Frederikshavn Dyrehospital Reviews 21

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik vores hund aflivet da han var blevet meget syg og gammel. Jeg har aldrig før oplevet en dyrlæge der var så forstående og medfølende. Tusind tak for at du var der sammen med os og vi er sikke... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vores hund Alba blev ved et tilfælde diagnoseret med Livmoderbetændelse om Onsdagen( var ved dyrlæge i forbindelse med andet) Hun fik god, hurtig og professionel behandling og blev stabiliseret o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Information provided by various external sources

Frederikshavn Dyrehospital, Vendsyssels største specialiserede smådyrshospital, forener varme hænder, høj faglighed og moderne teknik i et godt sted at være for syge, urolige og bange kæledyr.

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik vores hund aflivet da han var…

Vi fik vores hund aflivet da han var blevet meget syg og gammel.
Jeg har aldrig før oplevet en dyrlæge der var så forstående og medfølende. Tusind tak for at du var der sammen med os og vi er sikker på at Charlie har det godt nu med din hjælp.
Tusind tak din måde at være der for os på.

March 3, 2026

Kære Linda,

Tak for dine rørende ord. Det betyder meget for os at kunne være der for jer i et så svært øjeblik.

Mvh
Frederikshavn Dyrehospital

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig og flink personale og…

Hyggelig og flink personale og dyrelæge. Jeg kan anbefale denne dyreklinikken videre

November 25, 2025

Hej Paul,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du vil anbefale vores klinik, og har haft en god oplevelse.

VetGruppen

Hurtig behandling

Hun fik god, hurtig og professionel behandling og blev stabiliseret og kom hjem..
Dagen efter afleverede jeg hende til operation hvor jeg var helt tryg ved det fordi hun var i gode hænder.
Er igennem hele forløbet blevet fortalt hvad der skulle ske mv, så derfor vidste jeg Alba var i gode hænder.
Så stor tak til dyrlægerne på Frederikshavn dyrehospital for god og hurtig behandling

July 16, 2025

Altid god service

har altid fået en god behandling. Den gamle hund på 13 år skulle aflives pga. hoften var færdig, var der ikke noget at peje finger af vi fik alt den tid vi skulle. efter lidt tid fik vi en ny hund som kom derned smat et par katte. Den ene hankat har været meget syg, vi har været nede ved dyrelægen en del, samt snakket med dem omkring hvad der skulle ske. vi har skiftet foder, forskellet medicin, fik taget en prøve af det som blev sendt ind til dyrkning, dyrelægen tog kontakt med en anden dyrelæge der var mere specialist inden for det område blev enig om hvad der skulle gøres. det hjalp men det kom tilbage ca. 3-4 uger han fik en sprøjte med medicin + piller. Men efter et godt stykke tid kunne vi godt se at det ikke ville gå i længden da det var noget kraftigt medicin han fik. vi blev enig med dyærelægen om at det var bedst at han fik fred.
vi ringede om mandagen vi kunne selv vælge hvornår, vi prøve et sidste forsøg på at høre om der var andre muligheder det var det ikke i den sag. (igen skal det sige at vi fik den tid der skulle til at tage afsked)
Men en ting skal de have ros for, jeg har aldig oplevet/hørt at en specifik dyrelæge vil afsætte tid uanset hvilken dag på ugen det var til at få ham aflivet.
vi har nogle vi helst vil ind, derimod ikke sagt at de andre dyrelæger ikke er gode men man har altid nogle favoriter
ringer man til dem blot for at spøger om et spørgsmål så bliver det os løst, skulle evt. Mads (ham selv) glemme at ringe tilbage så undskylder han mange gange for at have glemt det (det er kun menskeligt at gemme) kan klart anbefaldes både mads og hans team :D

May 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skulle have aflivet vores kat

Skulle have aflivet vores kat. Han var blevet en gammel kat, dom trængte til fred. Super dygtig behandling af os, som familie, da det ikke var en rar situation. Dyrlægen og medarbejderen ved skranken, var super søde.

March 10, 2025

0 stjerner herfra.

