Frissetanden Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ben super tevreden over de snelle levering en de zeer scherpe prijs van deze tandenborstel. Met andere woorden klasse

Rated 5 out of 5 stars

Donderdagavond besteld, met een afleveradres op mijn werk. Vrijdag werd ik door Frissetanden gebeld om te controleren of er wel iemand zou zijn op het afleveradres op zaterdag. Dat noem ik nou servic... See more

Rated 5 out of 5 stars

ben echt super tevreden. kreeg deskundig advies,tandenborstel werd netjes en aangetekend verzonden en had het de volgende dag al in huis. je hoeft geen verzendkosten te betalen en heb nergen op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een Oral-B Triumph met smart guide gekocht, en hij was de volgende dag al geleverd! De elektrische tandeborstel bevalt mij ook helemaal! Ik ben er erg blij mee. Op verschillende andere... See more

Company details

1. Health & Medical

Information provided by various external sources

Frissetanden.nl | mondhygiene | elektrisch poetsen | witte tanden

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden. 's Maandags een bestelling gedaan en ondanks dat het niet direct geleverd kon worden i.v.m. leveringsproblemen van de fabriek had ik het vrijdags al in huis.
Ook telefonisch contact gehad en heel goed geholpen.

perfecte klantenservice

mijn bestelling moet ik vandaag nog krijgen maar de website ziet er perfect uit.
wat voor mij het belangrijkste is is de perfecte klantenservice en een goede
prijs. Je wordt keurig op de hoogte gehouden middels mail en je krijgt op
een vakkundige manier (telefonisch) antwoord op je vragen.
Perfect!
Veel succes en mocht ik weer iets nodig hebben dan zeker weer via frisse tanden!

Goed voor elkaar!

Ik ben tevreden over deze winkel in alle opzichten. De vormgeving van de website is goed en overzichtelijk, klantenservice is uitstekend! Door een leveringsstoring van de fabriek is de levering vertraagd. Keurig mailtjes ontvangen met dit bericht en de vraag of ik mijn geld terugwilde of wilde wachten. Geen verzendkosten boven de E 50. Goede aanbieding van de Oral-B Triumph 5000!

Rated 4 out of 5 stars

Service : 5 Sterren / Website opbouw 5 St./Product samenstelling 3 St

Deze site heeft een zeer mooi toekomst .Kan zowel in service , assortiment en prijs, elk distributiekanaal , apotheek of drugstore of ..., overtreffen . Graag wat meer gedetailleerde info over : 1.Productsamenstelling voor producten in de categorie als Desensin ,Miradent Nanosensitive..
2.Verzendingen ; u geeft niet aan dat u bereid bent ook in het buitenland te leveren.Of Is het haalbaar deze site met vertaling, bv Duis en Frans in België en Duisland te promoten.

Succes.

July 27, 2010

Zo hoort het !

Prima internetwinkel !. Snelle bezorging (één dag later) en van de voortgang wordt je op de hoogte gehouden. Website duidelijk en overzichtelijk. Het product prima verpakt en aangetekend aan mij verzonden.

Internetwinkel die door persoonlijke mail vertrouwen geeft !

July 24, 2010

Top

Mooie en duidelijke website. Eenvoudig bestel- en betaalmenu. Levering supersnel en aangetekend. Daarnaast ook nog de goedkoopste. Kan dus niet beter.

July 23, 2010

Supersnelle service

Supersnelle levering en echt de goedkoopste. Niet te geloven dat sommige mensen dit gewoon bij de Mediamarkt kopen voor bijna het dubbele van de prijs bij Frisse Tanden. Keep up the good work.

July 23, 2010

Geweldige én snelle service

Mijn bestelling kon ik heel gemakkelijk via e-mail plaatsen en de volgende dag had ik de gevraagde goederen al in huis (zónder verzendkosten, wat een geweldige service !).

July 21, 2010

voordelig en vlug

Een hele goede aanbieding van de oral B 3000 en een hele snell levering: de ene dag besteld, de volgende dag in huis.

July 20, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Voordelig en goede afhandeling!

Goed advies, snel bezorgd, voordelig in vergelijking met andere sites, bestelling boven 50 euro gratis. Ook contact via telefoon. De correcte afhandeling en betaling via factuur geeft veel vertrouwen.

July 15, 2010

Reply from Frissetanden

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!

topfris

perfect; snel voor de beste prijs!

July 14, 2010

Reply from Frissetanden

Hartelijk dank voor de topfrisse beoordeling!!

top service!!

De beste prijs, telefonisch werd ik op de hoogte gebracht van de levertijd, bestelling was de volgende dag in huis. Top!!

July 7, 2010

Reply from Frissetanden

Hartelijk dank voor de positieve reactie!!

Rated 5 out of 5 stars

Top Produkt en super snelle levering.

Heb een tijdje geleden een Braun Triumph 5000 via deze webshop gekocht.
De dag na bestelling had ik het produkt al in huis.
Erg snel dus.
De elektrische tandenborstel bevalt uitstekend.
Doet helemaal wat het belooft en de functies op het apparaat zijn meer dan voldoende.
Ik hoop met deze Braun Triumph 5000 net zoveel plezier te krijgen alsdat ik vele jaren daarvoor had van mijn andere Braun elektrische tandenborstel.
Ik raad dit produkt en deze Webshop zeer aan.
Vr Gr Erwin

June 2, 2010

Reply from Frissetanden

Hopelijk heeft u veel plezier met de Braun Triumph 5000. Fijn dat u tevreden bent! Dank voor uw reactie

Uitstekend

Ik werd goed geinformeerd over de vertraging van mijn bestelling.

December 13, 2009

Reply from Frissetanden

Jammer dat de bezorgdienst ons in de steek liet! Meer dan goede informatie geven kan niet. Hartelijk dank voor uw reactie!

The Trustpilot Experience

Take a closer look