Gråbogården Reviews 5

3. Conference Center
  4. Holiday Accommodation Service
  5. Vacation Home Rental Agency

Written by the company

Gråbogården är belägen avskilt mitt i skogen vid mysig badsjö endast 35 minuter från Göteborg. Utsikten mot sjön och skogen är avkopplande för både kropp och själ, och tystnaden bidrar till en skön natts sömn. Det är det perfekta stället för team kickoffer, företagsmöten, släktkalas eller bröllop. Allt finns för tillagning, förvaring och servering av måltider för stora grupper. Ta med egen mat och dryck eller beställ catering. Skräddarsy ert evenemang precis som ni vill. Gård med 40 bekväma bäddplatser Stor fest och konferens sal Fullt utrustat kök Egen brygga vid badsjö Stora ytor utomhus för aktiviteter Se virtuella turer i 3D och boka online: www.grabogarden.se Kontakta oss: Ljungslättsvägen 95, Gråbo info@grabogarden.se 070 - 8696953

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Perfekt för en körhelg

Vi tillbringade en fantastisk körhelg med Sångkompaniet på Gråbogården. Fräscha lokaler och professionellt kök där vi enkelt kunde fixa vår mat. Full catering kunde ordnats, men matlagningen ihop gav en extra dimension. Bra akustik i konferens/övningslokalen. Allt funkade perfekt. Hit kommer vi gärna tillbaka! 😀🎵🎶

March 22, 2026
Gråbogården logo

Reply from Gråbogården

Vi är så tacksamma för att ni valde att bo på Gråbogården för er körhelg, och tack för den fina rekommendationen. Varmt välkomna tillbaka! :-D

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt festlokal som även erbjuder…

Perfekt festlokal som även erbjuder övernattning. Vackert beläget i skogen vid en sjö. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Kök med allt du kan tänkas behöva och lite till. Allt är nyrenoverat, rent och fräscht med neutrala färger så att du lätt kan anpassa till ditt eventuella festtema. Tekniken funkade klockrent. Kan varmt rekommendera detta underbara ställe!

November 11, 2023

Toppen

Mycket trevliga värdar på ett fantastiskt ställe mitt ute i skogen. Teknik, rum, kök - allt till vår belåtenhet. Tack, vi kommer tillbaka.

October 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Väldigt fint bemötande i samband med…

Väldigt fint bemötande i samband med vårt bröllop. Supertrevliga ägare. Lokalerna var mycket fina och fräscha och all utrustning som vi behövde fanns tillgänglig. Vi var 30 personer som firade bröllop med vigsel nere vid sjön och middag och fest i huvudbyggnaden. Många av våra gäster sov över och alla tyckte så mycket om läget och lokalerna.

April 30, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look