Banner for Garant - Herning

Garant - Herning Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Industrivej Syd 1 Hammerum, 7400 Herning, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Flot butik med bredt udvalg og dygtige folk i butikken. Bestilte opmåling og forslag til entre i byhus. Kenny kom til os, havde prøver med gav god råd og vejledning. Hurtig bestilling med ordrebekr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Garant har et meget stort udvalg af kvalitets tæpper. I butikken findes tæpper til enhver smag. Ekspedienterne kendskab til tæpperne er stor, ligesom de yder en fantastisk god service. Garant kan varm... See more

Company details

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Herning

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Industrivej Syd 1 Hammerum, 7400, Herning, Denmark

• 97 22 28 44
Promotion box for Garant - Herning

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

481 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Tæt på umuligt at få det fjernet lim under linoleumsgulv!!!!

Jeg har fået lagt linoleumsgulv i et lejet hus i sønder felding.

Men nu da jeg skal til at flytte er jeg ved at få det pillet af. Alle rum var der intet problem, undtagen bryggers er hele gulvet limet fast og det er tæt på umuligt at få det af.
Virkelig træls, sidste gang jeg får det gjort fra Garant.

October 1, 2023

Hej Peter.

Vi er kede af, at du kun har givet os 1 stjerne og vil derfor gerne høre mere om din oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte kundeservice eller butikken direkte for en uddybende snak.

Kom ikke som lovet!

Min oplevelse med Garant Herning er, at de ikke holder hvad de lover, og at de ikke er i stand til at imødekomme kundens ønsker.
Gardinerne blev ikke monteret som lovet og min gamle mor på plejehjemmet måtte bo uden gardiner endnu en uge. Man kan ikke just sige, at det var billige gardiner, men kompensation fra Garants side blev der ikke tale om.

September 5, 2023

Hej Carsten.

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er ærgerlige over, at I har haft en dårlig oplevelse.
Jeg har været i dialog med butikken og kan forstå, at gardinerne er monteret med en uges forsinkelse. Jeg beklager mange gange den ulejlighed, det har medført.

Rated 5 out of 5 stars

God information om produktet plus lidt…

God information om produktet plus lidt mere.

August 15, 2023

Hej Per.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Herning.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Troværdige, dygtige, god kvalitet og pris

Hurtig bestilling med ordrebekræftelse og kort leverings- og monteringstid. Dygtig og venlig montør. Flot, præcist arbejde.
God kvalitet til fin pris.

August 2, 2023

Hej Gull-Britt

Du skal have tusind tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse af Garant Herning. Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Vi håber på at kunne hjælpe dig en anden god gang.
Ha' en skøn dag,

Rated 5 out of 5 stars

Medarbejderen var absolut venlig og…

Medarbejderen var absolut venlig og velkvalificeret.

July 19, 2023

Hej Jørgen.

Hvor er det bare dejligt at høre!

Mange tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding vedrørende Garant Herning. Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Ha' en skøn sommer.

Super

Super. Og venlig betjening.

July 18, 2023

Hej Poul.

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos Garant i Herning.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Fik en virkelig kvalificeret vejledning…

Fik en virkelig kvalificeret vejledning og rådgivning, så vi fandt frem til den bedste løsning.

July 4, 2023

Hej Birger Dahl Jepsen

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Herning. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at bedømme os :-)

Ha' en skøn sommer.

Super betjening

Super betjening - hurtig tilbagemelding. Særdeles professionel.

June 28, 2023

Hej JT Huse ApS.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Herning.
Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Du ønskes en god sommer.

Rated 4 out of 5 stars

God kundekontakt og service

God kundekontakt og service
Eneste minus var at tidspunkt for aftalen ikke blev overholdt

June 27, 2023

Hej Bjørn.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Herning. Det sætter vi stor pris på.

Du ønskes en rigtig god sommer.

Dårlig kundeservice

Har siden marts 2022 rykket både tlf og mail for reparation af tæppe, har stadig ikke hørt fra firmaet, bliver åbenbart lagt i en syltekrukke , kan ikke anbefale garant
14/12-22 stadig ikke sket noget, og kan ikke bruge svaret KED af det 😡

March 14, 2022

Hej med dig.
Vi er kede af at høre, at du synes, du havde en dårlig kundeserviceoplevelse i forbindelse med en reklamation.

Rated 5 out of 5 stars

Garant Herning har været en super…

Garant Herning har været en super leverandør til vores renovering. Vi har kunne købe +200kvm gulve og gardiner til gode priser i unikke designs. her snart 1,5 år efter processen er vi glade tidligere kunder og handler der når der er behov.

Tak til Anders, og de andre hjælpsomme i deres butik.
(Ved godt det ikke udelukkende er igennem WEB, men de fortjener ros)

February 8, 2022

Hej Marc,
Tusinde tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på. Vi håber at kunne hjælpe dig i butikken en anden gang :)

Hav en dejlig dag!

/Andrea, Garant kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Har haft en rigtig positiv oplevelse…

Har haft en rigtig positiv oplevelse med Garant Herning i forbindelse med bestilling og montering af gardiner. Der var enkelte fejl på selve gardinet fra fabrikken af, som er blevet skiftet uden problemer. Har oplevet meget professionel service både i forbindelse med bestilling og montering af gardinerne, som vi er rigtig tilfredse med.

August 6, 2021

Hej Maria.
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det er vi meget stolte af.

