Company replied
Virkelig en god oplevelse! Valget med at finde det rette tæppe var en absolut behagelig oplevelse. Jeg fik lov til at have nogle tæppeprøver med hjem og kunne nemt ud fra det vælge mit tæppe. Så e... See more
Company replied
God oplevelse hos Garant tæpper i Glostrup. Flotte tæpper, gode priser, gode råd og vejledning. Vores gulvtæppe kom til den aftalte tid og tæppemontøren var dygtig og erfaren.
Company replied
Bestemt en god oplevelse. Både tæppe og linoleum samtidigt. Og pisse godt lagt på og lige til den tid vi aftalte. Kan bestemt anbefales
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Tavleholmsvej 2C, 2600, Glostrup, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Super fantastisk service og virkelig god expertise. Har været i flere byggemarkeder og butikker for at finde et gulv, indtil jeg snakkede med Lars Frødstrup fra Garant i Glostrup. Her fik jeg mega god rådgivning, et godt tilbud og et par dage efter fik jeg leveret mit nye Vinyl gulv. Kan kun anbefale andre at køre ind i den butik og tage en snak med deres sælgere, de ved hvad de snakker om og overholder deres aftaler. Tak for hjælpen Lars

Reply from Garant - Glostrup
Virkelig en god oplevelse!
Så er jeg så heldig at montøren Allan er tilknyttet Garant Glostrup. Det var ikke kun effektivt og rigtig godt udført arbejde. Men også med info/læring i forhold de forskellige tæppekvaliteter, tæppets måde at arbejde på og lidt historie om måden man igennem tiden har håndteret gulvtæpper.
Super serviceminded, venlig og med en god portion humor.
Skal jeg have nye tæpper en anden gang, så ved jeg hvem jeg skal købe hos og hvem der skal monterer ☺️

Reply from Garant - Glostrup
Da jeg skal sætte en stjerne for at skrive, så gør jeg det, men den menes ikke, skulle i dag have en ud og lægge tæppe i mit fortalt, tiden hed 12-14, ringede kl 13 for at høre om tiden holdt, havde en mavefornemmelse der sagde det ikke gjorde, jeg fik en ny tid der hed 14-16 og har lige snakket med dem, og nu hedder den 16.30-16.45, de blev spurgt om de kunne køre til Faxe da vi købte det, og det kunne de, vi skulle vente 3 uger fra Næstved og det kan vi ikke, ingen kan køre fra Glostrup til Faxe på 1 time i det her vejr, tænker de nok sender lidt penge retur, da jeg har taget fri fra job, en yderst dårlig service og kan under ingen omstændigheder anbefale dem

Reply from Garant - Glostrup
Meget ringe oplevelse med Garant Glostrup. Vi har købt gulvtæpper og gardiner til over 30.000 kr.
Vi har valgt (efter rådgivning fra Garant) et slidstærkt gulvtæppe til vores repos. Efter få uger er der nu 3 steder, hvor gulvtæppet er i stykker. 2 af stederne var der fra start. Da vi gør opmærksom på dette og Garant har kigget på det, er deres svar, at det har vi selv påført tæppet, og de kan tilbyde at klippe det lidt til, men det er stadig synligt og farveforskellen vil måske efter flere år reduceres. Da vi fortæller, at det er vi ret kede og utilfredse over, at det allerede er i stykker, når vi netop har valgt et slidstærkt tæppe, og at vi selvfølgelig ikke har ødelagt det med en skarp genstand, får vi blot af vide, at det kan de ikke gøre mere ved.
Vi gør opmærksom på, at hele oplevelsen hos Garant Glostrup desværre har været under al kritik. Der er flere kommunikationsproblemer, hvor Garant slet ikke vender tilbage undervejs, og vi selv må tage kontakt flere gange.

Reply from Garant - Glostrup
Har fået lagt gulvtæppe af Garant i Glostrup, fik en super behandling og det blev lagt hurtigt og flot!
Tommelfinger op herfra

Reply from Garant - Glostrup
Første håndsindtryk af Garant Glostrup var yderst professionelt! Derfor valgte vi at gå med dem, men derfra gik det ned af bakke. 1) Gulvet blev sat 20 % ned få dage efter køb. Vi måtte selv bede om at få reduceret prisen. 2) Gulvmontøren havde sjusket med at lægge gulvet. Flere steder var gulvet ikke klikket sammen, ujævnheder og det hoppede når vi gik på brædderne. 3) Fodpanelerne var sat på med lukkede øjne. Der var flere cm luft ved udskæringer omkring stikkontakterne. Søm var ikke banket helt ind i. 4) De måtte ud og rette mindst 5 gange (helt uhørt!!!) Hver gang måtte vi kæmpe for at få gulvet rettet til, så det var i orden. Vi betalte 130.000kr for ca 100 m2, hvilket vi var tilfredse med da vi modtog tilbuddet fra Garant Glostrup. De mente vores “svie og smerte” 4.142kr. hver, så det kunne i hvert fald ikke betale sig for alle de fridage vi måtte tage og tiden på lange telefonsamtaler og lange mails til Garant Glostrup 🤯 Ville aldrig anbefale at bruge denne forhandler til at lægge dit gulv.

Reply from Garant - Glostrup
God oplevelse hos Garant tæpper i Glostrup.

Reply from Garant - Glostrup
God service og hurtig levering, kan klart anbefales.

Reply from Garant - Glostrup
Er du til klamme tæpper, dårlig service og fuld plade i sælger mundlort, hvor profit vægter højere end kundetilfredshed, så er Garant Glostrup noget for dig!
Er du til professionalisme, en forretning med etik og moral og hvor de ved hvordan man installerer et tæppe, så løb langt væk fra Garant Glostrup!
Jeg har købt et væg til væg tæppe til soveværelset med levering og montering i nyrenoveret lejlighed. Montøren efterlod tæppe og lejlighed med blod på nymalede vægge, paneler og det nye tæppe. Samtidig blev tæppet skåret så dårligt til at rutchebanen i Tivoli fremstår som en flad motorvej. Butikschefen nægtede at lade handlen gå tilbage eller levere et nyt tæppe og forsøgte med alle mulige andre platugle løsninger..
Klam service - klamme personer. Spil af penge og dårligste oplevelse ever!!! Burde have -5 stjerner!