Banner for Garant - Skive

Garant - Skive Reviews 17

TrustScore 4 out of 5

3.9

Katkjærvej 1, 7800 Skive, DK

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Service helt i top. Både før, under og efter købet. Vi blev lyttet til, og vores ønsker blev opfyldt. Havde vi kunne give 10 stjerner, havde Garant i Skive og Lars fået det!

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Skive

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Skive

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3.9

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 3 out of 5 stars

Super fint arbejde af vedkommende som…

Super fint arbejde af vedkommende som udførte dette. Meeen kunne godt have brugt lidt flere detaljer angående forløbet med hensyn til hvad hvor og hvornår. Samt lidt mere JA attitude til at løse opgaven hurtigt i stedet for forklaring og undskyldning.
Men alt i alt fint håndværk.

April 30, 2026

Hej Ruth

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med det håndværk Garant Skive har leveret, det betyder meget for os, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi beklager, at du har oplevet manglende kommunikation fra butikkens side.

Vi har været i dialog med butikken omkring sagen, og vi forstår, at de har gjort, hvad de kunne for at prioritere din opgave.
Butikken var ude allerede samme dag for at foretage opmålingerne og påbegyndte herefter spartling og opretning af undergulvet kort tid efter.
Hele opgaven blev afsluttet inden for en uge efter opmålingen.

Vi tager naturligvis din feedback til os, da det er vigtigt for os løbende at sikre, at vores kommunikation er tydelig og tilstrækkelig gennem hele forløbet.

Isabella / Garant Kundeservice

Service helt i top

September 26, 2025

Hej Ida.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er en kæmpe fornøjelse at høre, at både service og resultat har levet op til jeres forventninger hele vejen. Det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Super service👍🏻

September 29, 2025

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet super service hos Garant Skive.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Super kompetent hurtige priser og…

Super kompetent hurtige priser og konkurrence dygtige priser
Lækkert produkt 👍

July 11, 2025

Hej Allan,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Skive.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris og produkt.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Enormt dygtige og søde

Jeg var ude og lede efter tæppefliser til min søns værelse. Jeg fik den bedste og imødekommende vejledning af en ung kvinde. Jeg fandt præcis hvad jeg ledte efter og fik en enormt behagelig købsoplevelse med også.

July 15, 2025

Hej Jeanette,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du fik en god og imødekommende vejledning, og at du fandt præcis det, du ledte efter til din søns værelse.

Rated 2 out of 5 stars

Når man får den dårlige gulvmontør så er man rigtig uheldig

For 4 år siden lavede de et trægulv for os, som bare virker. Ingen problemer.
Så de fik lov igen. Men denne gang fik vi den dårlige gulvmontør. Mange af de aftaler der var lavet på forhånd er nu "ikke nødvendige".
Sorte håndaftryk og spartel masse på vores hvide vægge. Undergulvet blev lagt forkert, så hele gulvet skulle laves om. Betonen er ikke blevet slebe og spartlet korrekt, så det bølger noget, når man går på det efterfølgende.
Så det er et spil i lotteriet, om det bliver godt eller skidt.

April 4, 2025

Hej Benny,

Vi har været i dialog med butikken og kan forstå, at sagen er blevet afsluttet som aftalt.

Vi anerkender, at der opstod udfordringer undervejs, men de er blevet løst, og de sorte håndaftryk samt spartelmassen på de hvide vægge er blevet fjernet.

Gulvet er blevet monteret som lovet, og vi håber, at det færdige resultat trods alt lever op til dine forventninger nu.
For at imødekomme situationen har butikken givet dig et mindre prisnedslag som anerkendelse af fejlene og for at sikre, at du er tilfreds med den samlede løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin kundeservice og alle…

Virkelig fin kundeservice og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke

June 16, 2025

Hej Erik,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Nordic lamelgardiner

Har fået Nordic lamelgardiner til 2 vinduer.
Det ene gardin går løs i den ene side, når jeg ruller for. Reparatøren siger det er fordi jeg ruller for hurtig og for hårdt for og at det ikke er gardinernes fejl, men min, selvom det aldrig sker på det gardin jeg bruger mest🤢
Desuden er jeg ked af at der er 7 cm luft mellem væg og gardin, når de er rullet fra ( reparatøren siger, at det burde jeg have tænkt på før ordre)
Reparatøren har IKKE repareret gardinet - sagde jeg måtte leve med det. Jeg køber aldrig gardiner eller andet hos Garant i Skive mere☹️

April 28, 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot – det betyder meget for os.

Jeg har været i kontakt med butikken vedrørende din sag, og har fået oplyst, at de har været ude hos dig og kunne konstatere, at gardinet var blevet løsrevet på grund af en betjeningsfejl. Heldigvis har butikken udbedret problemet – helt uden beregning – og sagen betragtes derfor som afsluttet. Hvis anvisningerne til brug og betjening følges fremover, forventer vi ikke, at problemet gentager sig.

Vi er naturligvis kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, men vi sætter stor pris på din ærlige feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Nyt tæppe i tårnet

De kom med tæppet og kort tid efter var det skåret til lagt og fastgjort, dejligt

March 20, 2025

Hej Thorkild.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Skive.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både processen og dit nye fine tæppe.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

God weekend.

