Har købt dynebetræk. Trods lukket lynlås under vask gik betrækket i stykker i syningerne. Jeg skrev op til flere mails til firmaet, som ikke helt fungerede. Til sidst ringede jeg til et nummer, indtal... See more
Company replied
Havde bestilt en sovemaske i bambus, fragten var hurtig, men selve æsken var i stykker og produktet havde også et lille hul. Jeg sendte en mail og billeder af fejlene, og fik straks tilsendt et nyt p... See more
Jeg købte tidligere på måned en pakke med forkert størrelse og ville gerne have den byttet til en anden størrelse og service var super høj og hurtig ekspedition. Jeg er super glad da det var en ju... See more
Jeg oplevede uheldigvis at PostNord havde gjort min pakke væk, efter at have købt på getaby.dk .. Jeg havde kontakt med Flemming, som leverede god og hurtig kundeservice. Han fik oven i købet sen... See more
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
Fik varen hurtigt og det er et rigtig godt produkt. Jeg købte 2 pudebetræk i bambus.
Hurtig levering, Gode priser, og God kvalitet.
Må sige jeg blev overrasket, da priserne på deres bambus sengetøj er noget lavere end andre hjemmesider, men ALT spillede og kvaliteten er rigtig god. Vil ikke tøve med at købe her gen
Rigtig god service. Jeg købte et sæt hovedpudebetræk og var blevet skuffet over kvaliteten. Da Getaby blev gjort opmærksom på problemet, var de rigtig søde til at sørge for, at det blev løst, og jeg blev glad og tilfreds. Produktet blev ydermere leveret meget hurtigt!
Fin kvalitet og ok hurtig levering men farven på hjemmesiden snyder lidt ifht produkt. Har købt et grå sengesæt men det har et blåligt skær kontra produkt billedet på hjemmesiden som er helt grå. Super ærgeligt!!
Fantastiske produkter til gode priser. Hurtig levering!
Bestilte et pakketilbud med tyngdedyne og et ekstra sæt sengetøj til min søn i julegave. Jeg var lidt usikker på om tilbuddet var for godt til at være sandt, men blev virkelig positivt overrasket. Jeg modtog dynen efter to dage, men det hvide sengetøj var ikke med i ordren. Tænkte først pyt, da jeg var så tilfreds med resten af ordren, men jeg tjekkede alligevel dere side og besluttede at skrive i chatten i forgårs. Havde ikke set om der var kommet svar, men i dag lå en fin pakke da jeg kom hjem fra job. Fantastisk kundeservice! I øvrigt elsker min søn Hans nye dyne og jeg må også indrømme at jeg bliver nødt til at have en. Min kæreste er også overbevist nu og det samme er min bedste veninde. Grundet den fantastiske service er der snart en ordre på vej på 3 dyner. Tak for en god oplevelse! Jeg er mere end tilfreds!
Hurtig levering og professionel service er de ord jeg vil sætte på min oplevelse med Getaby!
Jeg bestilte en tyngdedyne som kom indenfor 2 dage. Der var gode opdateringer hvad angår status på min vare igennem hele processen. Alt i alt en rigtigt positiv oplevelse og et godt produkt!
Bestilte to tyngdedyner. De blev sendt afsted dagen efter bestillingen.
Da der var problemermedleveringen af den ene, var de flinke til at følge op, og gøre hvad de kunne i deres ende.
Dynerne er gode til prisen. Det har især været svært at finde en lang tyngdedyne som er til at betale, men det var muligt hos getaby.dk
Hurtig ekspedering af ordre. Jeg fik min dyne 2 dage efter jeg bestilte den. Kvaliteten er meget fin kontra prisen!
Kan helt sikkert anbefale denne forretning.
Modtog en dyne som ikke var som beskrevet. Efter lidt skriven frem og tilbage kom vi frem til en god løsning, og jeg fik en meget fair kompensation for mit besvær! Virker som et firma der tager sit ry alvorligt, og går op i kundeservice.
Dyne og sengetøj jeg har modtaget virker også som god kvalitet i øvrigt. Vil ikke tøve med at købe herfra igen.
Super god service.
Købte 2 dyner og fik ekstra rabat.
Køber helt sikkert de næste hos dem igen.
Kan varmt anbefales.
Min mistro omkring falsk hjemmeside er gjort til skamme - jeg er yderst tilfreds med den service jeg pt har oplevet. Leveringstid er indenfor det acceptable sammenlignet med andre online handler jeg har foretaget mig. Kan af gode grunde ikke udtale mig omkring returnering af et produkt da jeg ikke har oplevet at skulle returnere noget.
Jeg har købt en massage gun. Fantastisk service og jeg fik inden jeg fik set mig om.
Jeg kan sagtens anbefale at handle hos dem.
Eneste leveringsmetode er postnord
Postnord er elendig, jeg skulle have haft min pakke Lørdag, nu er det Tirsdag og postnord kan ikke finde min pakke
Jeg har ingen anelse om hvornår eller om jeg overhovedet ser den pakke
Ærgerligt at i vælger kun at have dem hvilket resultere i at jeg sidder uden et produkt indtil videre
EDIT: Efter 2 uger har jeg endelig fået min dyne og det er tydeligt at postnord bare er ringe. Jeg giver dog stadig fem stjerner da Getaby har ydet en kanon service og med det samme sendte en ny dyne afsted til mig da det blev konkluderet at den anden var tabt
(De fandt så selvfølgelig dynen alligevel, lige pludselig)
Købte en tyngde dyne. Dynen er god, alt er i orden og kom til tiden. Tommel op.
Fik leveret en vægtdyne, som jeg skulle prøve da jeg havde hørt godt om dem fra adskillige venner.
Bestilte en til 9kg, og har nu brugt den et par måneder - og jeg må sige, at jeg synes virkelig det er en rar følelse at ligge sig under den, når man virkelig trænger til en god dyb søvn.
Købte desuden et par sæt sengetøj, som virkelig også er skønne.
Klar anbefaling herfra.
Fantastisk service. Jeg fortrød et køb af en vare og blev tilbudt en anden. Ombytning og kommunikation har været 100% i orden. Vil klart anbefale Getaby til andre.
Har lige forsøgt at købe en motionscykel. Jeg fandt den på Google, hvor den står til 2295,-, men når man går ind på deres hjemmeside, så står den til 2658,95!!
Kontaktede så firmaet og fik en forklaring, at leverandøren ikke kunne levere (der står umiddelbart at de levere i næste uge!) og derfor var prisen 2658,95 og det var der ikke noget at gøre ved!
Super dårlig forklaring og dårlig annoncering!!
Jeg vil nu holde øje med om, de retter prisen på Google.
Ikke et firma, der virker seriøs i min optik.
Fantastisk sted at handle
Jeg har nu modtaget min anden bestilling i denne måned og jeg er rigtig rigtig glad for produktet
I gør det godt 👍
Jeg vil uden tvivl handle her igen