Company replied
Vi har købt gulve, fliser og gardiner til køkkenet hos Garant i Holbæk. Det har været en super god oplevelse. De har hjulpet med alt og holdt os godt opdateret hele vejen. Personlig service og høj kva... See more
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Njordvej 4, 4300, Holbæk, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Forleden købte jeg et løst uldtæppe hos Garant i Holbæk. Det passede fint ind i indretningen, Men så opdagede jeg, at det kostede næsten dobbelt så meget som et fuldkommen tilsvarende uldtæppe med samme dimensioner og design på nettet. Det klagede jeg høfligt over til Garant i Holbæk og forklarede,samtidig at tæppet ville jeg beholde (jeg magtede ikke at returnere og købe nyt) men jeg fik blot at vide, at hvis jeg var utilfreds ned tæppet kunne jeg bare få pengene tilbage. Det gentog han 5 gange. Det havde jeg netop sagt jeg ikke ville , men at det handlede om en forkert prissætning. Sælgeren sagde at tæppet, jeg havde købt, helt sikkert var af bedre kvalitet. Det kan man jo altid sige, hvis man sælger for dyrt! Men sælgeren tilføjede så lige pludselig til sidst, at mange kunder i lighed med mig havde fremkommet med samme klage. Ja det kan jeg jo godt forstå. Jeg vil fremover ikke handle hos Garant mere. Deres priser matcher ikke markedet. Og de virker ligeglade.

Reply from Garant - Holbæk
Telefonisk kontakt til Garant i Holbæk med forespørgsel om, hvorvidt man skal bruge special-værktøj eller ej til at lægge vinyl-clickgulv. Man mødes af en meget uengageret og fornærmet sælger, der ikke ønsker at vejlede om dette, da vi ikke har købt gulv igennem Garant. Det har vi så, dog gennem forsikringen. Personen fremtræder således hverken serviceminded eller høflig. En simpel, venlig og engageret samtale med god vejledning ville have sikret, at vi i fremtiden igen ville blive kunder i Garant Holbæk.

Reply from Garant - Holbæk
Hos Garant Holbæk bestilte vi et kelimtæppe i specialmål, der skulle produceres i Indien d. 24/7 2020. Leveringstiden ville være lang p.g.a corona. I marts fik vi at vide, at en truckfører havde ødelagt tæppet. Vi ville godt forsøge igen. Hver gang vi har henvendt os, skal personalet først til at undersøge hvad der sker med vores tæppe. Nu d. 7/1 2022 siger de at tæppet er ankommet, men ingen kan finde det!!! Vi er utilfreds med information undervejs. Denne del er skrevet i januar 2022. Derefter blev jeg kontaktet af
Garant, som ville bestille tæppet til mig igen. I dag d. 6. april har vi fået vores tæppe. Som kompensation for den lange ventetid har vi fået det uden beregning! Nu er vi tilfredse kunder og glade for at det endelig lykkedes!

Reply from Garant - Holbæk
Vi har købt gulve, fliser og gardiner til køkkenet hos Garant i Holbæk. Det har været en super god oplevelse. De har hjulpet med alt og holdt os godt opdateret hele vejen. Personlig service og høj kvalitet.

Reply from Garant - Holbæk
Har kun oplevet god og venlig betjening, det både i Grenaa som i Holbæk