Mijn inziens onterechte annulering
Een reis naar Praag geboekt voor 9 december met referentie 346880
Deze reis had ik via vakantie veilingen gewonnen en deze was en is nog steeds gewoon beschikbaar bij Green City.
Een dag na de boeking op 30 september via Green City werd deze geannuleerd omdat het rijtuig kapot zou zijn.
Deze reis wordt echter nu nog steeds na meer dan een maand nog steeds aangeboden op deze datum door Green City en nb nog steeds hetzelfde rijtuig en de voor mij geannuleerde plaatsen. zijn weer beschikbaar. Heb hier al diverse keren over gemailed met Green City, maar zonder duidelijk of een kul antwoord.
Mijn klachten:
a. De reis op deze datum wordt door Green City nog steeds op de site verkocht. Wel uiteraard tegen een veel hogere prijs
b. De door mij gereserveerde plekken, waren na annulering weer meteen beschikbaar, terwijl de plekken in de overige coupes wel gereserveerd zijn gebleven.
c.De door mij gereserveerde plekken in rijtuig 15 plaats 46 en 42 zijn weer vrij boekbaar,
e. Ik kon wel op de site een nieuwe reis boeken in hetzelfde rijtuig en nb dezelfde plek maar dan tegen ongeveer EUR 600 voor 2 personen in plaats van de EUR 152,00 zoals gewonnen via vakantie veilingen
f. Bij contact met het bedrijf (de boekings afdeling) bleek dat boeken op deze datum nog gewoon mogelijk is, wat is hier aan de hand ?
g. Wel vreemd dat nu al kan worden gezegd dat in verband met technische storingen deze rijtuigen niet kunnen rijden, de reis begint pas over een maand. Terwijl wel nieuwe boekingen kunnen worden gedaan voor hetzelfde rijtuig.
h. Trouwens worden er nog steeds reizen voor deze datum in hetzelfde ruituig verkocht, inmiddels al 14 na de datum van annulering.
Ik krijg hier een vreemd gevoel over en wil dit uitgezocht hebben met duidelijke redenen.
Ik krijg het gevoel in de maling te worden genomen, door Green City die nog steeds reizen verkopen voor deze datum en bestemming