Stor faglig ekspertise - jeg er meget tilfreds med Garant i Hillerød. Jeg fik meget fin vejledning til nye gardiner. Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 1000 Tak, jeg vendertilbage en anden gang

Company replied
Jeg fik leveret og monteret både tæpper og gardiner. Det var en meget positiv oplevelse med god vejledning. Begge dele kom til tiden som aftalt og jeg er meget glad for resultatet. Kan kun anbefales.
Company replied
Vi var på jagt efter et specifikt gulv og fik god rådgivning i forhold til fordele/ulemper ved valget af gulvet. Herunder lånet vi et par varianter af gulvet med hjem, for at se det, hvor det skal læ... See more
Company replied
Helt fantastisk team der tager imod en i butikken. Jeg fik en top service og fik valgt nogle lækre gardiner. En super fysisk oplevelse - kan kun anbefales
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Vølundsvej 11B, 3400, Hillerød, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 97% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Fantastisk arbejde og service fra Garant Hillerød. Lige fra første besøg til udførelse den 17/9-19 af mit nye væg til væg tæppe var der aldrig
tvivl om noget. Henrik og montør har gjort et helt igennem flot arbejde i min stue. Pris og kvalitet hænger absolut sammen. Når soveværelset står får tur...ringer jeg til dem. Send venligst videre til Hillerød også!

Reply from Garant - Hillerød
Køb aldrig hos Garant (Hillerød)
For 6 år siden skulle jeg købe et nyt laminatgulv. Det skulle være et der var holdbart og være pænt i mange år. Blev rådet til at købe et (dyrt) Tarkett gulv, som jeg fik at vide ikke var til at slide op. ( der stod iøvring også på pakken, at der var 25 års garanti mod slid)
Nu har vi haft gulvet på i 6 år og brugt det som en helt almindelig familie. Gulvet er nu så slidt og ødelagt, at vi bliver nødt til at skifte det.
Har klaget til Garant (Hillerød) men de er totalt ligeglade og dækker ingenting.
Et godt råd herfra — hold jer langt væk fra Garant. De vildleder og lever ikke op til deres ansvar. Det er dem jeg har købt produktet af, men de fralægger sig et hvert ansvar og fedter det bare af på deres leverandør. Det var Garant jeg handlede med og at de vælger dårlige leverandører som Tarkett er deres problem. Jeg ville bare købe et godt produkt. DÅRLIG SERVICE

Reply from Garant - Hillerød
Efter en rigtig dårlig start er Garant Hillerød kommet godt efter det. Med god opfølgende service og et besøg af den meget kompetente Peder og hans gardinbus, er vi tilbage på sporet. Godt gået Garant.

Reply from Garant - Hillerød
Garant Hillerød: Super god service, smilende personale med humor:)
Ingen klager herfra :)

Reply from Garant - Hillerød
Vi har for 2,5 år siden købt rullegardiner til en del af husets døre og vinduer igennem Garant i Hillerød. Vi fik fantastisk betjening og vejledning, og rullegardinerne er monteret virkelig flot med milimeters nøjagtighed af Garants medarbejder. Rullegardinerne fungerer rigtig godt. Kan varmt anbefale Garant i Hillerød. Mvh. Mette Carstensen

Reply from Garant - Hillerød
Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra Garant i Hillerød.
I uge 42/43 fik vi lagt helt nyt undergulv og efterfølgende et Pergo laminat gulv. Efter tømrene er gået er der optil flere steder hvor gulvet knirker, og i sådan grad at man prøver at undgå dem.
Der er anrettet reklamation mod Garant i Hillerød, men de vælger blot at ignorere vores henvendelser, da de ikke mener at vi kan forvente et totalt kirkefrit gulv!!
Søg disse videoer på Youtube og husk lyden:
9H0jYhrzBJk
Jm3JV0tkfvg
NKXNRFOKXvw
En total mangel på kundeservice og helt igennem rigtig dårligt håndværk, Gå lagt uden om Garant i Hillrød!

Reply from Garant - Hillerød
Hvad skal I med en gulvbus når man blot bliver bedt om at komme ind i butikken i Hillerød.
Første spørgsmål hvilket gulv vil I ha. Det var da for pokker det vi skulle se i denne bus, som forøvrigt ikke har ret stor gulvprøver med.
Kedelig oplevelse.

Reply from Garant - Hillerød
Ved levering og lægning af tæppe var der kommet sten under tæppet. Blev lovet dekort ved reparation af tæppe men da det var lavet, forsvandt al snak om dekort samtidig med beskyldning om at det var os som var skyld I at der var kommet sten under tæppet. Uacceptabel behandling som jeg får svært ved at anbefale til andre.