Absolut den bedste frisør jeg har været hos! Jeg blev for første gang budt velkommen med smil og varme, - ja man føler sig faktisk nærmest hjemme fra man sætter sig i stolen. Uhøjtidelig stemning, med... See more
Frisør Goldlock Aps.
See what reviewers are saying
Påsat extensions efter flettemedtoden af ejer.... Efter 3 dage var nederste flet/bane gået op, og efter 6 dage gik den øverste op. ( Der blev kun flettet de 2 !!!) Dette skulle kunne holde i c... See more
Som offentlig person, er jeg tit i blade, magasiner og på de social medier. Udadtil vælger jeg at stå skarp i både hud, negle og hår, speciel exentions metoden - flette metoden, den fungere max for m... See more
Jeg vil ikke anbefale Goldlock. Butikken stinker er cigaretrøg og man bliver bedt om at tage plads i en stol fyldt med hår fra tidligere kunder. Den fremstår tilmed også snavset. Jeg fik sat exten... See more
People also looked at
Goldlock er et super professionelt sted …
Goldlock er et super professionelt sted med imødekommende og professionelt personale. Har kommet her i ca 10 år og er ALDRIG blevet skuffet.
Det er vigtigt for mig at jeg som kunde er i centrum når jeg skal havde lavet hår og bliver hørt omkring de ønsker jeg har, hvilket de imødekommer. Derudover er det også en forudsætning at jeg føler mig i trykke hænder, har igennem årene prøvet mange frisører og ender altid med at blive skuffet, dog ikke her.
Hos Goldlock er jeg igennem årene blevet guidet til den rigtige hårpleje hvilket har resulteret i at jeg den dag i dag ikke behøver ekstensions længere og dette har været uden at de har prøvet at sælge mig yderligere produkter. De går ikke op i produktsalg men i glade kunder der får den rigtige service til billige penge.
Jeg kunne blive ved med at komme med positive oplevelser men syntes at man selv burde prøve at komme ned at få lavet hår hos dem så vil i forstå hvad jeg omtaler i dette opslag.
Hår er ikke bare hår det er en stor del af en person og deres udstråling så sørg for at vælge den rigtige frisør og Goldlock er en af de bedste.
Mvh Mia
Frisør Goldlock. Fremragende resultater, god service og venligt personale :D
Super søde, snaksalige og meget profesionelle, man føler sig altid velkommen og bliver mødt med charme, god kemi og smil :). Jeg har kommet der i snit en gang om måneden i de sidste otte måneder og det er med god grund. Jeg har fået flot resultat hver gang, også ved igen-opsætning af fletninger. De holder længe, så man godt kan vente 2 måneder inden fletningerne skal sættes op igen. De er dygtige til at sætte extentions og totter op og klippe til, så det giver et naturligt fald med ens eget hår, og er meget nøjagtige med at ramme farverne man ønsker. Jeg har naturligt sort/mørkt hår, men deres afblegning har aldrig givet et rødligt-orange skær og er mild for hovedbunden, den hverken klør eller brænder. Man får ærlig og grundig vejledning i hvordan man plejer sine extensions og hår, og hvis man følger deres vejledning, så holder ens extentions sig pænt omtrent et års tid. Service kan der heller ikke klages over, hvis der er noget man gerne ville havde ændret f.eks. striber som skal opfriskes, eller hvis en tot ved et uheld blev børstet af, så ringer man bare til dem og kommer. Prisen er også overkommelig, det koster ca mellem 2000-2600 kr, selfølgelig alt efter hvor meget hår man vil have. Så.. Venligt personale med god service, rimelig prisleje, grundig vejledning, gode produkter og flotte resultater. 5/5 stjerner :D <3
Fremragende dygtige og søde frisører
Da jeg flyttede til København havde jeg afprøvet flere forskellige frisører. Men ingen var så dygtige eller søde og venlige som hos Goldlock.
De tilbyder altid noget varmt at drikke, hvilket især er dejligt i vinterperioden (som er næsten hele året i DK) .
Plus de er rigtig godt placeret, i centrum tæt ved Israels plads ved Nørreport og har rimelige priser, også for studerende.
