Fantastisk bager Haalsbageri Gistrup kommer ofte deres jordbærtærte er verdens bedste intet mindre lidt dyr meeen , sidst d. 21-5 Nets var nede og jeg havde ikke taget min mobil med så jeg kunne betal... See more
See what reviewers are saying
Aldrig har jeg oplevet noget så ulækkert. Jeg købte brød hos Haals Bageri og fandt et HÅR bagt direkte ind i brødet. Fuldstændig uacceptabel hygiejne og ærligt talt kvalmende. Når man betaler overpris... See more
Til barnebarns fødselsdag var der bestilt en stor "kagemand" - en hel bageplade. Kagen var meget, meget tør, og bar præg af ikke, at være bagt samme dag. Kanten var nærmest tvebakketørt. "Fyldet... See more
Generelt et godt bageri. Det bager dog kun gulerodsrugbrød til weekenden. Men jeg må igen konstatere, allerede kl 10.30 denne søndag, at gulerodsrugbrødet er udsolgt. Der stod også andre kunder end mi... See more
No history of asking for reviews
Rundstykker
Bageriets rundstykker er et mysterie.
De fleste lørdage er der nærmest udsolgt kl. 9? Den ene dag får man et udmærket rundstykke og dagen efter smager de af pap. Man hævder rundstykkerne ikke er opvarmede hvilket jeg har svært ved at tro.
Dårlig Service er det magiske ord
Dårlig Service er det ord, der kendetegner min morgen oplevelse hos Halls bageri. Efter tålmodigt at have ventet en rum tid på at den unge mand får lagt 10 rundstykker i en pose, der er alt for lille, kommer vi endelig til at han spørger om der skal være kage til morgen tilbuddet. Ja tak, en brun sviger. Efter ledt leden og forespørgsler til de andre, siger han: vi har desværre kun en halv tilbage. Hvad så, jeg kan jo ikke komme med en halv kage til 10 mennesker. Han spørger en sf de unge piger. Hun kommer hen og siger, du kan få en halv kanelstang. Ok svarer jeg, så må jeg jo tage en halv kanelstang for den manglende halve brunsviger. Det kan han ikke finde ud af at slå ind på kassen, så nu kommer den ældre kvinde og hjælper. Tak 94.- kr
Er der ikke noget galt spørger jeg. Et morgen tilbud til 75, kr, hvor det halve af kagen mangler og man i stedet får en halv kanelstang, stiger pludselig med næsten 20 kr - det er mange procent. Nej var svaret, du har jo købt en halv kanelstang. Det forstår jeg ikke? Jo, jeg skal jo tænke på hvor mange stykker kage, jeg sagtens kan skære af det lille stykke halve kanel stang. Godt Halls bageri er næsten nabo til Føtex, der fik jeg en HEL kage og sparede oven i købet 30, kr
Hård og tør kanelstang uden snask.
Held og lykke med at købe brød til kaffen her! Den ene gang er deres kanelstang saftig og velsmagende og fyldt med lækkert snask. Den næste gang ,du handler her, kan det være, at den er så tør og hård, at du kan slå Putin ihjel med den. Obs: Hvis du køber en kamelstang i foliebakke, er bunden desuden meget vanskelig at få ud af bakken.
Verdens ringeste Othellolagkage
I forbindelse med min mors 98 år fødselsdag ville min kone og jeg gøre noget ekstraordinært. Det skulle naturligvis være en flot og velsmagende fødselsdagslagkage.
Min kone havde et ærinde i Gistrup, og af den årsag blev lagkagen bestilt hos Haals bageri.
Da min kone på dagen ringede mig op, fortalte hun, at lagkagen kostede - ADVARSEL - kr. 450.
Jeg var ved at falde ned af stolen. Kr. 450 for en lagkage til 10 personer. Det er for vildt. Jeg vil sige det på den måde, at en lagkage til den pris skal være exceptionel god og langt overgå mine forventninger.
Tæt på 3 timer efter afhentningen af lagkagen, satte fødselaren og gæsterne sig til kaffebordet, hvor vi alle blev åbenbaret for den kostbare lagkage.
Kagens udseende var sådan set OK. Den var pyntet, uden det dog gik over i verdenshistorien.
Kniven blev sat i lagkagen. Fint snit og man kunne se nogle få jordbærstykker hist og pist.
Så kom skuffelsen. Lagkagen smagte af ingenting. Den var fersk - og ikke frisk som min kone bad om - og kagecremen smagte som at række tungen ud ad vinduet. Desuden var jordbærrene i kagecremen frossen, så det i højere grad mindede om en islagkage.
Båndet omkring lagkagen - som jeg ikke kan vurdere var af marcipan eller fondant - var som Wrigley's tyggegummi. Vi kæmpede alle med at skære det over og i munden var det som ... tyggegummi.
Ja, det var verdens ringeste Othellolagkage. Og til den pris må bageren grine hele vejen til banken.
Anbefaling: Skal du bruge en Othellolagkage, så køb den i stedet i Bilkas Bageri. Den smager af mere, er mere frisk, og så er prisen også mere appetitlig.
Haals Bageri Klarup fortjener kæmpe 5…
Haals Bageri Klarup fortjener kæmpe 5 stjerner! Uanset hvornår man kommer, så er pigerne altid smilende og glade! Der er altid god kundeservice og butik er ren/ryddeligt.
Ringede og skulle bestille en kagemand
Ringede og skulle bestille en kagemand, blev enig med dem jeg snakkede med at en kage til 12-15 mennesker var passende. Da jeg så henter den er det en meget lille max 8-10 mennesker, fik ikke oplyst at det kun var en halv plade 37 cm X 25 cm.
Så blev nød til at købe 2 brunsviger.
Kagen smagte ikke godt!
Vi havde bestilt en studenterkage i Gistrup, som udseendemæssigt var flot men der manglede roser ovenpå kagen som var aftalt. Lagkagen bestod af en hindbærmousse som var rigtig sur og ingen smag af hindbær havde. Cremen med Marabouchokolade stykker i, smagte heller ikke af noget (vi ville rigtig gerne have haft Toblerone creme, men det var ikke muligt hos dem).
Alt i alt, var kagen flot men smagsmæssigt overhovedet ikke noget værd. Gæsterne kommenterede også på det. En rigtig træls slutning på dagen og slet ikke prisen værd. Vi bestiller ikke herfra igen.