Had een bestelling gedaan van een used Triton headset, product kwam zeer snel aan bij me thuis, tot men grote spijt kwam ik na het installeren van het apparaat tot de ontdekking dat de microfoon... See more
See what reviewers are saying
Komen beloftes niet na en reageren opeens niet meer op mail als ze merken dat je je niet laat afschepen. Als bijdehande oplossing komen ze met de opmerking, als je iets nieuws wilt bestellen help ik j... See more
deze winkel komt mijn totaal niet bekent voor maar ik verbaasde mijn over de goede service, ik had een steam code besteld en die kreeg ik gelijk per mail, dit werkte niet helemaal lekker dus heb... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Snelle & goeie levering
Ik heb al vaker wat besteld bij GamesGratisThuis, vooral omdat ze veel oudere games hebben voor weinig geld. Erg tevreden over de leveringen, lekker snel en goeie kwaliteit games!
gewoon een super uitgebreide site met leuke games en accessoires
deze site krijgt vanwege hun snelle handelen en levering en ruime keuze in de artikelen een dikke tien,ga zo door
gaat
Geweldige levering en de prijs is ook aan de dure kant mensen bestel en beleef hoe snel en goed de levering is en de kwaliteit van de game is ook erg matig van het spel mario 25 jaar ik kan hellaas alleen wereld 1 en 2 spelen en 1 mario game doet het niet dat vindt ik wel erg jammer en dat voor een hoog bedrag
snel
Geweldige service ik had me game snel binnen en hij was in goede staat !
goede kwaliteit en een snelle service
Snelle afhandeling van de order, goed product en een goede en snelle levering.
perfect
Beste mensen,
Ik heb hier voor het eerst iets besteld. En ik kan kan maar een paar dingen bedenken.
- perfecte service (ze antwoorden zelf in de avond nog op je bericht)
- je wordt perfect op de hoogte gehouden over je bestelling
-en geen verzendkosten Hoe goedkoop het spelletje ook is.
Minpunten
- welkome dat het niet de volgende dag thuis is
- sommige games zijn nog best aan de hoge kant
Maar verder is het een top winkel
levering is top maar het spel zitten erge diepe krassen op
spel call of duty ghost besteld er staat op de site dat de 2 de hands spellen zo goed als nieuw zijn dus niet hele diepe krassen op het spel bewijs dus wel weer dat je het beter in de winkel kan kopen zie je teminste wat je koop voel me echt bedrogen en koop daarom ook nooit meer een spel bij gamesgratisthuis.nl

Reply from Gamesgratisthuis
Drama
Ik heb vorige week een spel besteld, was op voorraad stond op de website!
Week later nog niks binnen.
Ik krijg woensdag een mail binnen, van hij is nu verzonden, het kan zijn dat het na het weekend binnenkomt!
Postnl levert altijd binnen 2 dagen.
Zeer slecht bedrijf!!!!!
Prima service
Ik heb een tweedehandse Kinekt bij ze gekocht en als cadeau gedaan, maar toen ze 'm uitpakte bleek de kabel kapot. Ik dacht; geeft niet als het apparaat maar functioneert. De camera's van het ding deden het wel, maar de microfoon niet. Na mailen werd er niet moeilijk gedaan en een nieuwe opgestuurd.
Maakt niet waar wat ze beloven, geen snelle verzending en slecht verpakt!!
Afgelopen vrijdag besteld en pas de volgende vrijdag in huis. De service van met 1 werkdag in huis maken ze dus niet waar. We moesten grote moeite doen om te achterhalen waar het pakket zolang bleef. Ook sturen ze wel een email dat het pakket verzonden is maar zonder een track en trace code. Na veel zeuren kregen we gisteren pas een track en trace toegestuurd. Het WII balanceboard zat niet goed verpakt. Het board stak aan één kant zelfs uit de doos. De doos was niet groot genoeg! Ik ben benieuwd of het spel niet beschadigd is op deze manier! Echt waardeloos dus. We bestellen hier nooit meer iets.
Perfecte game en goede service
Zondag besteld en zaterdag in huis. Waar de vertraging zit, geen idee. Maar de klantenservice reageert super snel en het inmiddels ontvangen spel ziet er zeer keurig uit en werkt perfect.
De game was netjes verpakt.
Ik zal zeker nog eens bestellen.
gamesgratisthuis.nl bedankt!!
WAAAAARDELOOS en TRAAG
Waardeloos bedrijf !! in het weekend wordt er überhaupt niets verwerkt en de belofte de in het weekend ontvangen bestellingen op maandag te verzenden en dinsdag te leveren is eveneens bullshit.... Op dinsdag zegt men mijn bestelling te hebben verstuurd maar op woensdag niets ontvangen...
Voortaan idd maar liever weer wat meer betalen met de vertrouwde service die daarbij beloofd en wél geleverd wordt
Perfecte service
Spel besteld en keurig op tijd binnen gekregen. Zeer goede terugkoppeling over de bestelling en een prima after service door te vragen of alles goed is aangekomen
Helemaal top!!!!
Goede webshop!
Heb hier een game besteld en deze werd keurig en snel geleverd. Wat mij betreft een prima webshop.
zeer nette afhandeling
Perfecte internetwinkel.
Overzichtelijke site.
Ik kreeg netjes een orderbevestiging, betalingsbevestiging, factuur, en verzendbevestiging.
Game werd volgende dag geleverd. Pakbon attached.
Prima zoals het hoort!
(klein minpuntje is dat er geen artikel vermeld staat op de orderbevestiging.)
@gamesgratisthuis: Bedankt voor de nette transactie.
Het was er in 20 uur!
Ik had het spel Viva Piñata besteld om 15:00 voor +/- 9 euro
Betalen ging snel en makkelijk via overschrijving! En 2 uur later hadden ze het geld ontvangen.
en een half uur later was het ook direct verzonden! Echt super!
en hij is ook al binnen
Doosje is erg netjes en de cd (bijna) onbekrast (1/2 krasjes)
De Boekjes zaten er ook nog bij. Helemaal goed!
Ik ga hier gerust vaker wat kopen!
Overzichtelijke winkel en maakt waar
Het konijntje op de site zegt het al, voor 17 uur besteld is morgen in huis. Dat hebben ze ook waargemaakt. Goedkope game, nog limited edition ook terwijl ik die niet specifiek had gekocht.
Super!
Maakt het niet waar ...
Het zag er veel belovend uit, .. maar helaas. Deze webwinkel maakt het niet waar. Ook weet de eigenaar niet fatsoenlijk te reageren op e-mails. Ik betaal liever iets meer.
The Trustpilot Experience