Fuur Færgekro Reviews 30

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilt Entrecote m. grønt og pomfrits. Bøfferne var seje og min i første omgang rå inden i. Efter lidt mere på grillen, og min kæreste var færdig, kom min tilbage smidt midt på tallerknen. De fr... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse! Vi havde ikke bestilt værelse i forvejen, krofatter finder et….. byder på kaffe medens der bliver varmt i værelset…. Hyggeligt værelse rengøring i top! Vi fik en dejlig Wiener... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse på denne kro! Værten var utroligt imødekommende, selvom der var travlt, da færgen til kroen var gratis og derfor satte stedet under pres. Heldigvis fik vi det sidste bord, og vi v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores lille familie på 4 fik den dejligste madoplevelse til rimelige penge, servicen var god og kan slet ikke forstå dem der skriver skidt om håndtering. Vi fik mad hurtigt og det var alle stjerner... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Fuur Færgekro kan ikke håndtere kunder…

Fuur Færgekro kan ikke håndtere kunder med cøliaki, selvom de påstod, at de serverede glutenfrit. Først var der brødcroutoner i salaten. Fik en en ny tallerken, men den ellers påståede glutenfrie rasp på rødebedebøffen, har ikke været glutenfri, da jeg kort tid efter blev syg af maden.

August 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte bord til 9 mennesker + to…

Vi bestilte bord til 9 mennesker + to barnevogne, da vi ankommer bliver vi mødt med en arrogance og ubehøvlet attitude. Udendørs bænke var umulige at sætte samme, for det gør man åbenbart ikke her, så vi valgte at gå derfra når vi ikke kunne sidde sammen. 0 stjerner herfra. Bliv væk hvis i er mere end 4 mennesker.

July 21, 2022

Stor skuffelse

Stor skuffelse. Hyggeligt sted men maden var ikke god. Fik kulmule, som var stegt for meget og med alt for meget og kedelig panering, og så var den ikke frisk, som krofatter påstod. Kan absolut ikke anbefales.

May 12, 2022

En stor skuffelse

En stor skuffelse. Vi spiste middag og havde forventet frisk, veltillavet kromad. Men rødspætten virkede som den var stegt i går og genopvarmet og kulleren var tør og smagløs med en overflade, der mindene om noget der lige var taget ud af køleskabet og varmet lidt. Og endda de nye kartofler var på en eller anden måde gjort smagsløse. Øllene var gode men det var også det eneste positive ved måltidet. Ikke et sted vi kan anbefale. Grillen rundt om hjørnet er langt at foretrække - her er forventningen heller ikke at en kok har kælet for maden.

July 18, 2020

Danmarks bedste stjerneskud

Var på Fur for ca. et år siden og fik i den forbindelse deres Stjerneskud nr.3. Det var det bedste og mest velsmagende stjerneskud, jeg nogensinde har smagt, og som om det ikke var nok, så var der så meget mad, at jeg måtte tvinge de sidste tre mundfulde i mig. Jeg tror, det snart er tid til et besøg igen

July 8, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Maden var en trist affære

Omgivelserne var hyggelige, på trods af meget traffik fra færgeleje, men hvad kan man forvente midt i turistsæsonen. Men maden... ak ja. Bestilte en stor frokost anretning med gravad laks, lunt, i form af en paneret fiskefilet, to slags hjemmelavet pålæg og ost. Det lyder jo fint nok.
Desværre var realiteten at alt mad der blev serveret var taget lige ud fra frost, spande og indpakninger. Der var absolut intet hjemmelavet. Hele retten var et samlesæt af industriel kvalitet, jeg selv kunne have købt i brugsen 100 meter derfra.
En anden i selskabet fik en pariserbøf. En klassisk frokostret der, når den er lavet ordentligt og med lidt passion fra kokkens side. Den pariserbøf der blev serveret var et stykke slattent franskbrød sølet ind i smør, men en skamstegt hakkebøf på toppen, der fyldte ca 1/4 af brødet.
Er det virkelig dette den danske kromad er blevet reduceret til? Jeg mener når ordet Hjemmelavet figurerer på menukortet, må man vel gerne have en vis forventning til at det man får serveret rent faktisk er hjemmelavet.

August 3, 2012

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look