0 stjerner herfra.

Jeg kommer blot som BUD og skal afhente en ormepille. Det er aftalt telefonisk at pillen blot kan afhentes (ligger klar). Jeg ankommer og damen i receptionen får telefonnummer og adresse. Så begynder hun at skulle blande sig i hvorfor pillen skal udleveres og jeg skal svare på ca 10 spørgsmål, selv om jeg pointerer. at det HELE er aftalt telefonisk.
Vedkommende i receptionen har virkelig et problem med blot at parerer en ordre om udlevering af en pille, men tror at hun skal gå ind i sagen selv og mistænkeliggøre mig som blot agerer bud.

Den behandling er IKKE i orden.

December 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vil hellere lade din hund dø

Vil hellere lade din hund dø, end at hjælpe.
Skulle have et akut kejsersnit til min hund, da vi kommer derop. Bliver vi informeret om en gammel regning, hvortil jeg spørg hvor den kommer fra og hvorfor jeg aldrig er blevet informeret om noget som helst, hverken på sms, e-mail eller et brev.
Til det svare de ‘Vi fik nye systemer i 2022’?
Regningen viser sig at være fra 2022 hvor de gav så forkerte anvisninger og lod hunden gå så længe over tid, i en graviditet at alle 5 hvalpe ikke overlevede, og mor hunden var tæt på at få samme skæbne.
Får så at vide at jeg har en regning på 10.000kr, der er sat ned til 5.000kr. Hvortil jeg igen spørger, hvordan hulan jeg aldrig er blevet informeret om dette. Da tilbage i 2022, blev danskdyreklagenævn kontaktet om episoden og den fuldstændig forkerte behandling af hunden.
Efter at dette er informeret til Mads klinikejeren af Frederikshavn dyrehospital, høre jeg aldrig mere til en regningen. Bliver aldrig tilsendt så meget som en e-mail, sms intet!
Heller ikke er ‘regningen’ tilsend inkasso.
Som sagt spørger hvad jeg kan gøre med min hund, hun står og skal have akut kejsersnit da sort ‘væske’ kommer fra hunden.
Det eneste ejeren at dette horrible sted, svar til dette er. Jeg vil ingenting gøre, andet end at aflive hunden.
En sund og rask hund, vil i aflive på grund af regning som jeg aldrig er blevet informeret om?
Folk der søger ny dyrelæge, LOV mig i aldrig tager til dette sted.
Servicen er forfærdeligt, ejeren burde ikke arbjede et sted hvor der snakkes med mennesker og deres priser er 2-3 så højere end de fleste andre dyrelæger i Nordjylland.

August 19, 2024

Hej Matilde

Ja det var en ubehagelig situation du havde sat os i. Kernen i sagen er, at et dyrehospital er en virksomhed der skal løbe rundt. Du fik i sommeren 2022 lavet et kejsersnit på din hund her i Frederikshavn, som du aldrig har betalt.
Da du så kommer i vagten er der en ubetalt regning på næsten 10.000 kr.
Du havde heller ingen penge til at kunne betale noget i denne omgang. Jeg har som dyrlæge pligt til at afhjælpe dyr i nød. Enten ved at løse lidelsen eller aflive. I dit tilfælde undersøgte jeg din hund og konstaterede, at den ikke var i lidelse/smerte, da der ingen egentlig fødsel/veer var i gang.
Derfor var det forsvarligt at sende jer hjem så I kunne søge egen dyrlæge i dag. Undersøgelse foretog jeg uden betaling.
At du ikke kan acceptere at jeg og min arbejdsgiver skal dække endnu en ubetalt regning, fordi du ikke får betalt hvad du skylder, finder jeg meget urimeligt. Hvad synes du jeg skulle have gjort i stedet for?

Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis vi skal have vendt situationen.
Hilsen Mads Bomholt, klinikleder på Frederikshavn Dyrehospital.

Professionel og ærlig

Professionel og ærlig.
Rigtig god hjælp, service og vejledning, som desværre resulterede i at vor hund blev aflivet.

