Glow Photography Reviews 6

2. Advertising Photographer
  3. Photography Service
  4. Wedding Photographer

Written by the company

De "glow" van de zon in de weidse natuur, tot de "glow" op jouw gezicht, ik laat het je graag zien! Ongedwongen, spontaan en warm. Fotograaf in omgeving Groningen en Drenthe.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Zakelijke shoot voor website van coachingspraktijk

Elianne verstaat haar vak! Het was een ontspannen en gezellige sessie. Vooraf bespraken we welke sfeer de foto’s mochten uitstralen en dat heeft ze heel goed in de foto’s weten te vangen! Met oog voor detail. Ik ben erg blij met de plaatjes en heb er al vele complimenten over ontvangen. Aanrader dus!

August 27, 2024

Reply from Glow Photography

Wat fijn om dat te horen! Dankjewel!
Ik vond het leuk om te doen.
Liefs, Elianne

Rated 5 out of 5 stars

Zwangerschap, newborn en familie fotoshoot

Wij hebben 3 shoot bij Elianne mogen doen, zwangerschap, newborn en een familieshoot. Het is fijn om herinneren vast te leggen met een fotograaf die je begrijpt. Elianne is professioneel en heeft leuke ideeën! Ook met kinderen is ze erg goed, laat ze in hun waarde en betrekt ze op een laag drempelige manier. Ook in het versturen van de foto's is ze erg snel! 🩷

August 24, 2024

Heel erg bedankt!
Wat een lieve woorden🤎
Liefs, Elianne

Rated 5 out of 5 stars

Glow - ook zakelijk een topervaring

Ook voor de zakelijke fotografie moet je bij Glow zijn! Voor ons bedrijf is Elianne een hele dag op pad geweest om foto's te maken bij onze klanten. En wat is het prachtig geworden! Voor ons was het heel belangrijk om af te spreken in juni, omdat de meeste tuinen dan op z'n mooist zijn. Dit was bij Glow geen enkel probleem. Elianne is heel flexibel en wilde na een warme dag ook nog ons personeel op de foto zetten. Top! Wij reserveren alvast een plekje in juni 2024....

Hoveniersbedrijf de Korenbloem

June 9, 2023

Reply from Glow Photography

Wat fijn om te horen! Ik vond het erg leuk om met jullie samen te werken! Ik zal een notitie in de agenda zetten😉

Hele mooie foto’s!

De afspraak was snel gemaakt, ze hanteert een goede prijs. We hebben een familie shoot gehad, prachtig in de natuur. Het zijn mooie heldere foto’s geworden. Spontaan en ongedwongen. De fotobestanden waren snel in te zien en de gekozen bestanden hadden we daarna binnen een dag per mail binnen. Helemaal tevreden en zeer aan te bevelen.

May 20, 2023

Bedankt voor je review!

Super!

Erg lieve fotograve, met oog voor detail. Mooie prachtige foto's! Zowel een loveshoot als en familieshoot gedaan. Vele foto's zijn spontaan gemaakt, zonder een bepaalde positie te nemen. Lekker buiten de natuur in, i.p.v. simpel voor een doek staan poseren. De prachtige foto's worden keurig en snel via de e-mail opgestuurd. Al met al, TOP!

September 17, 2021

Reply from Glow Photography

Heel erg fijn om te horen Marije!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look