Banner for Garant - Vordingborg

Garant - Vordingborg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Vognmandsmarken 55, 4760 Vordingborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik monteret en markise med en del særlige ønsker, og hele forløbet gik rigtig godt fra start til slut. Jeg fik god rådgivning undervejs, arbejdet blev udført professionelt, og de var samtidig m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt i skønneste orden! Vi havde Lars ude, han var meget behagelig og professionel. Han vejledte os, så vi nemt kunne træffe en beslutning om hvilke gardiner vi skulle have. Gardinerne var hurtigt f... See more

Rated 3 out of 5 stars

Garant Vordingborg. Langt henad vejen en OK oplevelse, med en ganske fin og venlig service samt aftaleoverholdelse. De linoleumsgulvsfliser vi fik lagt i køkkenet, havde dog ganske mange sjuskede... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået lagt et rigtig flot gulv - helt til tiden og med stor præcision. Garant Vordingborg var meget fleksible og tilpassede sig vores åbningstider, hvilket vi satte stor pris på. Hele forløbet... See more

1. Flooring Store
  2. Building Materials Market
  3. Flooring Contractor
  4. Rug Store

About Garant - Vordingborg

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Vognmandsmarken 55, 4760, Vordingborg, Denmark

• 55 37 55 00
Promotion box for Garant - Vordingborg

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 93% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

497 reviews in the last 12 months

Write a review

Garant Vordingborg - en fantastisk service

Vi skulle have lagt noget vinyl gulv på et værelse som skal bruges til arbejdsrum, og bestilte i den anledning Garant bilen til at komme.

Vi blev ringet op, om vi havde mulighed for at komme forbi butikken og kigge, da det ville gøre det lidt nemmere for dem at have nogen prøve med til os.
Vi finder dog ret hurtigt et specifikt vinyl gulv vi godt kan lide, som vi regner med at tage, med mindre de kom ud og så det og anbefalede noget andet.

Der kom så en rigtig flink mand - Lars, i bilen og viste os prøverne på gulvet.
gav os en god forklaring på at gulvet det ikke er helt plan - så vi skulle være opmærksomme på at med vinyl kunne det nok ses en smule at gulvet hælder.

Det var vi fuldt forstået med, da det som sagt skal bruges til arbejdsrelateret formål, så var det ikke noget vi går op i.

Vi får en god pris på vinylet da det er noget vi har valgt der allerede er hjemme i butikken, så med det tilbud, så spurgte vi om han kunne give os en pris på det lille værelse og repo ved siden af, med noget gulvtæppe på.

Gulvtæppet vi valgte skulle dog lige bestilles hjem i 5 meter varianten, men det tog ikke længe.
Og idag har de været og lægge både vinyl og gulvtæppe på, skudt lister på og gulvlister.

og det hele står bare snore lige ! det er så flot lavet.

Hele processen har bare været super fin og en god service, information og behandling lige fra vi har kontaktet Garant Vordingborg.

det vil da bestemt være der vi tager kontakt igen, når der engang igen skal ligges noget gulvrelateret.

June 23, 2020

Hej Malene
Wow en fantastisk oplevelse du deler med os. Tak for det. Garant Vordingborg kan virkelig også sit kram, så det undrer mig ikke, at Lars har ydet så god og kompetent service hele vejen igennem. Jeg er sikker på, at butikken står klar til at hjælpe jer igen en anden gang, hvis I har andre projekter.

Rated 5 out of 5 stars

En palet af opgaver efter er dødsbo…

En palet af opgaver efter er dødsbo blev løst særdeles godt af Lars, garant vordingborg : væg til væg tæppe fjernet, foldegardiner til flere rum, gardinholdere monteret og hjælp til valg af gulvtæppe - altid godt humør og hjælpsom.

June 12, 2020

Hej Kai
Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at vide, at du sætter pris på den service Lars fra Garant Vordingborg, har ydet. Og så sætter godt humør og hjælpsomhed da prikken over i'et.

Fremragende service.

