Grønne Linjer ApS Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra! Min forholdvis store have var stukket af, jeg har fået hjælp til alt fra seriøst mange vildskud gravet op, tilbageklipning af hæk, knæhøjt græs og at smide gammelt træ mm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft besøg af Jack og Elias til en fliserens, og jeg tror, hånden på hjertet aldrig at vores fliser har været så flotte før - fuldstændig som nye! 🤩 Drengene er super søde, venlige, hur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Jack og Elias for en super indsats. Vi har en meget høj hæk som bestemt ikke er let at klippe, men I har udført opgaven så flot, at naboerne kommer forbi og kommenterer det flotte arbejde. A... See more

Company details

1. Landscaper
  2. Gardener
  3. Snow Removal Service

Written by the company

Grønne Linjer ApS er et professionelt anlægsgartnerfirma med speciale i både grønne og grå udendørsløsninger. Vi hjælper både private kunder og erhverv med alt fra etablering af helt nye haver til løbende vedligeholdelse og forbedring af eksisterende udearealer. Vores ydelser dækker blandt andet belægning, plantning af træer og buske, hækkeklipning, træbeskæring samt generel have- og anlægsservice. I vinterperioden tilbyder vi desuden snerydning for erhverv og boligforeninger, så adgangsarealer altid er sikre og fremkommelige - året rundt. Hos Grønne Linjer ApS har vi stort fokus på kvalitet, ordentlighed og tydelig kommunikation. Vi arbejder struktureret, overholder vores aftaler og går aldrig på kompromis med det håndværksmæssige niveau. Vores mål er altid at levere et resultat, der lever op til - og gerne overstiger - kundens forventninger. Samtidig rådgiver vi gerne om materialevalg, løsninger og vedligehold, så resultatet bliver både holdbart og æstetisk. Virksomheden hed tidligere Jack & Bønnestagen, men har skiftet navn til Grønne Linjer ApS som led i en naturlig videreudvikling af virksomheden og vores ydelser. Selvom navnet er nyt, er vores erfaring, værdier og fokus på kundetilfredshed uændret. Vi sætter en ære i glade kunder og langsigtede relationer - og vi bliver først tilfredse, når du er det.

4.6

3-star
2-star
1-star

Dygtig og arbejdsom gartner

Dygtig og arbejdsom gartner. Meget fleksibel ift opgavens udførsel. God kommunikation ifbm tilbudsgivning og i forberedelsen til arbejdet. Kan klart anbefales

March 23, 2026
Grønne Linjer ApS logo

Reply from Grønne Linjer ApS

Mange tak, Mikael. Det var en fornøjelse at lægge jeres fliser og plante jeres træer. Vi sætter stor pris på samarbejdet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik lavet vores carport og de unge…

Vi fik lavet vores carport og de unge mennesker leverede et flot stykke arbejde. De var mega flinke og arbejdede hårdt for at nå i mål. De kom til tiden hver dag. Vi er meget glad for vores nye flotte carport. Så helt klart en kæmpe anbefaling til Elias og hans team.

March 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super flink, god service. Kommer til tiden og gør sit bedste for at levere et godt stykke arbejde. Har gjort alt, hvad han har lovet. Så Elias og teamet kan klart anbefales herfra👌👍

March 10, 2026

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Min forholdvis store have var stukket af, jeg har fået hjælp til alt fra seriøst mange vildskud gravet op, tilbageklipning af hæk, knæhøjt græs og at smide gammelt træ mm på en trailer, til lossen..
de 2 fyre kom ud, engang tilbage i det tidlige efteråret, søde og rare, ustandseligt smilene og gav en dag, der var absolut alle pengene værd! Min have har aldrig stået skarpere!
Jeg glæder mig meget til besøg af de 2 gutter igen, engang i foråret ☺️

August 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det tog godt 4 timer at klippe min…

Det tog godt 4 timer at klippe min blandede hæk på min hjørnegrund i 27 graders varme😮‍💨 Det bærer arbejdet ikke præg af. Den er SÅ fin, der er ligeledes ryddet fint op, og der var under hele seancen smil på læberne og godt humør. Ser dem gerne igen til næste år👍

August 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super godt og effektivt arbejde

Super godt og effektivt arbejde - hækken er klippet super flot. Ligeledes er der ryddet op efter arbejdet til topkarakterer. Alle aftaler er overholdt - et godt og ordentligt firma, man kan regne med. De varmeste anbefalinger herfra.

July 13, 2025

Flot og veludført hækkeklipning 👏

Alt fra første henvendelse, til aftaler indgået og I var færdige med opgaven, blev udført professionelt. Vi glæder os til fortsat samarbejde.

June 13, 2025

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. Fik klippet min hæk efter at den var totalt ødelagt af en anden. Jack klippede og rettet den op og den har aldrig stået flottere. Kan virkelig anbefale hans arbejde og kunne jeg give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det. Jeg er ny kunde...SÅ tilfreds:-)

June 14, 2025

Super service!

Super service!! Vi har i dag fået klippet hæk af de gæve gutter. Det er bestemt ikke sidste gang vi har lavet en aftale med dem. Fra første henvendelse til arbejdet var gjort, 3 dage, slå lige den!

June 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft besøg af Jack og Elias…

Drengene er super søde, venlige, hurtige, imødekommende og professionelle og jeg kan kun anbefale dem! De havde sågar en lille pose med blomsterfrø med som vi fik som kundegave 🌸
Kunne jeg, så fik de en ekstra stjerne ⭐️

May 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Jack og…

Jeg kan varmt anbefale Jack og Bønnestagen efter en fantastisk oplevelse med afrensning af vores udendørs belægninger. Vores belægninger var beskidte og fyldt med alger. Resultatet oversteg virkelig mine forventninger – belægningen ser nærmest ud som da den blev lavet for mange år siden! Det er utroligt, hvor stor forskel en professionel rensning kan gøre.

Hele forløbet var nemt og behageligt. De mødte op til tiden, arbejdede hurtigt og effektivt, og efterlod det hele pænt og ryddeligt. Derudover var kommunikationen både venlig og professionel fra start til slut.

Det er sjældent, man oplever så høj service og kvalitet på én gang. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til både venner og naboer!

April 18, 2025

Take a closer look