Heel onvakkundig
Heel onvakkundig. Ongevraagd bestanden bewerken waardoor er duizenden producten geleverd zijn die niet goed zijn. Zonde. Maar een oplossing is er niet.
Bij De PennenBoer zijn we gespecialiseerd in het leveren van bedrukte relatiegeschenken tegen de beste prijzen. Of je nu op zoek bent naar promotieartikelen voor beurzen, relatiegeschenken of een zakelijke giveaway, wij bieden een ruim assortiment aan relatiegeschenken die volledig naar wens bedrukt kunnen worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in relatiegeschenken weten we precies hoe we kwaliteit en service moeten combineren. Dankzij onze efficiënte werkwijze en scherpe inkoop kunnen wij de laagste prijzen garanderen zonder in te leveren op kwaliteit.
Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer vlotte communicatie.
Snelle offerte.
Snelle en correcte levering.

Vlotte communicatie
Snelle service
Degelijke kwaliteit

Reply from De PennenBoer
Mooie brillen helemaal volgens verwachting. Ook snel geleverd. Bedankt.

Reply from De PennenBoer
Precies gedaan wat er gevraagd werd en laten merken dat er zorg aan werd besteed.

Reply from De PennenBoer
Er moest last minute een verandering worden gemaakt, wat eigenlijk niet meer doorgevoerd kon worden. Ik werd super snel geholpen en veel contact gehad over de mail om het op te lossen, ze hebben met pijn en moeite nog mijn veranderingen door kunnen voeren om mijn wensen te realiseren. Super fijn! Product ook perfect aangekomen, zeker tevreden.

Reply from De PennenBoer
Goede hulp en service bij de onze (herhaal) bestelling. Snelle levering met goed en mooi eindresultaat.

Reply from De PennenBoer
Het contact en communicatie vind ik belangrijk en dat was goed tot aan de levering toe. En ben zeker tevreden over de geleverde pennen

Reply from De PennenBoer
Wederom pennen en katoenen tasjes besteld. De opdruk was goed gedrukt. Pennen schrijven heerlijk! Goede communicatie en afspraken zijn nagekomen.

Reply from De PennenBoer
Onderzetters besteld en betaald, duidelijk aangegeven dat ik ze een week later echt nodig had. Na een aantal dagen toch maar eens gemaild waarna ik antwoord kreeg. Het is toch niet haalbaar, sorry voor de overlast. Nu is het te laat om nog ergens Onderzetters te bestellen. Inmiddels wel de creditfactuur ontvangen, nog even wachten totdat het netjes staat bijgeschreven.

Reply from De PennenBoer
Chaotisch bedrijf. Meerdere personen reageren onafhankelijk van elkaar op mails en weten van elkaar niet wat ze afspreken en toezeggen.
Bezorgdatum van bestelde product bleek na 5 dagen over en weer gebel en gemail ineens niet meer haalbaar. Dit terwijl dit wel was toegezegd.
Hierdoor als organisator behoorlijk in de problemen geraakt.
Nee, voor mij geen pennenboer meer!

Besteld: 50 strandballen met opdruk
Ontvangen: 50 strandballen met stickers erop
Contact over bestelling en drukvoorbeeld liep vlot. Na betaling bleek de gewenste bal niet meer op voorraad, geboden alternatief was óf kleinere bal voor hetzelfde geld, óf andere kleuren. We hebben gekozen voor andere kleuren. Snelle levering, maar ballen bleken bestickerd ipv bedrukt. (Kwaliteit van de ballen overigens ook teleurstellend.) Toen we een klacht indiende over de 'bedrukking', werd herhaaldelijk verwezen naar ons akkoord op het drukvoorbeeld (nergens in de communicatie of drukvoorbeeld is ooit het woord 'stickers' genoemd, altijd 'bedrukking') en bleef tot slot reactie uit.

Ik heb 50 petjes besteld. Mijn ervaring:
Hetgeen is geleverd (een dagje later dan uitdrukkelijk afgesproken, maar vooruit) ziet er duidelijk anders uit dan het drukvoorbeeld dat ze hebben gestuurd.
Vooraf was het contact per mail steeds snel en vriendelijk, maar toen ik over bovenstaande klaagde kreeg ik geen reactie. Na aandringen een 'Oh sorry niet gezien, ik kom er deze week op terug', en daarna niks meer. Ook niet na nogmaals mailen. We zijn inmiddels 2 maanden verder. Niet een manier om met (ex)klanten om te gaan.

Reply from De PennenBoer
Learn more about other kinds of reviews.