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med både bestilling og montering. Vi håber du bliver glade for gardinerne, og at vi ser dig i vores butik igen en anden gang :)

Rated 1 out of 5 stars

Intet mindre end dårlig service

Intet mindre end dårlig service i garant Herning.! Vi bestilte et gulv en mandag og blev lovet, at det ville komme onsdag i ugen efter. Vi aftaler med noget familie og alle kommer for at hjælpe, men vi får intet gulv, da det pludselig er i restordre..! Det kunne garant ikke informere om tidligere end på selve dagen, hvor vi endda selv tager kontakt for at høre, hvornår gulvet kan afhentes. Vi afbestiller gulvet, da vi skal bruge det til weekenden. Senere samme dag ringer de, at det er hos dem om torsdagen, men at én pakke er beskadiget, men "den skal I selvfølgelig ikke betale for". Derudover får vi at vide, at vi ikke kan afbestille gulvet, da det er en special bestilling. Vi vælger at hentet gulvet og da vi skal betale, vil de have det fulde beløb, da det i den beskadigede pakke "kun" drejer sig om et lille hak i 2 stykker. Jeg påpeger, at de selv havde sagt, at vi ikke skulle betale for den beskadigede pakke, hvorefter de vil spise os af med en gratis flaske gulvvask. Efter at have diskuteret med dem i 2 dage, orker jeg ikke mere, men synes virkelig servicen er den værste jeg længe har oplevet og jeg kommer nok ikke i garant og handler i fremtiden.!

July 24, 2020

Hej Mathilde
Tak for din anmeldelse. Jeg er utrolig ked af, at I står tilbage med den oplevelse. Jeg ved, at det på ingen måde er det, Garant Herning ønsker. De beklager mange gange, at gulvet er forsinket, og det er helt korrekt, som du skriver. Forsinkelsen kom herfra Garants kædekontor, og den kom desværre så sent, at vi ikke kunne meddele det tidligere. Eftersom Garant Herning gjorde opmærksom på, hvor vigtigt det var at gulvet kom frem, måtte vi ændre i nogle leveringer, så I kunne få det med en dags forsinkelse. Dertil er det også korrekt, at I bliver lovet den pakke uden beregning. Der sker dog det uheldige, at den ansat I møder i butikken, da I afhenter gulvet, ikke kender til aftalen. Derfor bliver I tilbudt en anden kompensation. Garant Herning vil gerne holde, hvad de lover, og derfor er I meget velkomne til at kigge forbi butikken, så vil I få pengene retur for den pakke. De genkender desværre ikke den diskussion over 2 dage, og derfor har de ikke kunne tilbyde løsningen tidligere. Det har på ingen måde været deres hensigt at yde en dårlig service.

Jeg håber trods det hele, at I er glade for gulvet, og får afsluttet sagen, når I har fået pengene retur.

Garant Midtjylland

Garant Midtjylland
Fin service og meget venligt personale.
Særdeles anbefalelsesværdig.
Alex Bach Pedersen

June 2, 2020

Hej Alex
Tusind tak for din flotte anbefaling af Garant Herning. God service, vejledning og venligt personale er altafgørende, når man skal ud at lave større investeringer.

Rated 1 out of 5 stars

Lørdag:Vi er i garant Herning og køber…

Lørdag:Vi er i garant Herning og køber et gulvtæppe. De har ikke så vi kan få det med. De tilbyder at levere det til os efterfølgende onsdag og spørger til, hvor de må lægge tæppet. De noterer at det må lægges i carporten hos os. Onsdag kommer der ikke et tæppe, men en sms at vores tæppe er klar? Vi kører ud til butikken fredag for at hente tæppet. Da vi spørger til hvorfor det ikke er bragt ud, får vi svaret at det har de aldrig sagt de ville. Og tæppet vi afhenter er rullet i en 4 m. lang rulle, da vi spørger til hvordan de forestiller sig at vi skal kunne have det i en bil, får vi svaret at det da ikke er deres problem :-/

October 27, 2018

Hej Karen
Tak for din anmeldelse. Jeg forstår udmærket, at du står tilbage med den oplevelse her. Jeg har vendt sagen med Garant Herning, og de beklager mange gange, hvis de har lovet at levere tæppet. Desværre må der være sket en fejl hos dem, for de kan ikke finde notatet, hvor der står, at tæppet skulle leveres på jeres adresse, og derfor modtager I en sms om, at det er klar til afhentning. Det er selvfølgelig ikke okay, hvis andet er aftalt, og det beklager de. Heldigvis kommer I selv i butikken efter tæppet. Som jeg forstår det på Garant Herning, så efterlader de jer ikke med tæppet, men hjælper med at få det i bilen, så I kan få det fragtet hjem. Hvis det er sket, som du skriver, er de utrolige kede af det, for det er bestemt ikke sådan, de ønsker at behandle deres kunder.

Garant Herning

Helt igennem fantastisk og super service. Et personal med humor og flair for købmandsskab. Har købt tæpper af to omgange og er så tilfreds med den service jeg har modtaget. Ved sidste køb var der sket en lille fejl med hensyn til prisen, så tæppet var dyrere end aftalt. Hvilket der blev taget hånd om med det samme, da jeg tog kontakt til butikken. Vil helt klar anbefale Garant Herning til andre.

June 12, 2018

Hej Sabine
Tak for dine fine ord til butikken. Det er dejligt, når vi får feedback – og endnu skønnere når det er så positivt, som din anmeldelse. God service kan være altafgørende, så jeg giver din anmeldelse videre til Garant i Herning og siger, at de skal forsætte det gode arbejde. Jeg er sikker på, at de er klar til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Flot stykke arbejde!

Vi har fået lagt nye tæpper i gang og på to værelser af Garant i Herning. Flot stykke arbejde og meget effektiv. Super service!

February 27, 2017

Hej Trine
1000 tak for den fine anmeldelse af Garant Herning. Jeg vil selvfølgelig give beskeden videre til butikken. Lækkert med både flot og effektivt arbejde.
Hilsen Lise-Lotte

Take a closer look