Havde tænkt mig at lave en Kvadratisk fotobog men desværre virkede hjemmesiden ikke og jeg kom aldrig i gang.
See what reviewers are saying
Ferieminder der vækkes til live på papir ! Få klik, så var vi tilbage på Kreta, Mallorca osv. En helt igennem go´ oplevelse at bruge sitet. Ukompliceret - også som førstegangs bruger. Der venter he... See more
Jeg har nu brugt click4foto.dk to gange.. Første gang bestilte jeg en fotokalender.. Og her anden gang bestilte jeg en masse billeder til julegaver.. Begge gange kom produktet 2-3 hverdage efter besti... See more
Jeg har bestilt ved Click4foto flere gange og altid har jeg mine billeder 2 dage efter, og det er næsten uanset om det er alm billeder eller store fotokalendere. Samtidig er kvaliteten helt i... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi er et dansk online fotolab, med fokus på ærlighed, høj kvalitet, hurtig levering og god kundeservice, kombineret med et konkurrencedygtigt prisniveau. Vi tilbyder at fremkalde dine digitale billeder, lave kanvas print og større plakater, samt producere personaliserede fotogaver - alt sammen produceres på vort fotolaboratorie i Nordjylland. Vil glæder os også til at betjene dig.
Industrivej 30, 9490 , Pandrup, Denmark
- 36 92 69 01
- cc@click4foto.dk
- www.fotogo.dk
No recent history of asking for reviews
Intet mindre end nemt, hurtigt og super hurtig levering
Bestilte lige omkring 1000 billeder fra ungerne var små, barnedåb og bryllup osv. Dagen efter blev de leveret, og det var nogen super gode billeder jeg modtog. Jeg vil fremover bruge click4foto.dk som min billede leverandør.
rigtig gode billeder
Jeg har fået lavet kalender
fremragenden kvalitet
Som jyde siger det jo meget at man siger "det er godt"
Jeg har været igennem næsten alle produkterne, og har ikke været utilfreds.
Nem bestilling og hurtig levering
Alt har været 100% tilfredsstillende
Hurtig levering - men dum opdatering
Jeg synes generelt leveringen er hurtig - og det er skønt. Dem små billedbøger til 34,50 er også super gode og hvilken pris! Dem bestiller jeg tit, enten med et tema f.eks. sommerferie, min søns 1 år osv.
Men på trods af at jeg faktisk har en internet løsning der er hurtig tager det lang tid at overføre billeder og når man så skal opdatere antallet af stk. så opdaterer siden hver gang. Det er et kæmpe irritationsmoment for mig og gør at jeg snart er nødt til at prøve en anden hjemmeside da jeg synes jeg bruger alt for lang tid på bestilling af billeder pga. denne opdatering
Det må I meget gerne lave om - så lover jeg at blive ved at bestille mine billeder hos jer ;o)

Reply from Fotogo
Super :-)
Hurtigt og let fremkaldelse af over 1000 billeder, sendt til os inden for 2 dage
:-)
.Overholder altid levering til tiden
Har altid været 100% tilfreds med det de har lavet til mig,,aldrig været nogen fejl, så jeg kan varmt anbefale dem.
Let at bestille og hurtig levering
Bestilt billeder på hjemmesiden,hurtig levering
Hurtig levering og go' kvalitet
Har altid fået billederne dagen efter jeg har bestilt, og de par gange jeg har været i tvivl om noget/haft brug for hjælp er både tlf. og mail kontakt super. Kan bestemt kun anbefale dem.
Nem og stabil levering af billeder
Det er nemt og hurtigt at overføre sine billedefiler til click4foto, der så fremkalder og sender dem til ens postadresse. De fleste gange har jeg fået billederne allerede næste dag - ellers går der et par dage og det er bestemt også hurtigt :-)
Det virker - meget hurtig service
Det virker - meget hurtig service og god kvalitet. Aldrig haft problemer med dem.
er blevet meget overasket over den billedkallender jeg bestilte hos jer . det er et virkelig flot arbejde....
I får et STORT 5 Tal af mig.
Sendte over 700 billeder tirdag eftermiddag og onsdag var de i min postkasse Super service men også til en god pris.
Hurtig ekspedition og flot arbejde
Fik fremkaldt ca. 300 billeder. kom hurtigt. tak for det.
Virker perfekt!
De leverer god kvalitet, hurtigt og yder god kundeservice. Bruger ikke andre.
God kvalitet/levering til overkommelige priser
Har bestil billeder via Click4foto flere gange, og jeg har aldrig oplevet nogle problemer. Billederne er i god kvalitet og bliver leveret til tiden hver gang. Denne gang var formålet med vores bestilling at sende julekort ud, og julekortene var super fede. Og så er priserne jo absolut konkurrencedygtige.
Mvh. Jonas fra Østerbro
God kvalitet på deres produkter samt god kundeservice
Jeg har fået fremkaldt billeder flere gange og de er af rigtig god kvalitet. Derudover er det nemt og hurtigt.
Hvis man har problemer med et eller andet er der er en fantastisk kundeservice man kan ringe eller skrive til.
Så alt i alt en god oplevelse at benytte Click4foto.dk
hurtig levering, men for langsom opdatering
Jeg fremkalder jævnligt billeder og har også fået lavet nogle kalendre. Det er rart at billeder kommer med posten et par dage efter de er bleve bestilt. Det eneste der er lidt irriterende er når man gerne vil have mere end et af et billede, så går den ind og opdaterer hver gang man laver en ændring. Det tager lidt for lang tid, og det vil være det der gør at jeg ville overveje at vælge nogle andre. Det ville være rart hvis den bare opdaterede det hele til sidst, så man ikke skal sidde og vente så længe.

Reply from Fotogo