Kan varmt anbefales :)
Kan varmt anbefales :)
Det er en lille hyggelig frisør med den bedste service og de sødeste medarbejder. Du får altid en varm velkomst og flotte resultater som ikke koster det vide ud af øjenene :)
Elsker den behandling jeg får her
Elsker den behandling jeg får her. De sødeste
2 piger. Jeg føler mig som en ny kvinde når jeg går herfra
Kommer helt sikkert igen!😁
Kundeservice er i top! De er så imødekommende,de er så dygtige! Selvom jeg kommer hele vejen fra Bornholm, er det turen værd, og kommer helt sikkert igen!😁
Fantastisk frisør der har hele pakken!
Jeg har i lang tid ledt efter en matchende frisør som både er dygtig, ærlig, sød, og sjov. Jeg tænkte at det var mission impossible efter at have prøvet mange forskellige, men så blev jeg anbefalet at prøve goldlocks og endelig fandt jeg hvad jeg har ledt efter. Lotte og Bella er de skønneste to damer man kan forestille sig og jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling!
Jeg er meget meget tilfreds
Jeg er meget meget tilfreds, og rigtig glad for dem, de har super lækker extension i alle slags farver og ægte hår, jeg har kommet her i snart 10 år, og bliver ved med at komme til Goldluck ☺️
Jeg har kommet hos frisør Goldlock de …
Jeg har kommet hos frisør Goldlock de sidste 4 år og fået lavet extension og er altid gået fra salonen med et smil på læberne. Personalet er dygtige og fantastiske til at få en til at føle sig velkommen. Jeg kan varmt anbefale frisør goldlock.
Super flotte ægte extensions
Så er håret flot og nyt igen. Dejligt effektivt. Søde folk og nyt naturligt hår. Kommer klart igen igen.
Yderst professionel frisør salon!
Jeg er efterhånden kommet hos frisør Goldlock i flere år nu og jeg har ALDRIG forladt stedet utilfreds! Med det samme man træder ind i den hyggelige salon, bliver man mødt med et smil og tilbud om evt. Drikkelse! Dette er blot nogle få af de flere elementer, der gør at man straks finder sig super tilpas og velkommen i salonen. Lotte og Bella er ydermere super professionelle og har virkelig styr på deres håndværk! Jeg er super taknemmelig for, at jeg i tidernes morgen fik en anbefaling af frisør Goldlock. Det har med garanti sparret mig for MANGE dårlige hårdage.! Så spred budskabet folkens!
Bedste sted at få lavet hår
Bedste sted at få lavet hår! Hyggelig stemning og til den bedste pris. Altid en fornøjelse.
Fantastisk frisør!!
Fantastisk frisør!!! Jeg er bare så glad hver gang jeg kommer derfra og har kun gode oplevelser. Kan stærkt anbefales til alle!!
Fantastisk sted!
Fantastisk sted!
Er kommet her igennem 10 år, har både været gennem extensions (hot pot og flet), klip og farve og jeg har altid gået derfra i lidt bedre humør end da jeg kom :)
Det er fantastisk stemning og både Lotte og Bella tager imod en med åbne arme og gør at man absolut ikke har lyst til at gå til en anden frisør.
Jeg kommer gladeligt igen de næste 10 år!
Fantastisk!
Totalt skønne mennesker derinde!
Jeg går aldrig derfra utilfreds! Køre med glæde helt fra ishøj til København for at få ordnet hår hos dem 💕
Her kan de deres kram
Sikke en omgang - en time og afsted med det flotteste garn ogen god oplevelse rigere - alle pengene værd (og det er endda billigt) :-) Takker herfra
Superdyktige og søde!
De professionelle og talenfulde kvinder der arbejder på Goldlock er ikke bare gode til sit arbejde,men også venlige og søde.
Jeg har svært at se hvordan man skulle kunne blive skuffet efter et besøg her!
Fantastisk frisør!!
Frisør Guldlock - Er så imødekommende og altid rare at være i selskab med. Man føler sig godt tilpas når man sidder i frisør-stolen. Hver gang at jeg har gået herfra, har jeg været super glad for resultatet med mit hår!! De kan anbefales :-)
Fantastisk frisørsalon
Jeg er kommet hos Lotte igennem fem år, og jeg går altid fra salonen glad og tilfreds. Servicen og kvaliteten er i top, og man bliver med garanti mødt med et smil. Jeg kan ikke andet end at anbefale dem.