Købte et ur, og en trøje inde på greedy, kan kun sige at det kan anbefales, hurtig levering, og der var ikke noget der menglede eller noget. Kan anbefales
www.greedy.dk
See what reviewers are saying
Jeg købte for ca. 1 år siden et ur på greedy der oprindeligt var sat til omkring de 500 kroner. Jeg blev først glad for varen, men allerede efter knap et år, begyndte uret at vise tegn på slitage. Der... See more
Company replied
Bestilte en trøje, t-shirt, øreringe og nogle sandaler Alt forløb fint og levering var hurtig. Dog var kassen tingene ankom i MEGET lille. Kassen bar tydelig præg af der ikke helt var no... See more
Vi har bestilt 2 gange via internettet, til vores teenagesøn, som selv har fundet siden og ønsket sig forskelligt derfra. Varerne kom hurtigt, uden problemer. Han, og vi, er yderst tilfredse med... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi sælger trendy og modebevidste accessories, tøj og grooming produkter til mænd online. Vi tilbyder Danmarks bedste udvalg af accessories. De nyeste og mest unikke tøj brands fra USA blandet med stærke Europæiske brands. Vores produkter hentes over hele verden, hvorfor du hos Greedy.dk kan købe varer, der ikke er at finde i andre butikker. Er det fedt vil vi have det!
Flæsketorvet 68 1.sal, 1711, København V
- +45 33254411
- sales@greedy.dk
- www.greedy.dk
Hurtigt, stabilt og nemt
Købte flere ting og de kom indenfor kort tid.
God kundeservice!
Har handlet en del hos Greedy og har aldrig oplevet noget der mindede om problemer! Her for nylig fik jeg dog en defekt vare, men Greedy var gode og hurtige til at finde en løsning på problemet.
Som Thomas skrev i forrige anmeldelse. Keep up the good work!
Kvalitet, Hurtig levering, Nem ordre behandling, Overskuelig hjemmeside!
Kvalitet af vare, Hurtig levering, Nem ordre behandling, Overskuelig hjemmeside at benytte. Men føler det nemt at finde de vare man leder efter, og det nemt at finde de "populære" ting som andre har købt i form af top10 liste. Alt i alt god betjening med fokus på køberen.
Helt perfekt
Jeg har nu handlet ved Greedy 2 gange.
Det spiller sgu, jeg lyster ikke engang at skrive hvad der er godt, fordi det har alle de andre har på siden gjort. De bytter uden brok, hvis man feks lige har været lille nok i vurderingen af ens størrelse :-) osv osv. Det dur bare. Andet er der ikke at sige til det.
FJ
bare oplev det her sted det er sku perfekt.....
det er nu 3 gang jeg bestiller ved greedy de har jo alt og lidt mere til.. de ting jeg har købt her inde kan jeg ikke finde andre steder. bliv medlem i vil ikke fortryde det der er noget til alle....
Tak GREEDY for alle de fede varer jeg har fået igennem jer....
Perfekt og fantastik service!!!
Min oplevelse med greedy fra tidligere køb og så nuværende er FANTASTISK!
De leverer til tiden, de har en utrolig god service over telefonen.
De er utroligt hjælpsomme. Jeg takker for en rigtig god handel.
Det er en hjemmeside som man trygt kan regne med.
MANGE TAK GREEDY!
Super Service!
Har bestilt flere gange fra greedy.dk - dagen efter er det på posthuset og er lige præcis hvad man har bestilt. Så kan det næsten ikke være bedre!
Kommer til at handle flere gange hos dem og kan anbefale dem til andre.
Virkelig hurtigt
Min bestilling kom ind af døren dagen efter jeg havde bestilt den.
Jeg kan klart anbefale denne webshop.
Fremragende webshop
Jeg har benyttet Greedy flere gange nu, og hver gang har jeg fået leveret mine varer hurtigt og uden problemer. De kan absolut anbefales.
Alt forløb som det skulle!
Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds. Jeg har kun købt 1 gang foruden denne ordre, og alt forløb som det skulle. Fik mine varer i løbet af et par dage, og da jeg skulle bytte den ene t-shirt pga. at den var for lille, forløb det også her smertefrit, så kan kun anbefale hjemmesiden :D
Smertefrit som altid
Så fik jeg lagt min 14. ordre hos dem og igen forløb alt helt smertefrit, der gik 2 dage fra jeg havde bestilt til jeg stod med et lækkert produkt i hånden.
Kan kun anbefale denne virksomhed til andre!
Fint køb, indpakning kunne forbedres
Bestilte en trøje, t-shirt, øreringe og nogle sandaler
Alt forløb fint og levering var hurtig.
Dog var kassen tingene ankom i MEGET lille. Kassen bar tydelig præg af der ikke helt var nok plads.
Der var desuden også en kasse til sandalerne som var mast flad og er nu derfor ubrugelig (Se vedlagte billede)
Købte trods alt over 1000kr (gratis levering) og forventede lidt mere.
Uden tvivl en af de bedste
Jeg har før brugt GREEDY.DK til at købe igennem, de har det store plus at de har tøj som ingen andre, eller andre hard to find produkter. deres størrelses udvalg er lidt af et minus, da de ikke har alle de "normale" størrelser på lager.
ud over det, så er der super hurtig levering, extrem god kundeservice.
hvad mere kan man sige?

Reply from www.greedy.dk
Tjah tallene taler vel for sig selv
Super nem hjemmeside. Let at navigere rundt på og selvfølgelig super fedt udvalg!
Fantastisk
Hjemmesiden er let og overskuelig, leveringen sker fejlfrit og hurtige og produkterne er super fede.
Det eneste problem er at der ikke er mere pigetøj:-)
Elsker Greedy
Perfekt!
Har handlet der flere gange efterhånden hen over længere tid, og varen kommer altid hurtigt, er fejlfri og er præcis som forventet
PERFEKT!
Det er sjældent man finder en oversjuelig hjemmeside, med så mange fede ting!
og servicen er i top!
Respekt!