Waardeloze klantenservice en maatvoering van de artikelen
Maat van de geleverde artikelen komen niet overeen met de maatvoering in de bestelling. GoodtimeSPG weigert mee te werken aan een volledige terugbetaling en wil de retourkosten door mij laten betalen. Zie hier hun reactie op mijn laatste mail dat ik mijn volledig aankoopbedrag retour wil en de retourkosten voor de rekening van de leverancier zijn omdat er non-conformiteit van de producten is:
Beste klant,
Het spijt ons te horen dat u niet op ons aanbod wilt ingaan.
Omdat de winkelervaring van onze klanten voor ons erg belangrijk is, hebben we overlegd met de manager en willen we u graag de volgende twee speciale oplossingen aanbieden:
1. Om onze oprechte excuses aan te bieden, zijn we bereid 15% van het aankoopbedrag van deze bestelling of dit product te vergoeden om dit probleem op te lossen. U mag het product in dit geval gewoon houden. Klinkt dit redelijk voor u? Dit is namelijk de beste oplossing die wij kunnen bieden. Hartelijk dank voor uw begrip.
2. U kunt er ook voor kiezen het pakket te retourneren voor een volledige terugbetaling. Zoals eerder vermeld, zijn de verzendkosten voor de retourzending voor uw eigen rekening en kan de afhandeling ongeveer een maand duren. Volgens ons retourbeleid kunnen wij pas tot terugbetaling overgaan nadat wij het pakket hebben ontvangen; wij vragen hiervoor uw begrip.
Laat ons weten wat uw keuze is, zodat wij zo snel mogelijk tot terugbetaling kunnen overgaan of u een retouradres kunnen doorgeven.
Belangrijke opmerking: stuur het product niet retour voordat wij het retouradres per e-mail hebben bevestigd. Het adres op het pakket is bovendien niet ons retouradres. Stuur het pakket niet naar dat adres; wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen als u dat wel doet.