June 21, 2024

Reply from Frederikshavn Dyrehospital

Tusind tak for anmeldelsen trods de kedelige omstændigheder Frede. Vi sender varme tanker jeres vej.

Tak til Mads

Tak til Mads , for din rolige væremåde, da vi måtte sige farvel til vores pudel, Blackie , idag. Det var sørme svært, men du gjorde os helt trygge. Vh. Kirsten

March 10, 2024

Reply from Frederikshavn Dyrehospital

Tusind tak for din varme anmeldelse trods de meget kedelige omstændigheder Kirsten. Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Misvisende priser

Jeg blev viderestillet, da Lendum havde lukket, skulle bare have nogle ormepiller til vores kat., skal så betale en recept da de skal udleveres på et apotek og ikke afhentes hos dyrlægen, får oplyst at den koster 100,- og skal betales via det girokort der sendes på mail. Ingenproblem i det, bortset fra at girokortet lyder på 185,-.
Jeg spørger hvad koster de ormepiller ? Der bliver sagt 65,- pr. stk, ingen problem i det , men virkeligheden er bare at 6 piller burde koste 6x65= 390kr, men kom af med 496,35.
Få da styr på jeres priser inden i bondefanger folk !!

January 11, 2024

Hej Lars

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse da du skulle bestille ormepiller til din kat. Vores pris på recepter er 185 kr og for udlevering af ormepiller på klinikken er prisen 92,50 kr. Prisen på ormepiller reguleres af apoteket ca to gange om måneden, så det kan variere hvad en ormepille koster. Som dyrlæge må jeg tjene 5 % på medicin, så hvis du henter dem hos os, koster piller altså lidt mere end på apoteket.

Mvh
Mads Bomholt
Klinikleder

Vores værste oplevelse nogensinde

Vores værste oplevelse nogensinde. Vores hund fik akut livmoderbetændelse, ja det var i en weekend, men det burde stadig ikke koste næsten 20.000 kr. Det mener jeg ikke er okay, og andre dyrlæger korser sig når de hører den pris. Selv en tandrensning, vil de have 1200 kr ekstra for en andre. Altså 2700 kr hvor andre vil have 1500 kr. Jeg troede det var en dyrlæge og ikke en pengemaskine

July 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Havde en hund der havde fået en skade i…

Havde en hund der havde fået en skade i v øje vi kom hurtigt til undersøgelse hvor dyrelægen var nød til at bedøve hunden for, at kunne undersøge øjet ordentligt. Kunne derefter konstatere at der var tale om en skade i øjet som hunden selv havde pådraget sig, vi fik nogle dråber og noget smertestillende med hjem som vi selv skulle behandle hunden med og fik herefter en ny tid til undersøgelse 4 dage efter. Da jeg kommer ind til ny undersøgelse starter jeg samtalen med dyrelægen hvor jeg fortæller at vi syntes det går meget bedre nu og øjet ser også markant mere rask ud, alligevel insister dyrlægen på at vi bedøver hunden igen i fuld narkose så han igen kunne undersøge øjet ordentligt hvorefter jeg stiller spørgsmål ved om det virkelig er nødvendigt når det ser meget bedre ud ind sidst vi var der, og om ikke man ikke bare kunne fortsætte et med at selv at dryppe/behandle nogle dage endu og så
Se tiden lidt an. Føler lidt at den pågældende dyrelæge nærmest blev små fornærmet på mig og udtalte det er dig der bestemmer og gjorde mig opmærksom på at hunden jo kun havde de to øjne og man kunne ikke sige hvad vej det gik. Jeg insistere så på at vi kunne give det Weekeden over da det var på en fredag og hvis der ikke var bedring ville jeg selvfølglig tage kontakt og få en tid til en ny undersøgelse. Herefter vælger man så at afslutte behandlingen, jeg bliver heller oplyst om hvor længe vi selv skulle fortsætte med at dryppe øjet efterfølgende finder vi ud af det ene af de to typer dråber vi fik med hjem var for gammel, men tros det blev vi ved at behandle/dryppe øjet nogle dage, og efter nogle yderligere dage var øjet helt rask igen og intet er at se eller bemærke på hunden. Så tænker at ved at skulle lægge hunden helt væk i narkose igen virker mere som om man vil unødigt i lommen på deres kunder i stedet for at give det et par dage mere når det nu var i bedring og så se tiden lidt an. Føler i hvertfald at jeg ikke fik en imødekommende behandling og vil nok vælge en anden dyrlæge i fremtiden selvom vi er kommet på Frederikshavn dyrehospital igennem mange år.

