Har lige opsat en rude for mig, og ud over at håndværket er blevet gjort professionelt, så er begge medarbejdere enormt søde, venlige og imødekommende. Jeg kan kun anbefale dem!
See what reviewers are saying
God kommunikation hele vejen rundt. Nemt at få fat i alle mand. Fin dialog omkring løsningsforslag. Opmåling x2 da målene på badeværelset viste sig, at ændre sig grundet nye møbler. Fik lavet en... See more
Jens Due, simpelthen guttermand, professionel hele vejen igennem. Behagelig dialog, meget venlig med fair pris. Tak for det hele jens. Abdi Mataee fra Søborg.
Nå, men så efter en mand til mand samtale, blev vi enige om, at Due skulle have en second chance. Vinduerne blev så endeligt isat og der medfulgte et par ekstra ydelser u/b. Så Jens Due, du få herme... See more
Information provided by various external sources
"Det er klart at skue, gennem glas fra Due" Har du fået knust en rude, eller har din butiksfacade fået ridser, så ring til Glarmester Due med det samme. Vi har døgnvagt og rykker hurtigt ud til alle skader. Du kan trygt overlade dine forsikringsskader til os Vi tilbyder akuthjælp ved forsikringsskader. Først skifter vi din rude, og dernæst hjælper vi dig med dine forsikringspapirer. Vi kontakter dit forsikringsselskab, udfylder skadeanmeldelsen, måler glasskaden op og kontakter taksator. Dette gælder, uanset om din skade skyldes uheld, hærværk eller indbrud. Erfaren glarmesterarbejde Udover udbedring af forsikringsskader udfører Glarmester Due også alsidigt glarmesterarbejde på hele Sjælland. Det har vi gjort siden 1988, og vi tilbyder: - Nye døre & vinduer - Butiksruder - Spejle - Lavenergiruder - Termoruder - Sikkerhedsglas - Solreflekterende ruder - Enkeltglas til brandsikring - Termoruder til støjreduktion Garanti og service Vores kunders tryghed og tilfredshed betyder meget for os. Vi er derfor medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, der tilbyder Danmarks bedste og mest omfattende håndværkergaranti. Derudover høster vi store roser for at møde vores kunder med et smil. Vi er høflige, og når vi er færdige med vores arbejde, pudser vi ruderne og rydder op efter os selv. Til din rådighed Måske har stormen baldret din køkkenrude, måske vil du gerne have et tilbud på støjreducerende termoruder? Uanset opgavens omfang, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.
Gl. Klausdalsbrovej 482, 2730, Herlev, Denmark
- info@Glarmesterdue.dk
- www.glarmesterdue.dk
En utrolig god behandling det er ikke…
En utrolig god behandling det er ikke sidste gang jeg vil bruge Due og jeg vil altid anbefale Due
Venlig og kompetent udførelse af…
Venlig og kompetent udførelse af nærmest alt arbejde med glas 👌
Super god service 1 klasses arbejde…
Super god service 1 klasses arbejde hurtig respons meget høflig og venlig kan kun anbefales vil helt sikkert bruge ham igen
God service til god pris
Skulle ha fikset en glasplade til et havebord.
Glarmester Due fiksede det lynhurtigt. god service og venlig betjening.
FANTASTISK service og hurtig…
FANTASTISK service og hurtig expedition. Fik skiftet vindues i mit helt nye vinduesparti hvor velux kunne levere en rude om 3 uger. Den klarede Glarmester Due på 3 dage.
Tak for super service
Kompetent service og rådgivning i…
Kompetent service og rådgivning i særklasse. Vil altid anbefale glarmester Due. Vi skal jo os huske at støtte lokalt
Hurtig og effektiv
super service kommer hurtigt god…
super service kommer hurtigt god kvalitet ikke sidste gang jeg ringer efter glarmester due
Servicen er i top!
Fantastisk service!
Hos Glarmester Due er du altid sikker på den bedste service! Ret og sagt du for kvalitet fra den højeste hylde!
Vi har alle brug for en second chance!
Vinduerne blev så endeligt isat og der medfulgte et par ekstra ydelser u/b.
Så Jens Due, du få hermed lidt oprejsning.
Kompetent og ærlig rådgivning
Vores vinduer var 15 år gamle, og jeg mente det måtte være tid at skifte glasset ud for at spare på varme-regningen. Jeg ringede til Glarmester Due, og fik en rigtig god oplevelse. Glarmesteren mente nemlig at den kondens vi havde på indersiden i de senere år, skyldes dårlig udluftning, -hvilket stemmer med at vi fik isoleret for 5 år siden (m. dampspærre i både gulv og loft). Så istedet for at sælge os en udskiftning af alt glasset - hvilket jeg ville have "købt" uden betænkningstid, -så anbefalede han at vi ventede 5-10 år. Og jeg betalte ikke engang for besøget. Så ringer du til Glarmester Due, så kan du ærlighed skue :) Det synes jeg er 5 stjerner værd !