Banner for Garant - Kalundborg

Garant - Kalundborg Reviews 21

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Nørre Alle 127, 4400 Kalundborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God service og kompetent personale. Hurtig levering. Godt håndværk af montør.

Rated 5 out of 5 stars

En stor tak til Garant i Kalundborg for en fantastisk god service. Altid venlige og hjælpsomme mennesker i butikken.

Company details

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Kalundborg

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Kalundborg

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4.6

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Besøg fra Garant

En særdeles god behandling

December 10, 2025

Hej Terkild.

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både et godt besøg og særdeles god behandling fra Garant i Kalundborg. Det betyder meget for os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

God service og kompetent personale

God service og kompetent personale.
Hurtig levering. Godt håndværk af montør.

November 28, 2025

Hej Kunde

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har oplevet god service, kompetent personale og hurtig levering, samt at arbejdet fra montøren levede op til forventningerne.

Dejlig betjening

Dejlig betjening

November 24, 2025

Hej Lone

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet dejlig betjening i Garant Kalundborg.

God rådgivning

Rigtig god og kompetent rådgivning i valget af gardiner .

October 31, 2025

Hej Anne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har fået god og kompetent rådgivning i forbindelse med valget af gardiner.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Myrna

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplever god og faglig betjening hos Garant Kalundborg.

Altid god service👍

October 14, 2025

Hej Birgit.

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Det betyder meget for os, at du oplever god service hos Garant – hver gang.

Rated 5 out of 5 stars

God betjening og service.

God betjening og service.
Godt udvalg.

October 3, 2025

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet god betjening, service og et flot udvalg hos Garant Kalundborg.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv service og…

Hurtig og effektiv service og arbejdsudførelse.

September 30, 2025

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig og effektiv service samt arbejdsudførelse hos Garant Kalundborg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Altid venlige og god service.

Altid venlige og god service.

September 26, 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever venlighed og god service hos Garant Kalundborg.

Hej Henrik.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at du har oplevet både venlig betjening og god faglig viden.

Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god professionel service

Rigtig god professionel service

August 26, 2025

Hej Søren.

Tusind tak for de 5-stjerner! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse hos vores dygtige team i Garant Kalundborg.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet er aldrig blevet skuffet…

God kvalitet er aldrig blevet skuffet og flinke medarbejder

July 6, 2024

Hej Lone

Mange tak for de 5 stjerner. Sikke en dejlig anmeldelse af Garant Kalundborg, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og medarbejdere!

Rigtig god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Super service, god kommunikation, dygtige håndværkere. En gennemført god oplevelse.

January 31, 2024

Hej Michael.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Kalundborg.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både service og montering.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god eftermiddag.

Lise / Garant Kundeservice

En super professionel betjening

En super professionel betjening, både på salg og opmåling af vinyl, tæpper og motoriseret rullegardiner.
Tak herfra 👍

December 21, 2023

Hej Kurt.

Hvor er det dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med den professionelle service fra det dygtige og kompetente butikspersonale.

Lise / Garant kundeservice

Super god oplevelse

Super god oplevelse , gode tilbud og fin service

May 22, 2023

Hej Niels Erik.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Kalundborg.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med den service og de tilbud, du har fået i butikken.

Du ønskes en god eftermiddag!

Lise / Garant kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Håndværk, kvalitet og service i særklasse

Garant Kalundborg har lagt sildeben i både vores hus og senere i vores nuværende lejlighed samt opsat gardiner. Kvaliteteten har været i top, men nok så vigtigt, så har service og dialog været i særklasse hele vejen. Tak til de gode folk i butikken og de dygtige gulv- og gardinfolk.

August 9, 2022

Hej Martin,

Tusind tak for den super fine anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og kompetent dialog og service i forbindelse med både gulvlægning og gardinopsætning hos vores seje team i Garant Kalundborg. Vi håber, at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

Garant kundeservice

Super Service

En stor tak til Garant i Kalundborg for en fantastisk god service.
Altid venlige og hjælpsomme mennesker i butikken.

April 22, 2022

Reply from Garant - Kalundborg

Hej Jacob, Vi er meget glade for at høre, at du har modtaget en god service og vejledning!
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Hav en rigtig god dag!

/Andrea, Garant kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Garant Kalundborg- skod gulve

Har købt et Akustik gulv arcadian soya pine igennem Garant som forhandler Timberman.
Gulvet lever langt fra op til det lovede, gulvet har trukket sig ENORMT meget siden det blev lagt, faktisk så meget at flere samlinger har løsnet sig og vi derfor har nogle grimme revner i midten af vores gulv.
Det har trukket sig nok 10mm i enderne, det syntes jeg er alt for meget, mange af enderne er nu også blevet synlige.....
Overfladerne blev også lovet til at skulle kune tåle næsten alt, det er allerede slidt og har ridser på under 1 år.

Garant og Timberman kommer med alle mulige dårlige undskyldninger om hvorfor, og hvorfor det bestemt ikke er en garantisag.....

HOLD jer langt væk fra disse gulve, nu står vi med det skod gulv i en nylavet stue + køkken og gang.
Det er sku temmelig surt.....

May 21, 2019

Hej Thomas
Jeg kan virkelig godt forstå, at det er en frustrerende situation, I står i. Jeg har vendt sagen med Garant Kalundborg, og det er desværre ikke dårlige undskyldninger, de eller Timberman kommer med. Som det fremgår af jeres skriftlige dialog, har I monteret et køkken ovenpå et flydende gulv. Dette fikserer gulvet, og dermed kan der opstå nævnte skader, når gulvet ikke kan arbejde. Når gulvet fikseres på den måde, frafalder garantien. Garant Kalundborg har tilbudt at kigge nærmere på gulvet, men I har ikke ønsket et besøg. Jeg beklager mange gange, men der er ikke mere, vi kan gøre i denne sag.
Hilsen Tidde

Rated 5 out of 5 stars

Garant i Kalundborg kan varmt…

Garant i Kalundborg kan varmt anbefales, fantastisk betjening gode tilbud , og hurtig udbringning.

January 27, 2019

Hej Steen
Tusind tak for din varme anbefaling af Garant Kalundborg. Den er hermed givet videre til dem.
Hilsen Tidde

Take a closer look