goglowmama Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een PP behandeling cadeau gehad en ik moet zeggen dat dit misschien wel het mooiste cadeau is dat een mama kan krijgen. Pleuni heeft liefde voor haar vak en dat voel je. Je voelt je als moeder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen dinsdag heb ik zo’n liefdevolle pp-behandeling gehad wat bestond uit ontspanningsmassage en moxa therapie. Wat ik heb ontzettend genoten! Het voelde zo rustgevend en een hele wellness belevi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zo’n fijne ervaring gehad met Pleuni. Vanaf moment één relaxte klik en ook de behandeling was super. Ik had door een keizersnede en verhuizing pas na 10 maanden postpartum de massage en moxi, maar bes... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Pleuni leren kennen bij de 'nacontrole' sessie van Zuxx. Meteen enthousiast, wat goed dat we dit nu ook in Purmerend hebben!! Oog voor mama tijdens en na de zwangerschap is zo belangrijk. Daarna conta... See more

Company replied

Company details

1. Massage Therapist
  2. Mental Health Service

Written by the company

Het is jouw tijd mama! #gomama | Bij goglowmama boek je liefdevolle selfcare behandelingen voor in je kraamtijd bij jou aan huis, in regio Noord-Holland met focus op Purmerend & Amsterdam. Het is enorm belangrijk om stil te staan in de overgang van vrouw na moeder, alle aandacht gaat tenslotte naar de baby, maar jij mama, hebt net een mega prestatie neergezet. De rust, de kracht en het vertrouwen die mijn behandelingen naar boven halen zijn er voor alle mama's die beseffen dat dit het minimale is wat zij verdienen. Ik biedt acupressuur fullbody massages, Moxa therapie, Bengkung Bellybinding & de Yoni steam aan. Ook wanneer je je kindje fysiek niet meer bij je hebt.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Mommy’s: doe jezelf dit cadeau!

Ik heb een heerlijke massage gekregen van Pleuni, van goglowmama. Pleuni straalt liefde, warmte en rust uit en dit voel je dan ook terug in de manier van masseren. Ik voelde mijn lichaam in zo een lekkere ontspanning komen en als moeder van een peuter is dat zeldzaam! Ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling en raad iedereen mommy aan dit zichzelf na de geboorte cadeau te doen ❤️.

April 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een heerlijke full body massage

Een heerlijke full body massage van Pleuni gehad. Ze weet precies wat ze doet en ze is heel prettig in haar energie. Tevens de Moxa geprobeerd, een echte aanrader voor een lekker warm en ontspannen gevoel. Ik raad Pleuni zeker aan.

April 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Complete body massage van top tot teen

Heerlijke massage ontvangen van Pleuni. Ze nam alle tijd en het was een liefdevolle ervaring. Helemaal ontspannen daarna mijn bedje ingedoken. Nog rozig van de heerlijke olie die mijn huid nog eens extra heeft gehydrateerd. Dank je wel lieve Pleuni. Voor herhaling vatbaar.

April 8, 2024

Super fijne behandeling

Super fijne behandeling. Pleuni was heel enthousiast en legde alles goed uit. De massage was heerlijk, precies waar ik aan toe was. Bedankt Pleuni!

April 3, 2024

The Trustpilot Experience