Advokatfirman Glimstedt Reviews

1. Legal Services
  2. Employment Attorney
  3. Law Firm
  4. Lawyer

Information provided by various external sources

Välkommen till Advokatfirman Glimstedt. Vi är en av Sveriges största advokatbyråer med över 250 medarbetare på 17 kontor i Sverige och Baltikum.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Mened

Mened. Elison Wahlin, Alexander Nuija är anmälda för mened. I mitt ärende är vi TRE dödsbodelägare, men de pratar bara med 2. Inte lagligt. Dödsbo efter mamma. De debiterar oss över en halv miljon o de har inte gjort någonting. Vi har haft en mäklare som sålt lägenhet, stuga, ärendet gäller Egenmäktigt förfarande. Och, där är inte gjort någonting.
Alexander Nuija har gått sitt sista år till advokat, 2024-25, färdig sept 25. Vem har betalt för detta året?
Alexander Nuija är väldig okunnig, otrevlig, VÄLDIGT OTREVLIG.
Akta er.
Jag får ingen redovisning men de är anmälda.
Vem har betalt för hans sista år när han läste till advokat? Hur kan han få debitera som advokat när han BARA är biträdande jurist? Okunnig, o väldigt otrevlig. AKTA ER.
Och, enligt gällande lag så får de inte handha mitt ärende, jag bor i Halmstad, de sitter i Göteborg.

August 31, 2026

Ett varningens finger

Ett varningens finger! Glimstedt i Växjö följer inte god advokatsed!

Glimstedt brister i transparens och när vi ifrågasätter deras agerande uppvisar dem ett ansvarslöst agerande och tar noll ansvar. Dem delgav oss ingen information om vilka arbetsmoment som debiteras och heller ingen information om kostnadernas utveckling under uppdraget.

June 4, 2026

Sämsta upplevelsen någonsin.

Sämsta upplevelsen någonsin.

Svarar inte efter ordning, allmänt otrevliga och levererar inte. Jag skulle hellre fråga någon på gatan om legala råd än att vara med om detta igen.

March 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Advokat Åsa Hjelte Åkerblom agerade…

Advokat Åsa Hjelte Åkerblom agerade ombud åt motpart i ett vårdnadsmål. Vid påpekande om jäv förnekade Glimstedt först att de representerade mig i tidigare ärende för att sedan byta linje och medge jäv. Mycket allvarligt att föra talan mot tidigare klienter som tidigare har vänt sig till er i ett ärende som rör våldtäkt mot barn.

Viktigt att belysa att de uttrycker sig väldigt oprofessionellt. Att hävda att en motpart ”ljuger” och far med osanning till myndigheter utan att ha sett någon form av bevis är mycket beklagligt. Alla firmor som sett hur Åsa uttrycker sig skrattar och kan inte tro sina ögon. En advokat med över 20 år i branschen som uttrycker sig på ett opassande sätt är mycket beklagligt och bekymmersamt.

October 1, 2024

Vad händer

Vad händer? 4 år efter dödsbo inget är klart! Skulle inte rekommendera denna firman. Får inga svar men fakturorna är dom givmilda med,

February 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

kan varmt rekommendera dem till alla som behöver juridisk hjälp

Jag har haft nöjet att få hjälp av Advokatbyrån Glimstedt, specifikt av advokat Gustav Sandberg, vid flera olika tillfällen, både i privatlivet och genom mina bolag. Byrån har imponerat stort med sitt mycket professionella uppförande och djupa kompetens. Gustav och hans team har visat sig vara otroligt duktiga, sakliga och införstående, vilket har skapat en enorm trygghet genom hela processen.

Varje gång jag har vänt mig till Glimstedt har jag känt mig varmt välkommen och bemött med högsta respekt. Deras förmåga att lyssna och förstå mina behov har varit enastående, och jag har alltid känt mig säker på att de har mina bästa intressen i åtanke. Dessutom är deras prissättning mycket human, vilket gör att man kan känna sig trygg även ekonomiskt.

Sammanfattningsvis är Glimstedt en advokatbyrå som verkligen utmärker sig med sitt genuina engagemang, sin höga kompetens och sitt proffsiga bemötande. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver juridisk hjälp, oavsett om det gäller privata eller företagsrelaterade ärenden.

July 12, 2024

Varning!!!

Varning!!!! Är egentligen en stor varning för deras nya samarbetspartner Elison Wahlin med Niclas och Alexander i spetsen. Vi bad om hjälp med en bouppteckning som hittills tagit mer än ett år och mer än hälften av arvet. Att svara på mail tar dem minst en vecka och kostar ca 3000 kr oavsett längd på svaret anser de det som skäligt att det tar nästan 1h att skriva. (Finns på papper) vi är enade syskon och med inga större försvårande omständigheter. Detta kostar oss inte bara en enormt psykiskt påfrestande och utdragen process utan även ca 160 000 kr. Även om både tingsrätten och advokatsamfundet satt i halsen vid kontakt så kan vi inte få hjälp om vi inte stämmer dem enligt nya regler. Så undvik dessa "advokater" om du vill ha snabb, bra hjälp till skäligt pris

June 19, 2024

Slarvigt och oengagerat

Slarvigt och oengagerat. Vi blev tvungna korrekturläsa allt de skrev och påpeka flera synnerligen grova felaktigheter och sammanblandningar som de, efter nån månad, rättade.

July 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Advokatfirman Glimstedt i Norrköping

Vi har haft ett mycket gott stöd av Advokatfirman Glimstedt i Norrköping. Det är en byrå med bred kompetens och stor förmåga att arbeta dedikerat, noggrant och snabbt med de ärenden som tillges dem.

January 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Detta är en riktig usel advokatfirma

Detta är en riktig usel advokatfirma. Här passar dom på att ta riktigt bra betald för uselt eller inget arbete. Skriva färdigformulerade brev är dom bra på...för 2000kr/tim plus moms.
Undvik denna advokatfirma. Finns ingen empati eller medgörlighet.

April 1, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look