December 15, 2023

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra. Diagnosticerede vores hund med kræft, opererede en knude væk (hvor de ikke fik syet såret ordenligt sammen, begrundelsen var travlhed), og henviste os til div. MEGET dyre undersøgelse, glemte oplyse os priser, og efter en second opinion ved anden dyrlæge viste det sig at være et flåtbid… ikke kræft… Vi har derfor haft vores livs værste oplevelse her, og ikke engang modtaget en undskyldning. Uprofessionel behandling. Desuden har de ikke besvaret vores klage pr. mail, som vi har sendt flere gange siden september. Virkelig dårlig kundehåndtering.

July 5, 2023

Er fuldt ud tilfreds

Er fuldt ud tilfreds! ⭐⭐⭐⭐⭐
Bøf fik fjernet sit øje. Jeg fik en mundtlig pris og aftalen blev overholdt og alt er gået godt. Det er et dyrehospital som jeg fremover vil anvende! 100% i orden. Tusind tak for hjælpen.

February 5, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Uligevægt mellem pris og behandling!

Frederikshavn dyrehospital kan som sådan det de skal. Derfor 2 stjerner.

Det er dog også en virksomhed! Dyrlægerne er ligeså meget sælgere som dyrelæger. Prisen for konsultation, diagnose, behandling, efterbehandling ender hurtigt på +1200 kr. (Endda billigt sat!)

Jeg oplever der er mere virksomhed over Frederikshavn dyrehospital, og mindre dyrehospital.

Jeg håber I med tiden, tydeliggøre jeres priser.

Der er dog alternativer!

April 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kommer man med syge kaniner eller…

Kommer man med syge kaniner eller marsvin er holdningen ofte at de bare skal aflives. Desværre brugte jeg Frederikshavn dyrehospital alt for længe. Mogens Højlund afviste mig koldt, da jeg bad ham undersøge en syg kaninunge. Han sagde direkte til mig at den slags gad de ikke bruge tid på mht. til prøver osv. Det tog mig ikke længe at finde en dyrlæge der tog sagen alvorligt, og mine kaniner er nu i gode hænder. Chokerende og trist. Jeg fik den fornemmelse at de mente jeg var irriterende og nærmest underlig fordi jeg var bekymret for mine dyr. Jeg har nu lært at der findes gode dyrlæger, og der findes det modsatte. Man skal ikke tro at de vil det bedste for ens dyr, bare fordi de er dyrlæger. Man skal selv have hjernen med. Bare et godt råd til jer der også mener at en kanin har fortjent at blive set på med respekt og omsorg.

September 25, 2021

Respektløst!

Uacceptabelt og respektløs administrativ behandling.
Dyrehospitalet blev benyttet da egen dyrlæge var ferielukket. Jeg bruger dem aldrig igen, så hellere køre for bedre behandling.
Ingen reaktion på klage gennem "Nævnenes Hus". Altså må kunden betale endnu en gang for videre klage.
Dyrlæge-behandling omtales som "absurd" og "omsonst" af anden dyrlæge, som efterfølgende succesfuldt behandler dyret. Vel og mærket til en tredjedel af den pris Frederikshavn dyrehospital kræver.
Regning bliver betalt inden klinikken forlades. Receptionisten laver en fejl og ringer efterfølgende og siger "Jeg glemte lige noget så næste gang du kommer skal du lige betale en ekstra regning på godt 3 gange det beløb du lige har betalt" Sikke da en service! Det kan ikke være kundens job at rette den ansattes fejl!

September 24, 2020

Take a closer look