Company details

3. Digital Printer
  4. Digital Printing Service
  5. Promotional Item Store

Written by the company

Bij De PennenBoer zijn we gespecialiseerd in het leveren van bedrukte relatiegeschenken tegen de beste prijzen. Of je nu op zoek bent naar promotieartikelen voor beurzen, relatiegeschenken of een zakelijke giveaway, wij bieden een ruim assortiment aan relatiegeschenken die volledig naar wens bedrukt kunnen worden. Met meer dan 25 jaar ervaring in relatiegeschenken weten we precies hoe we kwaliteit en service moeten combineren. Dankzij onze efficiënte werkwijze en scherpe inkoop kunnen wij de laagste prijzen garanderen zonder in te leveren op kwaliteit.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Heel onvakkundig

Heel onvakkundig. Ongevraagd bestanden bewerken waardoor er duizenden producten geleverd zijn die niet goed zijn. Zonde. Maar een oplossing is er niet.

May 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Positief eerste contact, bestelling en levering.

Zeer vlotte communicatie.
Snelle offerte.
Snelle en correcte levering.

March 11, 2025

Hoi Sandra!

Wat goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen :-)! Graag tot een volgende keer.

Team De PennnenBoer

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie
Snelle service
Degelijke kwaliteit

March 11, 2025

Hey Hanne,

Wat een mooie review! Goed om te zien dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Graag tot een volgende keer en groetjes,

Snel verzonden

Snel verzonden, goede kwaliteit en prijs

Hey Roland,

Dank voor je vriendelijke woorden. Altijd goed om te lezen dat wij je goed van dienst zijn geweest m.b.t. je bestelling bij ons!

Efficiënte en vlotte communicatie

Hoi Hannelore,

Wat fijn om te lezen dat we je efficiënt en vlot hebben weten te helpen. Dank voor je review en hopelijk tot een volgende keer :-)!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie brillen helemaal volgens…

Mooie brillen helemaal volgens verwachting. Ook snel geleverd. Bedankt.

March 7, 2025

Hey Rutger,

Dank voor het achterlaten van deze fijne review. Hopelijk tot een volgende keer!

Fijn resultaat

Fijn resultaat, snelle levering.

Hey Bram,

Dank voor de mooie review en hopelijk mogen wij je nog eens van dienst zijn :-)!

Vriendelijke groet,

Rated 4 out of 5 stars

Precies gedaan wat er gevraagd werd en…

Precies gedaan wat er gevraagd werd en laten merken dat er zorg aan werd besteed.

February 28, 2025

Goedemorgen Erik,

Dank voor de mooie review! Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Last minute verandering

Er moest last minute een verandering worden gemaakt, wat eigenlijk niet meer doorgevoerd kon worden. Ik werd super snel geholpen en veel contact gehad over de mail om het op te lossen, ze hebben met pijn en moeite nog mijn veranderingen door kunnen voeren om mijn wensen te realiseren. Super fijn! Product ook perfect aangekomen, zeker tevreden.

March 3, 2025

Goedemiddag,

Dank voor de fijne review! Wij zijn super blij met het feit dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met je bestelling.

Hopelijk spreken we elkaar nog eens weer en groetjes,

Rated 4 out of 5 stars

Goede hulp en service bij de onze…

Goede hulp en service bij de onze (herhaal) bestelling. Snelle levering met goed en mooi eindresultaat.

March 3, 2025

Goedemiddag,

Dank voor de mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Het contact en communicatie vind ik…

Het contact en communicatie vind ik belangrijk en dat was goed tot aan de levering toe. En ben zeker tevreden over de geleverde pennen

February 28, 2025

Hoi Farah!

Dank voor de mooie review! Altijd fijn om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen.

Prima

Snelle reactie; goed meedenken en een snelle verzending.

February 24, 2025

Reply from De PennenBoer

Dank voor je mooie review, Hans!

Tevreden!

Wederom pennen en katoenen tasjes besteld. De opdruk was goed gedrukt. Pennen schrijven heerlijk! Goede communicatie en afspraken zijn nagekomen.

February 14, 2025

Reply from De PennenBoer

Dank voor je fijne review!

Onderzetters besteld en betaald

Onderzetters besteld en betaald, duidelijk aangegeven dat ik ze een week later echt nodig had. Na een aantal dagen toch maar eens gemaild waarna ik antwoord kreeg. Het is toch niet haalbaar, sorry voor de overlast. Nu is het te laat om nog ergens Onderzetters te bestellen. Inmiddels wel de creditfactuur ontvangen, nog even wachten totdat het netjes staat bijgeschreven.

December 16, 2024

Beste Henk,

Allereerst: bedankt nog voor uw feedback.
We vinden het jammer om te lezen dat jouw ervaring met De PennenBoer destijds niet naar wens was.

Inmiddels hebben wij niet stilgezeten en zijn we intern druk bezig geweest met het verbeteren van onze processen, zodat situaties zoals die uit het verleden zich niet meer voordoen.

We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en zouden het fijn vinden als je ons een nieuwe kans geeft wanneer u weer opzoek gaat naar promo-artikelen.
Kijk ook eens op: https://g.page/r/Cc8COZ14MMBOEAE/review

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op – we helpen je graag verder!

Chaotisch bedrijf

Chaotisch bedrijf. Meerdere personen reageren onafhankelijk van elkaar op mails en weten van elkaar niet wat ze afspreken en toezeggen.
Bezorgdatum van bestelde product bleek na 5 dagen over en weer gebel en gemail ineens niet meer haalbaar. Dit terwijl dit wel was toegezegd.
Hierdoor als organisator behoorlijk in de problemen geraakt.

Nee, voor mij geen pennenboer meer!

November 14, 2023

Beste Kees,

Bedrukte ballen bleken bestickerd

Besteld: 50 strandballen met opdruk
Ontvangen: 50 strandballen met stickers erop

Contact over bestelling en drukvoorbeeld liep vlot. Na betaling bleek de gewenste bal niet meer op voorraad, geboden alternatief was óf kleinere bal voor hetzelfde geld, óf andere kleuren. We hebben gekozen voor andere kleuren. Snelle levering, maar ballen bleken bestickerd ipv bedrukt. (Kwaliteit van de ballen overigens ook teleurstellend.) Toen we een klacht indiende over de 'bedrukking', werd herhaaldelijk verwezen naar ons akkoord op het drukvoorbeeld (nergens in de communicatie of drukvoorbeeld is ooit het woord 'stickers' genoemd, altijd 'bedrukking') en bleef tot slot reactie uit.

July 6, 2023

Beste Martje,

Rated 2 out of 5 stars

Anders dan drukvoorbeeld; doodgezwegen door klantenservice

Ik heb 50 petjes besteld. Mijn ervaring:

Hetgeen is geleverd (een dagje later dan uitdrukkelijk afgesproken, maar vooruit) ziet er duidelijk anders uit dan het drukvoorbeeld dat ze hebben gestuurd.

Vooraf was het contact per mail steeds snel en vriendelijk, maar toen ik over bovenstaande klaagde kreeg ik geen reactie. Na aandringen een 'Oh sorry niet gezien, ik kom er deze week op terug', en daarna niks meer. Ook niet na nogmaals mailen. We zijn inmiddels 2 maanden verder. Niet een manier om met (ex)klanten om te gaan.

May 2, 2023

Beste Frank,

Allereerst: bedankt nog voor uw feedback.
We vinden het jammer om te lezen dat jouw ervaring met De PennenBoer destijds niet helemaal naar wens was.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look