Vi havde en rigtig god fest i lokalet - fungerede fint til en fest med 40 mennesker. Super godt lokale med gode faciliteter (diskolys, musik, aircondition m.m). Simon, som udlejer lokalet, er super ti... See more
See what reviewers are saying
Rigtig fint lokale med alt tilhørende elektronik, musik, lysanlæg, overhead. Lette borde at flytte rundt på og rigtig gode stole at sidde på. Ok køkken, men ikke så meget bordplads. God kaffemaskine.... See more
Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. Tæt på tog og gratis p-plads. Lille lukket gård, med lyskæde og lidt borde/stole. Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dæmpet lys... See more
Super godt lokale - har booket det til flere fester. Nemt at booke og alt fungere rigtig godt. Dejligt man kan være både ude og inde og der er alt man skal bruge.
Company details
Written by the company
Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til møder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
18års fødselsdag
Det var godt i forhold til den 18års fødselsdag vi holdte, og vi ikke ville have et for stort lokale, så det her passet perfekt🙂
Festlokalet på Åmarken Station skabte rammerne om den perfekte 18 års fødselsdag
Festlokalet på Åmarken Station var perfekt til anledningen - en 18 års fødselsdag for min datter og hendes venner. Alt virkede upåklageligt og det er virkelig fedt med musikanlæg, hvor man kan streame høj musik og lækkert Philips Hue lys. Gode barfaciliteter og delvist overdækket udeområde. De ca 50 unge mennesker havde en fantastisk aften / nat🥳
Fedt lokale til en ung fest
Fedt lokale til en ung fest. God service, dejligt sted.
Vi var omkring 60 til festen, det var perfekt
En god fest og en god oplevelse
God service og hurtig responstid.
Lokalet var super fint og brugervenligt, og nemt at rengøre efterfølgende.
Alt i alt en super god fest og oplevelse🙏🏻🕺👏🏻
Fed fest!
Det et super fedt lokale. Vi var omkring 47 mennesker og det føltes ikke for tæt eller noget. Dejligt køkken og opvaskemaskine til hurtig rengøring og super fedt lydsystem. Der var også hyggelig gård til rygerne.
Alt i alt fantastisk oplevelse
Alt i alt fantastisk oplevelse.
Lokalet er så hyggelig og der er alt hvad der skal bruges til en fed fest.
Derudover er det en god placering, hvor der er masse frie parkeringspladser.
Alt kørt som smurt og ligetil.
Det hele spillede bare!
God service op festen. Lokalerne var iorden. Teknikken fungerede. Køleskabet var koldt. Nem rengøring bagefter.
Lokalet var perfekt til vores Julefest
Lokalet var perfekt til vores fest! En hyggelig atmosfære, rummeligt og godt udstyret. De faciliteter, der var til rådighed, gjorde det nemt at afholde en vellykket begivenhed. Personalet var ikke kun venligt, men også utroligt hjælpsomt og positivt indstillet. Vi blev virkelig overraskede over den fantastiske service. Alt i alt en uforglemmelig oplevelse, og vi ser frem til at vende tilbage!
Hyggeligt festlokale med lille…
Hyggeligt festlokale med lille gårdhave. Gæsternes udbrud var ihvertfald ikke til at tage fejl af; “nej, hvor er her fint og hyggeligt”. Det hele fungerede rigtig godt til vores ungdomsfest 🎉🌟
Skønt lokale med alt en fest skal have🙂
Skønt lokale med alt hvad der skulle bruges.
Fedt med anlæg, diskolys, bar mm. 🙂🙂
Holdte 18 års fødselsdag for både unge og gamle, og alt spillede med plads til både spisning, fest og farver bagefter🎶🕺
Rigtig god beliggenhed for de unge mennesker til festen (S-tog lige ved døren).
Fantastisk med fri parkering for de "gamle".
Lækkert at rengøring bliver klaret af udlejer🙂
En rigtig god oplevelse hele vejen
En rigtig god oplevelse hele vejen fra det indledende møde med udlejer til selve festen. Udlejer var meget imødekommende og alle krav og muligheder blev forklaret grundigt. Aflevering forløb også gnidningsfrit.
Eneste udfordringer man skal være opmærksom på, er det forholdsvis lille udendørsareal og det, at der kun er et toilet. Men det vidste vi på forhånd, så det trækker ikke ned på antallet af stjerner.
Firmaarrangement i top
Firmaarrangement i de fine, hyggelige lokaler ved Åmarken Station. Alt i service, borde, stole og udstyr fungerede - og der var nok af det hele.
Hyggelig gårdhave.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi var 33 personer til en fest med…
Vi var 33 personer til en fest med buffet og underholding og lokalet fungerede godt og der var det udstyr vi skulle bruge.
Pigerne i køkkenet havde det lidt hårdt med at følge med, idet pladsen var trang, der var i underkanten af køleplads og ovn plads til opvarmning af maden - Men det vidste jeg jo næsten i forvejen.
Leje af lokalet
Leje af lokalet, og introduktion af lokalerne , og udlevering af nøgle samt opsamling på de sidste detaljer inden festen fungerer rigtig godt.
Lokalet havde en god størrelse til vores fest.
Køkkenet er velassorteret.
Det fungerede rigtig godt med den lille gårdhave, hvor vi samledes inden frokosten.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Super lokale, god beliggenhed
Vi har netop holdt en dobbelt 18 års fødselsdagsfest med 50 gæster. Lokalet var perfekt til det formål, god lyd, velfungerende disco lys og masser af plads i køleskabene til drikkevarer.
Vejret var heldigvis godt, så vi gjorde også brug af gårdhaven.
Beliggenheden er god, man generer ikke de omkringboende naboer med høj musik.
God kommunikation med udlejer under hele forløbet, kan helt sikkert anbefales!
Vi kommer igen!
Fungerede super fint til ungdomsfest
Fungerede super fint til ungdomsfest, lige ved stationen, dejlig udegård super musik og lys anlæg og bar. Eneste minus er at der kun er et toilet.
Simon var super imødekommende og hjælpsom.
Rigtig fint selskabslokale
Rigtig fint selskabslokale, der passede lige til vores behov til konfirmationsfest.
Et rigtig fint lokale og super søde…
Et rigtig fint lokale og super søde udlejere.
Vi brugte lokalet til en 18 års fødselsdag med både familiespisning for 30 personer samt ungdomsfest senere.
Alt forløb perfekt og lokalet leverede både fed lyd og lys samt alt hvad vi skulle bruge.
Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest
Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. Tæt på tog og gratis p-plads.
Lille lukket gård, med lyskæde og lidt borde/stole.
Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dæmpet lys i loftet, som kan indstilles i forskellige farver og discolys.
Hyggeligt bar hjørne med stort køleskab. Nemt at tilslutte egne musiktjenester via iPad.
Simon der står for udlejningen er imødekommende og meget hjælpsom.
Bedste anbefalinger herfra.
Super venlig og imødekommende…
Super venlig og imødekommende personale. Lokalerne var fine til prisen- ikke mindst lyd og lys systemet samt et vel assorteret køkken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.