig hilsen Leif.Rasmussen.

June 4, 2012

Klockrent

Köpte ett isabella ambassadör med leverans efter en vecka helt i enlighet med villkoren på hemsidan. Monteringsanvisning avseende understycket kunde jag dock inte hitta men det löste sig med lite hjälp på campingplatsen. Priset lägre än vid köp i affär i Sverige

May 31, 2012

Kjempeflott service !

Det var flott å bli møtt med en slik service. Fra bestilling til rask levering hjemme på døren.
Teltet er også meget bra, godt sydd og fine klare "vinduer".

Anbefales på det varmeste.

Og at vi sparte over kr: 4.000.- er jo også et stort pluss !

May 31, 2012

Superbra

Thomas Kramer sköter detta företag på ett föredömligt sätt. Han ger råd och information och återkommer med besked när han har lovat. Om något skulle inträffa kommer omedelbart information och frågor hur man kan lösa det eventuella problemet på för kunden passande sätt. Jag önskar att alla företag skulle ha lika bra kundbemötande som Fortelt. Jag kan rekommendera Fortelt som dessutom har de bästa priserna.

May 9, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Glimrende service, kjapt, enkelt og billig

Dette var en positiv opplevelse, etter å ha opplevd slett service hos norske forhandlere var det enklere å handle i Danmark. Under en uke fra vi bestilte til forteltet var i hus... Eneste minuset jeg kan komme på var at det var litt vanskelig å få tak fortelt.dk på telefon men de svarte til slutt.

May 8, 2012

Hurtig, korrekt, billig

Velfungerende hjemmeside. Hurtig bestilling og levering til aftalt tid af fragtmand lige til døren. Fejlfri varer.
Kan bestemt ambefale Fortelt.dk

April 13, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Beste pris, service og forsendelse til Norge.

Jeg bestilte 2 stk Isabella fortelt, 3 stk Shadow, 2 stk sidevegger, 2 stk forteltmatter og 2 stk hekules. God info og service ved ordren, forhåndsbetalte via SWIFT bankoverf. (+50,- NOK), og levert på dør uten noen form for tillegg. Perfekt!
SPARTE MANGE PENGER = Glimrende handel og absolutt å anbefale.
Seriøs forhandler! Anbefales.

April 13, 2012

helt perfekt - god pris

Det var hyggeligt at starte handelen mellem kolleger på messen i Herning. Ligeledes var resten et godt forløb. Og den lille "reklamation" resulterede i et par barduner direkte fra Isabella i Vejle. Fint

Vi ses forhåbentlig til næste år på
"Ferie for alle" 2013

March 8, 2012

Toppenservice

Servicen är utmärkt, snabba och vänliga svar på frågor ang. varorna. Leveransen fungerade perfekt. Tältet vi beställde är vi mycket nöjda med.

February 9, 2012
Rated 3 out of 5 stars

levering som lovet

God handel - jeg mangler dog noget løbende infomation.
jeg tænker på en mulighed for at kunne følge forsendelsen.
Når der bliver sendt en mail, så venligst svar tilbage på den - i stedet for at vi skal ringe for et svar..

February 7, 2012

Den beste servise.

Jeg kjøpte issabella fortelt direkte fra danmark og det er flott servise. Jeg fikk det rett på døren fire dager etter jeg betalte.Det er det man kaller servise og det var jo mye biligere enn i norge.

October 15, 2011

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look