Rigtig god oplevelse

Vi købte nyt stuegulv og fliser til 2 badeværelser ,hos Garant Skive og vi fik en virkelig fin og prof. og kompetent vejledning ,af Kathrine og da vi komme til at mangle 1m2 fliser , fik Kathrine det fikset og bestilt i Italien og 9 dage efter havde vi fliser, godt gået Kathrine også stor ros til resten af personalet ,hos Garant ,altid flinke og høflige ,så vi kan kun anbefale Garant Skive.
Karin og Ole
Virksund

March 4, 2025

Hej Karin og Ole.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi I har taget jer tid til at anmelde jeres positive oplevelse hos Garant i Skive.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er super godt tilfredse med det høje serviceniveau og den professionelle rådgivning.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Rated 4 out of 5 stars

Så har vi igen købt og fået lagt nyt…

Så har vi igen købt og fået lagt nyt gulvtæppe fra Garant Skive. Som altid en god oplevelse og super service. Kan anbefales på det varmeste.

December 5, 2024

Hej Arne.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Skive.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Vi takker for den varme anbefaling, som vi sætter stor pris på.

Rated 4 out of 5 stars

En ganske god oplevelse. 👍👍👍

En ganske god oplevelse.

January 9, 2024

Hej Jens.

God dag.

Hej Dongo.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Skive.

Nyt gulv

Flot arbejde

September 22, 2023

Hej Gert.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har intet at brokke os over

Vi har intet at brokke os over - Servicen var i top. Arbejdet var udført så flot. Der skete en fejl, den påpegede vi og dagen efter var fejlen rettet.

September 16, 2022

Hej Lisbet.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Skive.

Vi er glade for at høre, at fejlen blev udbedret hurtigt og håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Dårlig service

Købte et gulvtæppe ( 4×4 m. rest ) Det lå pænt rullet på et plastrør. Efterfølgende da det blev lagt på viser det sig at det har ligget et stykke tid uden plastrør hvor det er blevet klemt, så det slår en bule opad for ca. Hver 30 cm. Kontaktede butikken og sagde at det ikke duede, men fik at vide at det lige skulle ligge 8 dage. Det hjalp ikke så kontaktede butikken igen og fik at vide at 8-10 dage mere så havde det nok rettet sig. Nu er der gået en månedstid og det har stadig ikke rettet sig :-( :-( :-( Det drejer som et tæppe til sølle 1200 kr.

Til /Nanna, Garant Kundeservice. Det er korrekt at vi snakkede om at tæppet skal være i en havestue som ikke er isoleret, hvilket de har informeret om ikke er optimalt ( vi har haft 3 tæpper tidligere i samme havestue, uden problemer) Samtidig skriver du at butikken har snakket med os om proceduren for at bytte en vare hvis det er nødvendigt, men har ikke hørt mere fra jer om dette. Det er direkte forkert. Da jeg stod i butikken for anden gang og sagde at jeg ikke kunne bruge tæppet da det stadig bulede opad, var beskeden "lad det ligge i 8-10 dage mere, så har det nok rettet sig" Det var aldrig på tale at jeg kunne få byttet tæppet. :-( :-( :-(

April 20, 2022

Hej G.C.
Jeg er ked at du syntes din købsoplevelse var dårlig i vores butik i Skive.
Jeg har været i dialog med butikken. De fortæller mig at gulvet skal være i en havestue som ikke er isoleret, hvilket de har informeret om ikke er optimalt. Yderligere fortæller de at de har snakket med jer om proceduren for at bytte en vare hvis det er nødvendigt, men har ikke hørt mere fra jer om dette.
Du er meget velkommen til at kontakte butikken, så I kan finde en løsning.

Jeg håber I finder en god løsning på sagen.

/Nanna, Garant Kundeservice

Hej igen.
Jeg syntes du skal kontakte butikken igen, så I kan finde frem til en løsning. De er åbne for dialog om at finde en løsning.

Garant Skive

Man skal ikke handle i Garant i Skive. De er flinke til at starte med. Men når først de har leveret varen og du ikke er tilfreds, så bliver tonen en anden. Pris og kvalitet passer ikke sammen, det kan man hurtig se at kvaliteten ikke er så god som man troede. Deres gulvlæggere er ikke alle lige gode. De er ikke alle særlig venlig og især en der er ubehøvlet. De passer heller ikke på ens ting. Har fundet ud af siden hen, at jeg ikke er den eneste der har den opfattelse, både med kvalitet og service. Det havde været rar at vide inden. Men vi kommer i hvert fald aldrig til at handle der mere.

December 19, 2021

Reply from Garant - Skive

Hej ”BN” og tak for tilsendte anmeldelse på Trustpilot.

Vi ønsker altid at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder og er altid glade for anmeldelser både positive og negative, da vi hver gang kan lære og gøre vores service bedre.

Vi ved dog desværre ikke hvilken sag denne omhandler, hvorfor vi gerne vil høre fra dig på mail, telefon eller i butikken.
Hvis man som kunde finder sit køb hos os tilfredsstillende, men var utilfreds med vore gulvlæggere, kunne vi her have samlet op på problemet. Vi har dog ikke meget konstruktivt at arbejde med, eftersom din anmeldelse er anonym. Vi vil generelt opfordre til, at hvis man finder noget fra os utilstrækkeligt, så lad os det vide, så vi kan gøre vores til, at du som kunde går herfra, glad og tilfreds.
Vi vil meget gerne opfordre dig til at tage direkte kontakt til mig, Klavs Brich, så vi får en mulighed for at udbedre uenigheder.

Klavs Brich
(Indehaver)