Meget tilfreds med den service jeg fik fra Garant i Vordingborg. Da gardinerne fik pletter, der ikke kunne fjernes, fik jeg andre, som jeg er meget glad for.

October 1, 2019

Hej Karenlise
Tak for dine fine ord om butikken. Det er dejligt, når vi får feedback – og endnu skønnere når det er så positivt, som din anmeldelse. Fremragende service kan være altafgørende. Jeg ved, at Garant Vordingborg står klar til at hjælpe dig en anden gang.

Garant Vordingborg

Garant Vordingborg
Normalt deltager jeg ikke i evalueringer men her vil jeg gøre en undtagelse.
hele butikken har ydet mig en meget flot behandling ifb. nye gulvtæpper
og gardiner.
god vejledning og aftaler der bliver holdt ja 6 stjerner vil være på sin plads
men det kan egentlig siges meget enkelt-man snyder sig selv hvis man forbigår butikken som kunde.

October 3, 2017

Hej Peter Ross
Vi er super glade for din fine anmeldelse af Garant Vordingborg. Det er dejligt at du, selv om det ikke er noget du plejer at gøre, har taget dig tid til at lave en anmeldelse på os. Rigtig god dag til dig og hvis du igen får brug for tæpper, gulve eller gardiner så ved du hvor du finder os.
Hilsen Lise-Lotte

Thorsvang

Thorsvang - Danmarks Samlermuseum har i foråret 2017 fået lagt et fantastisk flot gulv i Palmehaven. Dejligt at gå og danse på, nemt at støvsuge og vaske og fremfor alt flot et se på. Kun ros til medarbejderne for deres lægning af gulvet. Vi kan varmt anbefale Garant Vordingborg.
Hilsen
Bente og Henrik
Thorsvang - Stege - Møn

August 2, 2017

Hej Bente og Henrik
Det er altid godt at høre, når vores kunder er tilfredse, så tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at det lever op til jeres forventninger.

Nye gulve fra Garant i Vordingborg

Vi har lige fået monteret gulve fra Garant i Vordingborg. Sjældent har jeg oplevet så god service lige fra starten i butikken, igennem monteringen, til den afsluttende aflevering.
Vi har renoveret vores hus og i den forbindelse har vi haft mange håndværkere forbi. Garant i Vordingborg tog virkelig ejerskab over arbejdet og koordineringen med de andre håndværkere. Det har været en utrolig stor hjælp, da hverken min kone eller jeg selv, er særlig kyndige i forhold til en byggeproces.
Da vi lavede overdragelsen, var det midt i en større indflytning, så beskeden fra Garant var: Se nu det hele igennem og kontakt os hvis I finder det mindste, så kommer vi og ordner det.
Det er god service !

June 29, 2017

Hej Martin
Det er vi super glade for at høre, takker for den fine anmeldelse og ønsker jeg alt mulig held og lykke med det nye gulv.
Hilsen Lise-Lotte

Rated 5 out of 5 stars

Garant Vordingborg yder rigtig god …

Garant Vordingborg yder rigtig god betjening og rådgivning.
Lige fra første færd i forretning, til opmåling til pålægning.
1. klasses arbejde og rigtig gode medarbejdere.
Kan varmt anbefales.

June 18, 2017

Hej Bo
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling - det sætter vi pris på. Garant i Vordingborg forstår at levere en god service hele vejen igennem, så jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Garant i Vordingborg gav god vejledning …

Garant i Vordingborg gav god vejledning i forbindelse med valg af vinyl til vores nye hus. Bestilte dem også til at lægge vinylen. Det viste sig, at der var fejl i produktet. Garant i Vordingborg tog sig hurtigt af reklamationen og omlagde gulvet med flot resultat. Vi har været meget tilfredse med servicen under hele forløbet, og vil til enhver tid anbefale Garant i Vordingborg.

June 15, 2017

Hej Ulrik
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med din handel, og har fået et flot resultat. Jeg ved, at Garant i Vordingborg står klar til at hjælpe dig igen, hvis du på et tidspunkt mangler nyt gulv, tæpper eller gardiner.

Take a closer look