Banner for Garant - Hjørring

Garant - Hjørring Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Frederikshavnsvej 83, 9800 Hjørring, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Garant i Hjørring og er meget tilfreds med det endelige udkomme. Indledningsvist oplevede vi en misforståelse omkring opgaven, men det er blevet lyst fint og godt (og mere til... See more

Rated 5 out of 5 stars

De havde den vare på hylden som vi eftersøgte. Gulvet blev monteret til aftalt tid .Perfekt udført Vi får en super service hos Garant i Hjørring,vi føler os velkommen i butikken. Samme oplevelse h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun rosende ord at sige om Garant Hjørring, særligt Lars. Da det hele brændte på i vores renoverings projekt en lørdag aften, kom Lars til undsætning og løste de problemer som vi stod overfor,... See more

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Hjørring

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Frederikshavnsvej 83, 9800, Hjørring, Denmark

• 98 92 02 75
Promotion box for Garant - Hjørring

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

507 reviews in the last 12 months

Write a review

Hej Frank.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Hjørring.

Det glæder os at høre, at aftalerne overholdes, så du ved hvad du kan forvente.

Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en god oplevelse.

Alt i alt en god oplevelse.
Super rådgivning og veludført arbejde.

May 12, 2025

Hej Ina.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både rådgivning og det færdige stykke arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

God service fra forespørgsel til…

God service fra forespørgsel til opmåling og til det endelige produkt var lagt. Flot håndværk og supergod rådgivning. Vi fik indtrykket af at det var dygtige fagfolk vi talte med og det holdt stik. Det er ikke sidste gang vi bruger Garant i Hjørring.

May 26, 2025

Hej Henrik.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau igennem hele processen fra henvendelse i butikken til montering.

I skal være så velkomne en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig til at komme når man ringer ,altid god service.

Hurtig til at komme når man ringer .
Alt er i orden samt en meget flot service og god betjening.Venlighed hele vejen igennem.

May 23, 2025

Hej Anni.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den venlige og og effektive service.

Alt var bare perfekt

Alt var bare perfekt, kan varmt anbefales.

May 21, 2025

Hej Ole.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt og givende møde med…

Rigtig godt og givende møde med gardinkonsulenten. Vi fik fremvist en masse gode eksempler og valgte det der passede bedst ind i rummet med sammenhængende farver. Gardinerne blev sat op efter ca. 2 uge. Det gik hurtigt og vi fik en forklaring om de forskellige gardiner der blev opsat. En rigtig god oplevelse vi varmt kan anbefale:-)

May 16, 2025

Hej Mads.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået god rådgivning i forbindelse med køb af nye gardiner.

altid en ualmindelig god service

altid en ualmindelig god service
finder altid gode løsninger

April 30, 2025

Hej Anders,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Hjørring.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god dag.

Hej Bente.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige betjening og det fine udvalg af produkter.

Rigtig god eftermiddag.

Rated 5 out of 5 stars

Første tilbud var for højt for os

Første tilbud var for højt for os , men medarbejderen vendte tilbage til os med et andet tilbud, som vi accepterede og hurtig levering og som sædvanlig meget flot opsætning.

April 4, 2025

Hej Tove,

Det glæder os, at I kunne finde en løsning, der passede til jeres behov – og hvor er det dejligt at høre, at både levering og opsætning levede op til forventningerne.

Super betjening

Super betjening, og dygtig montør

March 24, 2025

Hej Peter,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den gode betjening og ikke mindst det fine stykke arbejde, montøren har udført.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling.

Flot og godt arbejde

Flot og godt arbejde, godt venlig personale.
Fantatisk service, kommer til tiden, og har været færdig til tiden

February 20, 2025

Hej Morten.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både service, proces og det flotte stykke arbejde.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Fremragende service

Fremragende service ved opmåling, levering og montering af gardiner.

February 17, 2025

Reply from Garant - Hjørring

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service fra start til slut. Vi sætter stor pris på din feedback!

Mvh. Christian - Garant kundeservice

God betjening

God betjening
Personale flinke og imødekommende
Gode produkter

January 24, 2025

Hej Lisbeth,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Christian - Garant kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsomme og venlige.

Meget hjælpsomme og venlige og de gør mere end man regner med. Jeg vil helt sikkert ringe til Garant Hjørring en anden gang. Kunne jeg give ti stjerner ville jeg det - kan kun anbefales.

January 16, 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos Garant i Hjørring. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Christian, Garant kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for endnu en god oplevelse…

Mange tak for endnu en god oplevelse med at bestille, købe og få sat gardiner op.
Jeg har hver gang mødt venligt og serviceminded personale, så alt i alt kan jeg varmt anbefale Garant Hjørring !

January 16, 2025

Hej Finn.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med hele processen omkring dine nye gardiner - fra bestilling til montering.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Høj service

Høj service, dygtige fagpersoner og en fornuftig pris. Tidsfrister overholdt.
Kommer helt sikkert igen.

January 10, 2025

Hej Knud Erik.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både service, pris og den høje faglighed.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Professionel og god hurtig service

Professionel og god hurtig service

December 17, 2024

Hej med dig.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den professionelle og effektive service.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun give vores bedste anbefaling…

Vi kan kun give vores bedste anbefaling for det udførte arbejde som Garant Hjørring har leveret 🤩🤩🤩🤩🤩

December 11, 2024

Hej Irma.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det flotte stykke arbejde, som butikken har leveret.

Rated 5 out of 5 stars

Fine varer og professionel og venlig…

Fine varer og professionel og venlig betjening.

December 7, 2024

Hej Anni.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den professionelle og venlige betjening samt de fine varer.

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og hurtig levering

Hjælpen i gardinafdelingen af en ung dame var rigtig god.
Vejledning om hvordan jeg syr pæne gardiner i meget tyndt stof, var nyttig.
Jeg købte to løse gulvtæpper og de skaffede hurtigt nr. 3
Fin butik med god service.
Marianne

November 26, 2024

Hej Marianne.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både rådgivning og det høje serviceniveau.

Take a closer look