Goeiemode Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Comppre un pantalon por 38€ mas costos de envio en Netherland. Pensé que la ropa sería de calidad por la direccion holandesa,...Pero la calidad es mala ,nivel Shein y viene desde China .Devolver no va... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bont jasje besteld. Duurde lang voordat binnen kwam. Slechte kwaliteit, kleur kwam niet overeen. Was gewoon een vodje. Gemaild mey foto's. Retouren zou tussen de 20 en 30 euro kosten. Enige wat ze kon... See more

Rated 1 out of 5 stars

Goeiemode levert B-keuze producten!! Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd. Zeer lange levertijd (> 1 maand). Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verz... See more

Rated 1 out of 5 stars

Geen eigen gemaakte kleding! Kleding komt uit China en komt totaal niet overeen met de afbeelding. Goedkope pruttel die helemaal verkreukelt zijn geleverd. Retourneren kostte mij 34,50 Nu nog wach... See more

Company details

1. Fashion Accessories Store

Information provided by various external sources

Goeiemode biedt elke dag aanbiedingen van A-merken, zoals Denham Jeans, Dockers, Kuyichi en Ralph Lauren, tegen hoge kortingen. Elke dag om 9:00 ’s ochtends staan er twee nieuwe topdeals klaar, één voor mannen en één voor vrouwen.

Contact info

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Super tevreden

Al een aantal keren wat via Goeiemode besteld en altijd zeer correcte levering.
Enige probleem wat ik ervaren heb was Afterpay maar dat is nu al veranderd!!
TOP Doorgaan zo!!

February 27, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Eerst diep triest. Later gekomen tot een goede oplossing.

Schoenen gekocht. Na 2 maanden de hele voorkant van beide schoenen los. Dit gemeld. Goeiemode zegt schoenen niet in te kunnen nemen.
Een tegoedbon gekregen van 10 euro met een geldigheidsduur van 1 maand. Aangezien er niet elke dag aanbiedingen komen waar je iets mee kunt, zie ik dit als een waardeloze oplossing. Nooit meer Goedemode.nl voor mij!

Nicole Smith heeft gereageerd op mijn klacht en heeft een passende oplossing gegeven voor bovenstaand probleem waar alle partijen mee kunnen leven. Hierom mijn beoordeling bijgewerkt en 4 sterren gegeven.
Jammer dat het niet gelijk kon worden opgelost.

February 24, 2015
Goeiemode logo

Reply from Goeiemode

Beste Barry,
Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent met de geboden oplossing. Helaas zijn wij gebonden aan de garantievoorwaarden van onze leveranciers. Het is voor ons erg belangrijk dat de klant tevreden is. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken naar een passend alternatief. Onze oprechte excuses voor alle ongemakken.

Superdeals!

Dagelijks leuke aanbiedingen van topmerken. Het moet natuurlijk wel passen en we moeten daarom wel eens wat retour sturen, maar netto houden we er superdeals aan over!

January 17, 2015

Groet Anouk vd V

Goede service, leuke producten! Helaas niet altijd even snelle levering maar wel heel fijn dat ik na een reeks van aankopen als cadeauvoucher geen verzendkosten meer hoef te betalen :)

December 19, 2014

Goeiemode waardeloos bedrijf!

Goeiemode levert B-keuze producten!!
Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd.
Zeer lange levertijd (> 1 maand).
Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verzending ivm met productiefouten wordt niet vergoed!
Lang wachten op terugstorten geld (> 1 maand).

Blijf ver weg van dit malafide bedrijf!!!

December 18, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Leuke merken voor leuke prijzen!

Vaak duurt het wat langer voordat je je bestelling in huis hebt. (Maar hier wordt ook duidelijk over gecommuniceerd) Had mijn pakketje al de volgende dag in huis! Helemaal blij mee! Elke dag zijn er weer leuke nieuwe aanbiedingen.

November 2, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Mooi merk voor een scherpe prijs

Ik heb laatst spullen van Time Out en Cars besteld, was binnen 8 dagen in huis. Alles voor een scherpe prijs! Ideaal!
Je moet wat langer wachten dan op een normale webshop maar daar is de prijs ook naar.

October 10, 2014
Rated 1 out of 5 stars

3 Artikelen gekocht, allen slechte kwaliteit!

Levering verliep goed, maar de artikelen waren zó slecht van kwaliteit.
Schoentjes zagen er op de foto zo mooi uit, het zou leer zijn.
In het echt lijken de schoenen meer van stof dan van leer te zijn.
En een poloshirt blijkt aan de achterkant ineens te zijn voorzien van een enorm logo 'Norway'
Daar ga je toch niet mee lopen als je dat niet besteld hebt?

October 8, 2014

Uitstekende service

Via Goeiemode een jasje besteld, helaas heb ik de verkeerde maat besteld. Aan de telefoon vertelde ze dat ik de juistje maat opgestuurd zou krijgen wanneer ik het verkeerde jasje zou retourneren. Heb nu het jasje in de juiste maat binnen en ben er helemaal blij mee.

October 7, 2014

Mooie spullen, super levering

Bekijk altijd de aanbiedingen. Mooie korting. En doordat ik jarig was vorige week kon ik met korting een Happy Rainy Days jas. 2 dagen later al bezorgd. Helemaal blij. Keurige levering. ik heb nog nooit iets geretourneerd. Dus daar kan ik niets over zeggen.

October 4, 2014

Snel en leuk assortiment

Ik heb 2x wat bestelt in redelijk korte tijd. De leveringen gingen prima en snel.

Een klein minpuntje is dat ik schoenen kocht maat 43 en deze veel te klein waren. Ik heb al jaren maat 43 en nog nooit een andere maat gehad. Wellicht handig aan te geven op de site dat de schoenen klein vallen.

June 4, 2014

The Trustpilot Experience