1. Electronics Store
  4. Computer Desk Store
  5. Computer Store
  6. Office Supply Store

Written by the company

Fed Elektronikbutik/ gamer webshop med masser af forskelligt gamer udstyr til alle aldre! 😁 Den bedste kundeservice & sødt og hjælpsomt personale 🙂 Vi ønsker at blive gamerens bedste ven, ved at stræbe efter højest mulige serviceniveau og brugervenlighed. Gear & Gaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Men det er også det der gør at vi elsker at gå på arbejde hver dag, at være der for vores kunder og hjælpe dem igennem hele processen så de får det gamer udstyr de har brug for og som er tilpasset til dem. For os startede det med en stor interesse inden for gaming og teknologi som voksede sig større med tiden. :) vi er for nylig begyndt at sælge kontor artikler også så vi håber da at se jer på webshoppen :)

3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Er begyndt at blive nervøs for om side…

Er begyndt at blive nervøs for om side er god nok. Har bestilt nogle pc ting. Og betaling er gået igennem hos AnyDay. Men her næsten 4 dage efter, er der stadig ikke kommet en bekræftelse på ordre... Har skrevet til dem på mail og messenger, men intet svar. Så begynder at overveje om de skal anmeldes...

August 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt

Dårligt. Bestilte for 6 dage siden 2 gamerborde. Har så modtaget mails om at ordren er modtaget, så blev den sendt, pengene er trukket og så kom der en rykker for betaling, selvom betalingen var gået igennem.
Da jeg efterlyser mine borde her 6 dage efter, så kommer der en mail retur om at bordene er udsolgte.

September 9, 2022

Nemt og hurtigt

July 5, 2022

Reply from Gear&Gaming

Tak for din anmeldelse, vi virkelig glade for du har haft en god oplevels, du mere end velkommen til at kontakte os på mail el. Telefon hvis du en dag får brug for rådgivning om det rette produkt - vi håber ihvertfald at se dig hos Gear & Gaming igen, ha en fantastisk aften 😊

Super servicemind og kvalitet

Jeg købte en skærm og en stol her fra, det viste sig at stolen ikke hvar i lager hos leverandøren, men de tog kontakt med mig og erbyd mig en anden stol. Virkelig super service og super betjening. Kommer fra nu af gøre mine køb her fra.
Rekommenderar Gear&Gaming til 100%

February 10, 2022

Reply from Gear&Gaming

Det er vi meget glade for at høre vi går også rigtig meget op i vores kunder og at de får den bedst mulige hjælp 🙂
Mvh gearandgaming 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fremragende rådgivning

Jeg købte bla. en HP pc som jeg fik rådgivning til at vælge så det passede til mine behov og jeg er super tilfreds med den.

Rigtigt god kunde service og flinke til at hjælpe med råd om det rette produkt 👍

December 11, 2021

Reply from Gear&Gaming

Det er vi meget glade for 🙂
Du må have en rigtig god jul 🙂

Lige til fem stjerner!

Super kundeservice maget flinke og hjælpsomme, hurtig levering og lækker produkt kvalitet. Vil helt sikker købe der fra igen.

December 10, 2021

Reply from Gear&Gaming

Det er vi meget glade for at høre
Vi glæder os til at betjene dig endnu engang 🙂

God oplevelse

God oplevelse. Kort tid efter bestilling ringede de, at varen ikke var i den bestilte farve. Jeg valgte en anden, og den blev pakket med det samme 😃

December 6, 2021

Reply from Gear&Gaming

Hej Zara er glad for at du har haft en god oplevelse med os, vi håber at vi kan blive ved med at gøre vores kunder glade og tilfredse

Take a closer look